STALE JEDNO VOLNÉ MÍSTO 50 hodin v Kamenici u Jihlavy

Datum akce: 15.9.2022 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Vysočina

JEDNO VOLNE MISTO  Kamenická 50 hodinovka na rybníku Nový Kamenice u Jihlavy rozloha 2ha. Závod v lovu kaprů a amurů. Počet týmů 11.
čtvrtek 15.9.2022
losování míst v 17 hodin po té volná zábava občerstvení zajištěno.
Pátek.16.9. 2022
start závodů v 7.00hodin
Neděle 18.9.2022
konec závodů
v 9.00hodin
vyhlašení v 11.00hodin.
Přihlášení do závodů probíhá zasláním přihlášky na email  lnekula@seznam.cz.Bude tam uvedeno  název týmu,členové týmu a kontaktní telefon. Pokyny k platbě zálohy ve výši 2000kč obdrží tým emailem,záloha musí být zaplacena do 30.8.2022,jinak se místo přenechá náhradníkum.
Startovné pro dvoučlenný  tým 4200kč
Hodnocení  vítězů
1.místo 10 000 kč + poháry
2.místo  7 000 kč + poháry
3.místo  5 000 kč + poháry
4. místo  2x dárkový koš
Nejtěžší ryba  1000kč + pohár
Pravidla.
Závod probíha systémem chyt a pust 50 hodin nonstop. Soutěží se ve 2 členných týmech, každý tým loví na 3 pruty. Tým muže do závodů nastoupit i po zahájení závodů. Vtomto případě bede za tým losovat nestranná osoba.Losování proběhne dvou kolově dle registace.Krmení ,nahazovaní a podebíraní ryby mužou jen členové týmu.Při krmení a nahazovaní jen ze svého sektoru. Pokud ryba vjede do sousedního sektoru a dotkne se jejich montáže ryba se počítá.Vstoupit do vody se smí jen při podebírání ryby.Krmení během závodů je možné jen prakem ,lopatkou ,kobrou,rukou, zakrmovacím košíčkem,pva povoleny.RAKETA ZAKÁZANÁ. Množství krmení není omezeno.Krmení jako je kuku,řepka a pšenice musí být  důkladně uvařené.Sondovaní dna jen markerem ten však nesmí být použit jako bojka.Zavažení ,zaplavavání a zanášení návnad a nastrah je zakázano.V době nepřítomnosti obou členů nalovném místě nesmí být žadní prut nahozen.Musí být použita průběžná montáž tak aby se utržená ryba zbavila olova nebo krmítka v případě přetržení vlasce.Lovné metody  pouze položená, krmítka povoleny.Loví se s jedním háčkem s proti hrotem.Feeder zakázan.Povolené nástrahy  foukačky ,pufiny,rohlikové boilie,rohlík,kukuřice,žížala,červi ,pelety,boilié ,těsta atd. kromě živé rybky .Povolené návnady  boilie,pelety,method mix adokonale uvaření partikl.Bodovanou rybou je pouze kapr a amur od 2,50kg. Počítá se každej ulovenej kapr a amur . Jeseter  bude brán za 3kg,lín od 40cm za 2,50kg. Vážit se bude jednou váhou a vážící taškou odečítá se jedno kilo na vážící tašku. Každa ryba se musí po ulovení odháčkovat v podložce vaničkového typu a pozapsání vrátit zpět do vody. Povinná výbava podběrák min.70cm,podložka vaničkovitého typu,dva ekosaky,kbelik na polevání,igelitoví pytel na odpadky. Každí soutežící má pravo podat protest a to vpřípadě že bude mít podezření na porušovaní pravidel závodu ,nikoliv však na pravidla samotná.Protest řeší hlavní rozhodčí.Závodníci se učastní na vlastní nebezpečí.Pořadatel nenese žadnou zodpovědnost za spusobené škody.Pořadatel si při nenaplnění závodů vyhrazuje právo ponížit ceny.Uhradou zálohy startovného souhlasí tým s propozicemi a zavazuje se k doplacení plné výše startovného. Občerstvení bude zajištěno. Vše o revíru najdete na www.rybolov kamenice
organizátor akce Libor Nekula email  lnekula@seznam .cz
Přihlašené tými
1. CT K6    Roman Kougl +1 ZALOHA ZAPLACENA 1
2.CT Bibu zaloha zaplacena 6
3. CT Marbo fishing zaloha zaplacena 7


4.CT Opatov  Jirka Smutnej  a Matej
5.CarpFriends Ladislav Felso a Tomas Bíro ZALOHA ZAPLCENA 3
6. CT  Roluda ZAPLACENO 4200 4
7.CT Hokejky Radomír Němec a Rostislav Nosek. ZALOHA ZAPLACENA 2
8. Stanislav Pajer  a Václav Pavlíček
9. CT Pohodaři  Antonín a Milan Deček ZAPLACENA ZALOHA 5
10. CT Cannibal fish Pavlíček Radomí
11. CT  ZAJEČÁCI

 

libor109 - Profil - 15.1.2022