Method Feeder Ostrava

Datum akce: 24.7.2021 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Feeder
Kraj: Moravskoslezský

Propozice závodu v lovu Method Feeder 24.7.2021 na Rybníku Benátky

Sraz na rybníku 6 hodin. 6:15 proběhne losování lovných míst. Pořadí losování bude určeno dle zaplacení. Losovat se bude každý poločas zvlášť. Cena povolenky 350 Kč. Nutná registrace a zaplacení do 15.7.2021, kdo nezaplatí budu nahrazen dalším zájemcem. Počest míst omezený na 40 soutěžících.
Začátek závodu je stanoven na 7:00 a konec na 19:00.
Přestávka v 11 hodin na vystřídaní míst, občerstvení a tombolu o věcné ceny.
Začátek druhého poločasu 12:00
Při závodě je povolen pouze lov na jeden prut method feedrový/feederový s montáži method, opatřený očky a osazený navijákem s vlascem. Prut musí být při lovu umístněn minimálně v jednom držáku (vidličce, stojánku). Udice je povolena pouze s jedním návazcem s jednoháčkem bez protihrotu ( zamáčknutý protihrot se toleruje ) a potápivou nedělenou únikovou zátěží (method krmítko). Koncová udice nesmí obsahovat splávky, plovátka a podobné plovoucí části, signalizátory, čihátka umístěná před špičkou, ani přímo na prutu.
Krmení před závodem je zakázáno! Zákaz zakrmovaní tvrdým, suchým partiklem. Množství krmení není omezeno.
Nahazování a zdolávání ryby je možné jen s místa, které si soutěžící vylosoval. Je zákaz omezovat rybáře na vedlejších lovných místech i rybáře na protějším břehu.
Bodování : bodována ryba je kapr a amur. O vítězí rozhodne celková váha ryb. Pří rovnosti celkové váhy rozhodne o vítězi, nebo dalším umístění čas ulovení první ryby. Po zvážení, popřípadě vyfotografování musí být ryba neprodleně a opatrně puštěna. Podsekla ryba jinde než v oblasti hlavy se nepočítá. Ryba zaseklá těsně před ukončení závodu se bude počítat.
Lovící je povinen řídit se místním rybářským řádem a místními pravidly. Protest se podává o hlavního pořadatele (50kč) neprodleně po ukončení závodu.
Po ukončení závodů soutěžící odevzdá úlovkový lístek pořadateli.
Vyhlášení výsledků bude neprodleně po sečtení výsledku cca 19:30 hod

 

BigLu - Profil - 9.6.2021