64 hod Vyvážka Ryby-Rybky-Rybičky-Těšetice

Datum akce: 24.6.2021 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Jihomoravský

64 h VYVÁŽKA  -RYBY-RYBKY-RYBIČKY závody týmů v lovu kaprů 2021
Datum akce: 24.6-27.6 2021

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Znojmo,obec Těšetice

ZÁVODY TÝMŮ V LOVU KAPRŮ TĚŠETICE  2021
Pořadatel:
RYBY-RYBKY-RYBIČKY , kontaktní osoba:p. Konečný Michal,Zdeněk Válek- telefonní kontakt: 606513089,606399759, email: team.rrr@seznam.cz
Termín konání: 24.6- 27.6.2021
Místo konání:  obce Těšetice, Přehrada-Těšetice 14ha
Startovné: 15000Kč za tým (tj.dva až tři rybáři).
Maximální počet týmů: 13.
Kdo se může zúčastnit:
Každá osoba starší 18-ti let
Způsob hodnocení:
Součet hmotností 3 kusů nejtěžších ryb ulovených daným týmem, kdy bodovanou rybou je pouze kapr obecný  s minimální hmotností 5 kg. V případě shody rozhoduje nejtěžší ulovená ryba.
CENY: 1.místo hotovost ve výši  40.000 Kč+Poháry
    2.místo hotovost ve výši  30.000 Kč+Poháry
    3.místo hotovost ve výši    25.000 Kč+Poháry
    Největší bodovaná ryba    5.000 Kč+Pohár
   

  Registrace týmů a platba startovného:
Přihlášky odesílejte na email  team.rrr@seznam.cz. V přihlášce uveďte název týmu, členy týmu, telefon a email. Po obdržení potvrzení o registraci je vaší povinností uhrazení 100% výše startovného a to ve výši 15000 Kč za tým prostřednictvím bezhotovostního převodu na bankovní účet pořadatele 2000548307/2010, kde jako variabilní symbol uveďte číslo svého mobilního telefonu a do zprávy pro příjemce název týmu. Tým je závazně přihlášen, až po uhrazení plné výše startovného. Registraci je možné bezplatně zrušit s důvodnou omluvou nejpozději do 10.6 2021. V případě nedodržení termínu zaplacení bude registrace nabídnuta náhradním týmům. V případě nedodržení termínu zrušení platné registrace startovné propadá ve prospěch RRR a registrace bude nabídnuta náhradním týmům.
Časový harmonogram závodu:
24.6.2021-18:00 h
do 10:00 h- 27.6.2021
sraz účastníků závodu na vymezeném místě pro pořadatele závodu
Čtvrtek 24.6.2021
13:00 hod prezentece,losování 13:30 hod
18:00 hod start
losování lovných míst, které proběhne ve dvou kolech.
V prvním kole losují účastníci v pořadí, ve kterém uhradily startovné o pořadí,ve kterém se budou losovat lovná místa.
V druhém kole probíhá losování samotných lovných míst dle vylosovaného pořadí v prvním kole (výměna lovného místa není možná).
11:00-h
posezení s kolegy u stánku s občerstvením, možná prezentace výrobků rybářských firem.
14:30 h
přesun na lovná místa, stavba tábora (upozorňujeme, že všechna místa nejsou dostupná autem – přesun nutný pomocí lodě (člunu).
24.6.2021  18:00
začátek závodu
27.6.2021  10:00 h
ukončení závodu.
27.6.2021
ve cca 12:30 h
vyhodnocení závodu.
Bodování ryb:
Při ulovení bodované ryby nad 5 kg tým ihned zavolá sektorové rozhodčí, ti provedou zápis a fotodokumentaci úspěšného týmu. Při ulovení ryby nad 10 kg bude při provádění vážení a zápisu přítomen člen sousedního týmu, který potvrdí váhu podpisem.
Pokud bude mít tým již zapsány 3 bodované ryby, volá rozhodčí k vážení pouze, pokud bude následující ryba větší, než již zapsaná. Každý tým bude mít svou váhu pro tuto kontrolu.
Pravidla:
Tým jsou 2 až 3 rybáři,kteří se po registraci již nemění. Tým loví na 6 prutů na položenou s jedním návazcem. Montáž bude pouze tzv. úniková, aby po utržení zátěž odpadla. Povolenými nástrahami jsou pouze pelety a boilies. Krmení povoleno,partikl jen uvařený.

Jen elektromotor BENZÍNOVÉ MOTORY zakázany.Označení krmných míst je povoleno. Zakrmování není nijak omezeno. Zavážecí lodičky povoleny.Každý tým bude mít podložku na ryby vaničkového typu, 3x eko sak,či eko vezírek a podběrák o velikosti ramen min. 80 cm. V případě uchování ryby v saku, je nutné saky umístit do hlubší vody, aby nedošlo k poškození ryby. Každý tým bude mít lovné místo zřetelně označeno bílým neoslňujícím světlem. Zdolávání ryb v nočních hodinách bude prováděno za pomoci čelové svítilny. Zákaz vstupu do vody bez osvětlení.ZÁKAZ pletených šňůr jen vlasce.
Při zdolávání ryby si musí počínat tak, aby sousední tým co nejméně omezil. V průběhu závodu nesmí členům závodního týmu pomáhat jakákoliv další osoba (při všech činnostech souvisejících s vlastním lovem). Po celou dobu závodu musí být na stanovišti přítomen alespoň jeden člen týmu. Pokud chtějí oba dva (tři) členové týmu opustit stanoviště zároveň, musí všechny nahozené udice vytáhnout z vody. Návštěvy týmů budou předem nahlášeny sektorovému rozhodčímu.
V případě nedododržení stanovených pravidel bude týmu udělena žlutá karta,  při opakované prohřešku bude udělena červená karta a tým bude diskvalifikován.
V průběhu závodu je přísně zakázáno jakýmkoliv způsobem zasahovat do břehu, poškozovat okolní vegetaci a rozdělávat oheň. Nadzemní gril a campingový vařič je povolen. Důraz bude kladen na dodržování pořádku a pravidel závodu. Po skončení závodu jsou členové závodního týmu povinni své místo uklidit, toto zkontrolují sektoroví rozhodčí. Parkování vozidel se provádí na stanoveném místě pořadatelem. Vozidla budou odstavena na předem vymezených plochách.
Na základě hrubého porušení pravidel, kterými se rozumí nerespektování zákona o rybářství, bližších podmínek lovu ryb, propozic závodů, pokynů pořadatele, hlavního a úsekových rozhodčích, nedodržení etiky sportovního rybolovu, nevhodného verbálního nebo fyzického obtěžování, bude daný tým potrestán okamžitou diskvalifikací bez náhrady vrácení startovného.
VŠE CO NENÍ POVOLENO JE ZAKÁZÁNO
Pořadatel rybářských závodu si vyhrazuje právo učinit změnu v propozicích závodů. V případě neúplného obsazení závodu má pořadatel právo ponížit ceny a počet lovných míst. Účastníci závodu loví na své vlastní nebezpečí a se stanovenými pravidly závodu souhlasí a svůj souhlas stvrzují uhrazením startovného.
Závodníci souhlasí s pořizováním fotografií a videonahrávek, které mohou sloužit pro reklamní a mediální účely.


1.CT-Mula Team-Lucie Petrulová,Břetislav Suchý,Lukáš Macanga
2.CT-JaP -Petr Matějka,Jana Železná
3.CT-Krmiva Hulin-Hejc,Patrman
4.CT-Bruntál - Šákul-baits - Jan Grätz, Karel Knop, Petr Šír.
5.CT- LIGUÉRE-Boušek Michal,Fiala Michal,Brázda Vladimír

6.CT-
7.CT-
8.CT-
9.CT-
10.CT-
11.CT-
12.CT-
13.CT-

 

Michal00 - Profil - 10.5.2021