PRSOCup 2020 - přívlačový závod z lodí

Datum akce: 1.5.2020 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Dravci, přívlač
Kraj: Praha

Milé rybářky, páni rybáři, přátelé, kamarádi,
po zralé, poměrně dlouho trvající, úvaze jsme došli ke konečnému rozhodnutí, že bude letošní, již 4.ročník tradičních lodních přívlačových závodů zrušen.

Přestože byl letos datum závodu přesunut z klasického každoročního termínu (Velký pátek) až na 1.5. nepomohlo to. Celosvětové rozšíření nákazy COVID-19 a následně Vládou ČR nařízený Nouzový stav organizaci našich tolik oblíbených závodů překazily. Vzhledem k tomu, že je Nouzový stav v ČR vyhlášen prozatím do 30.4. a jeho součástí je i uzavření státních hranic není možné při organizaci vyhovět stávající legislativě. Zároveň by byl závod ochuzen o přítomnost závodníků - kamarádů rybářů z okolních států.

Nastalá situace nás velmi mrzí, ale věříme, že přijatá opatření mají smysl a umožní nám to všem se brzy ve zdraví u vody setkat. Novinky přichystané pro tento rok se pochopitelně přesunou do následujícího ročníku a věřte, že se máte na co těšit! Již nyní začínáme pracovat na organizaci 5.ročníku PRSOCupu, který proběhne pravděpodobně na Velký pátek 2.4.2021.

Přátelé, držte se, buďte zdrávy, užijte si patřičně individuální rybářskou přívlačovou sezónu 2020 (což naštěstí snad půjde😷) a v lepších časech brzy na viděnou!

M.Mičánek za celý tým PRSO.me

další podrobnosti na:
https://www.prso.me/udalost/prsocup-2020-stechovicky-pohar-privlacovy-zavod-z-lodi/?instance_id=646

 

Ouklejobijec - Profil - 15.12.2019