1.Kvalifikace na Master of Method... ZE ZÁVAŽNÝCH DŮVODŮ ZRUŠENO...

Datum akce: 8.9.2018 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Feeder
Kraj: Středočeský

1. Kvalifikace MASTER of Method z celkových tří  v lovu ryb s method krmitkem. Přihlášení na masterofmethod@email.cz, nebo na telefonu +420604564789, nebo zde do zprávy.
Startovné 750, - v ceně parkování, místo v závodě, svačina, teplý oběd a dárek.
Rybnik Máčidlo, Velký Osek, sraz 6:00 Počet lovicich omezen na 25.
Propozice :Organizace 0 tého ročníku Master of Method si dává za cíl vytvořit dobré zázemí a dostat tento podnik pro oficiální první ročník, který se bude konat v roce 2019 do silného podvědomí rybářů.

NOMINACE

  Účast v soutěži je možná pouze při zaplacení vstupního poplatku. Přihlášky budou oficiálně registrovány s registračním poplatkem a budou zaznamenány v pořadí příchodu. Platba vstupního poplatku zaručuje právo zúčastnit se závodu. Název závodu je možno nalézt pouze na stránkách www.methodfeedershop.cz  a tam, kde budou uvedeny... Zde na FB. Poslední termín pro přihlášení do závodu,  je třetí pracovní den před dnem závodu. Účast na závode je možno zrusit, avšak úhrada vstupního poplatku je možná pouze v případě,  že je zrušení provedeno nejpozději 3 dny před datem závodu. Budete moci sledovat průběh závodů online na této stránce, ale i skutečné výsledky v reálném čase!

VYLOUČENÍ

Každá ze tří kvalifikaci má podle kapacity jezera určený počet nejlepších závodníků, kteří mají právo se zúčastnit finále s 50ti% slevou na startovnem. Postupují vždy vítězové sektorů.  Pokud nechce jít vítěz do finále, dostanete automaticky pozvánku druhy v sektoru a tak dále. Soutěživí rybáři samozřejmě mohou navštívit všechny tři kvalifikační kola, ale kvalifikovat se mohou pouze jednou.

CENY

Vítězové kvalifikačních závodu budou oceněni věčnými cenami a plaketami. Každý soutěžící dostane pamětní tričko.. Ve finálovém klání dostane absolutní vítěz hodnotnou cenu, kterou bude Feeder křeslo s veškerými doplňky.

MASTER OF METHOD 2018  Pravidla

Rozšířené:

Metod krmítko může být použit pro rybolov s minimální hmotností 15g (1 / 2oz) a maximální hmotností 60g (2 oz). Typy použitelných krmitek naleznete na webu www.methodfeedershop.cz. Krmítko které není uvedeno v seznamu, nemůže být použito! Krmítko vlastní výroby též nelze použít. Pokud však postrádate v seznamu sve oblíbené krmítko, zkontrolujte ho a pokud je v souladu s pravidly, uvedeme je do seznamu.
Montáž může být posuvná, pevná nebo s použitím feeder gumy není-li stanoveno jinak regulační úpravou majitele vody, kde se  zde kvalifikační závod a finálovy závod konat. Maximální délka navazce  je 15 cm (6 palců).
Krmitko  lze plnit  pomocí formičky  nebo ručně, ale prázdné krmítko  nebo háček  je přísně zakázán!
Metoda nabízení návnady je volitelná, může být umístěna na háček na vlasový přívěs nebo na  gumový držák pelet.

Obecná ustanovení

Závodník chytá na jeden feederový či pickerovy prut s chvějící špičkou s jedním krmitkem a jedním háčkem. Na břehu může mít umístěn libové počet prutů, ale tyto nesmí zasahovat do vody. Neponechavejte prut bez dozoru! Když opouštíte rybářské místo, ve vodě nesmí být žádné prut!
Návnada:pelety, methodmixy
Nastraha:pelety, boilies, pop up, wafter
Množství rybářské návnady použité je omezen na 2 kg na závod i se zakrmem. Krmný materiál nelze míchat za pomoci vrtacich zařízení a jim podobných zařízení z důvodu narušení klidu před závody.
Krmení lze provádět pouze rybářským prutem , ktery je vybaven jakýmkoliv  druhem method krmitka na krmení. Jiné pomůcky, jako je prak, , spomb, raketa atd. nelze použít. Ruční krmení není povoleno. Markery nejsou povoleny.
Ryba chycena mimo hlavu, se nezapočítává do výsledků. Dravá ryba se do výsledků nezapočítává a musí být okamžitě odhackovana a vrácena do vody.
Závodníci kterým při zdolávání pomůže cizí osoba, nebudou tuto zdolávanou rybu započítávat do výsledků.
Ryby chycene před koncem soutěže mohou být vytazeny do15 minut po ukončení soutěže!
Rybáři, kteří poruší pravidla po prvním varování, jsou vyloučeni ze závodu! Protest může být předložen organizátorovi soutěže. Kauce 1000,-Kč. V případě zamítnutí protestu, kauce propadá ve prospěch Organizátora.
Losování probíhá v pořadí registrací. Po
Soutěžící jsou povinni zdolat všechny ryby, není k dispozici žádná pomoc, pomocník, doprovod se nemůže aktivně účastnit rybolovu závodníka! Je zakázáno vstupovat do vody během závodu.
Ryba by měla být umístěna v závodním vezirku o minimální délce 3m. Jakákoliv ryba nad 7 kg bude okamžitě po zvážení, zapsana do závodníkova indexu oproti jeho Podpisu. A pustena. Ve vezirku může být maximálně 20 kg ryb, pokud překročí soutěžící tuto váhu, proběhne vážení nebo závodník použije nového vezirku.
Celkové vážení se provádí na konci soutěže v sektoru vážícím zařízením. Pokud soutěžící nesouhlasí s výsledkem, může znovu požadovat vážení.
Během rybaření soutěžící používá všechny klasické pomucky - podlozka, dezinfekční prostředek, atd. - Musí mít to, co určují  pravidla  jezera kde se kvalifikace koná.
Organizátoři nepřebírá žádnou odpovědnost za škody na zařízeních nebo škody na majetku nebo krádežich předmětů  a zařízení

Každý host se účastní soutěže na vlastní riziko.

 

vaereckoff - Profil - 30.3.2018