Mini Carp Cup Hruškov- závod pro Nelinku

Datum akce: 13.4.2018 - Přidat do kalendáře v mobilu

Zaměření: Kaprařina
Kraj: Středočeský

Kaprařský závod. Loví se kapr, amur. Pá-Ne  50 hodin non-stop.

Část startovného bude darováno Nelle Möllerové aby si mohla plnit své sny u vody tak jako my:) Věřím že to oceníte:)
Datum akce: 13.-15.4. 2018

Příjezd zavodníků možný už čtvrtek od 18:00.

Časový rozpis: pátek 13.4. od 7:00h do 7:30h. registrace závodníků
7:15h. losování, přesun na lovné místa
9:30h.povoleno krmení
od 10:00h. začátek závodu
neděle 15.4. ve 12:00h. ukončení závodu
od 13;00h. slavnostní vyhlášení závodu.


Poté možnost chytání do 18:00 h.

Závod se uskuteční na rybníku Hruškov u Stříbrné Skalice, Středočeský kraj, Praha-Východ
Popis revíru: Rybník 7 ha, hloubka 1,5 - 5m, dno mírně bahnité až písčité, pozvolný pravidelný spád, břeh travnatý


Občerstvení: Na revíru bude možnost občerstvení tak že nemusíte sebou tahat velké zásoby:)


Pivo, limo, káva, čaj apod..
Klobásy, steaky, gulášek, pizza (ručně dělaná), párky k snídani, omeleta, vajíčka a vše za lidové ceny. Další info přímo na místě:)

Startovné: 4000,- Kč za tým, po podání přihlášky zaplatit zálohu do 14 dnů ve výši 2000,- kč na účet 75300753/5500 popřípadně celé srartovné. Způsob platby startovného: převodem nebo v kladem na účet 75300753/5500, jako variabilní symbol uvést číslo mobilního telefonu (např. 723308094) a do zprávy pro příjemce uvést jméno týmu. Zbývající část startovného zaplatit při registraci před závodem.
Přihlášky se přijímají zasláním přihlášky na e-mail: jiri.sladek753@gmail.com , nebo formou SMS na tel: 723 308 094 popřípadně facebook - Rybaření nás baví.Přihláška je platná až po přijetí startovného!
Počet 14. Týmů!!!

Bodovanou rybou je kapr, amur. BODUJE SE POUZE 5 KUSŮ NEJTĚŽŠÍCH RYB.

Pořadatel závodu: Rybaření nás Baví - Jiří Sládek , Pavel Sedláček
Hlavní rozhodčí: .....,
hlavní pořadatel: Jiří Sládek

Pravidla (závod probíhá systémem chyť a pusť)
Soutěží se v týmech, po 2 až 3 max 4 pruty
Závodníci se závodu účastní na vlastní nebezpečí!

Krmení, nahazování, obsluhu prutů, zdolávání a podebírání ryby mohou provádět výhradně lidi z týmu. Označování lovných míst jakýmkoliv způsobem je zakázané. Zavážení nástrah a návnad jakýmkoliv způsobem zakázané. Echolot zakázán.
Krmení během závodu je možné pouze za pomoci ruky, lopatky, kobry, praku, raketou (spombem, red-mamou). Jiné způsoby krmení, které tady nejsou jmenovány, jsou zakázané.
Při krmení, nahazování, zdolávání a podebírání, nesmí závodník opustit svůj sektor. Pokud ryba vjede do sousedního sektoru a dotkne se sestavy sousedního závodníka, může tento závodník vznést protest, ale NEMUSÍ. Protest musí být vznesen neprodleně! V případě protestu se ryba nebude počítat. Vstoupit do vody může závodník pouze při podebírání a to výhradně před svým sektorem.
Každý tým loví maximálně na 4pruty, každý z prutů s maximálně jedním návazcem s jedním háčkem s PROTI-HROTEM!!! V době nepřítomnosti závodníka na lovném místě, nesmí být žádný z prutů nahozen.
Závodník musí použít pouze průběžnou (únikovou montáž). Sestava musí být uzpůsobena tak, aby se v případě přetržení vlasce ryba bezpečně zbavila olova, nebo krmítka. Zákaz používání pletené šňůry(šokovky). Pletené návazce povoleny. Olověné šňůry jsou zakázané.

Bodovanou rybou je pouze kapr, amur. Boduje se pouze 5 kusů nejtěžších ryb. Váha ulovených ryb se sčítá. Počítá se čistá váha po odečtení vážícího saku. Každá ulovená ryby se při vylovení z vody musí položit a šetrně odháčkovat na mokré podložce. Vyhrává závodník s největší váhou ulovených ryb. V případě stejné váhy ryb rozhoduje o pořadí váha nejtěžší ulovené ryby, následně los. Úlovky okamžitě po zvážení a zapsání do úlovkového listu vrátit do vody.

Lovné metody: pouze položená - vlasová metoda
Povolené nástrahy: boilie, pelety, boilie těsta, dipy, umělé napodobeniny - boilie, peleta, kukuřice
PVA materiál povolen!
Srkačky přísně zakázány!!
Povolené návnady: boilie, pelety, method mix, vařený partikl.

Krmení je omezeno na 20 kg na celý závod!!! Do krmení se nepočítají tekuté potravy, dipy a pop up. Vše ostatní bude zváženo rozhodčím. Přebytek krmení nesmí být během závodu na lovném místě. Doporučujeme odvážit už doma před závodem.

Nesmí se chytat: na pečivo, různé foukané kukuřice, puffi a jiné extrudy, červi, žížaly ani jiné živé nástrah
Co není dovoleno je ZAKÁZÁNO!!!
Rozhodčí má právo kdykoli během závodu zkontrolovat kteroukoli z udic závodníka.

Protest: Každý soutěžící má právo vznést protest a to v případě, že bude mít podezření na porušování pravidel závodu, nikoliv však na pravidla samotná. Při vznesení protestu musí závodník složit kauci 1000,- Kč hlavnímu rozhodčímu. Při zjištění neoprávněnosti podaného protestu, kauce propadá ve prospěch pořadatele (přidáme Nellče jako dárek:)). Případný protest řeší hlavní rozhodčí.

Povinná výbava je podběrák min. 90 cm rameno, podložka pod ryby, peán, minimálně jeden sak na přechovávání ulovené ryby. Dále je nutné, aby závodník vlastnil mobilní telefon, který uvede při registraci jako kontaktní. Je nutno zajistit si jeho provoz po celou dobu závodu.
Bivakování a stanování účastníků závodu a jejich doprovodu je povoleno na prostorných upravených přilehlých travnatých pozemcích.

PRVNÍ PORUŠENÍ PRAVIDEL ZÁVODŮ BUDE TRESTÁNO ANULOVÁNÍM VŠECH ÚLOVKŮ DO DOBY ZJIŠTĚNÍ PORUŠENÍ PRAVIDEL – ROZHODUJE POŘADATEL ZÁVODU.
DRUHÉ PORUŠENÍ PRAVIDEL BUDE TRESTÁNO DISKVALIFIKACÍ ZÁVODNÍKA S OKAMŽITÝM VYKÁZÁNÍM A STARTOVNÉ ZÁVODNÍKA V JEHO PLNÉ VÝŠI PROPADNE ORGANIZÁTOROVI ZÁVODŮ!!! – ROZHODUJE POŘADATEL ZÁVODU.

Úhradou startovného závodník souhlasí s uvedenými pravidly.
Garantované ceny:

1. Místo – pohár + věcné ceny

2. Místo – pohár + věcné ceny

3. Místo – pohár + věcné ceny


Nejtěžší ryba –  pohár + věcné ceny


Finanční odměny nejsou jelikož část startovného bude darováno Nele Möllerové aby si mohla plnit své sny u vody tak jako my:) Věřím že to oceníte:)

Jedná se o privátní soukromou akci a pořadatel si vyhrazuje právo odmítnout zájemce o závod.

Více info na tel: 723 308 094 (Jiří Sládek)

 

RybyPro - Profil - 23.11.2017