Na vodě Na vodě

Rybářské čluny a lodě

Rybářské lodě a čluny se hodí pro rybaření přímo z vody, k zakrmení ryb nebo vyvážení nástrah. Dodávají se v mnoha velikostech od mikročlunů délky 1,4 m až po čluny dlouhé 4,3 m s kvalitní podlážkou i pevnými kýli.

Pro rybáře se vyrábějí speciální nafukovací čluny s držáky prutů, s transportním vakem nebo brašnou na výbavu. Jedná se o lehká plavidla s velmi snadnou skladností, odolností i stabilitou. Nafouknutí vám zabere malou chvilku a vzápětí se oddáváte pěkné projížďce a dosažení vytipovaného místa. Rybářské čluny si můžete pořídit od prověřených značek, jako jsou Fox, Mivardi nebo LK Baits.

Připraveno je pro vás i příslušenství, které se vám na člunu bude jistě hodit. Máme na mysli například pádla, pumpy nebo vodotěsný vak na drobnosti.

Pohlédněte si také nabídku elektromotorů k vašemu rybářskému člunu a vyrazte na vodu!

Zobrazit více

Cena
Područky (1)
Polohovatelné (1)

Rybářské lodě a čluny se staly mezi rybáři oblíbeným zpestřením při pobytu na řece, rybníku, jezeru i na moři. Rybářská loď umí připravit docela jiné vzrušující zážitky, než se nabízejí při lovu ze břehu. Rybářské čluny se dají pokládat za bezpečné a odolné. Výborné materiálové zpracování zabraňuje zabraňuje prodření či protržení při mnoha situacích. Technologicky pokročilé materiály odolávají slané vodě, oleji, benzínu i slunci. Gumové čluny si pořiďte s dřevěnou, hliníkovou nebo s nafukovací podlážkou.

Rybářský člun nepostrádá vesla, pumpu a další příslušenství, které si můžete dokoupit podle potřeby. Projížďky na vodě však zpříjemní lodní motory. Díky nim se dostanete do delších vzdáleností bez námahy. Motory člunů mají ve většině případů tichý chod a nebudou tedy nijak narušovat rybaření. Navíc moderní motory maximálně šetří životní prostředí.

Nakupujete mimo ČR? Přepnout měnu do EUR