ovesne vlocky do boilie ?

Dobry den. Chtel bych se zeptat jestli nekdo ma zkusenosti s ovesnymi vlockami v boilie ( rozemlete ). Jake maji vlastnosti ? Natahnou do sebe dobre aroma ? Bude dobra pojivost ? Atd.. Podle me by mohly mit podobne vlastnosti jako sojova mouka exturdovana.
Autor diskuse: Rexxar - Profil , 2.3.2013 kaprařina - nástrahy, návnady

Petr.J - Profil | So 2.3.2013 14:33:34

Když vločky, tak jedině anglickou vločku, to je úplně něco jiného http://jdem.cz/y6445 :-)))

Machino - Profil | So 2.3.2013 13:42:13

Straspytlik69 >> s tím skladováním naprostý souhlas...je lepší přidávat složky které dlouho vydrží.

Straspytlik69 - Profil | So 2.3.2013 12:50:33

nedávno jsem zkoušel dělat řepkové boilie a do toho jsem přidal i rozmixované vločky+sladidlo a když jsem to boilie pak chutnal,tak ti musím říct,že kdyby to byla placka a někdo mi řekl že je to müsli tak to sežeru.To boilie mělo dobrou chuť,vločky tam byli krásně cítit.Já chutnám každé boilie a když ti řeknu,že některé mi chutnalo,jako když kousnu do svíčky,tak ti vůbec nelžu,prostě ovoněný vosk

ještě tohle jsem našel:

Mají vysoký obsah bílkovin, nenasycených mastných kyselin, slizových látek, vitamínů B1, B6 a E, železa a vápníku. Obsahují též fosfor a lecitin. Obsahují průměrně 66,5% sacharidů, 14,4% bílkovin a 6,8% tuku. Právě kvůli vysokému obsahu tuku se nedají dlouho skladovati, aby nežlukly.

Slavíček - Profil | So 2.3.2013 10:04:15

Jirka Klíma >> DOCarp - 2.3.2013 9:48:03 >> To se nedá takhle jednoduše říct . Ono záleží na množství dalších pojivých složek do 150g

encek21 - Profil | So 2.3.2013 9:54:51

Pouzivam celkem casto. A spokojenost. Boille rychle oslizne.

DOCarp - Profil | So 2.3.2013 9:48:03

Slavíček >> kolik dáváš na kg?

Slavíček - Profil | So 2.3.2013 9:29:55

Občas je používám do levnějších směsí a fungují dobře .

zztop - Profil | So 2.3.2013 6:55:54

Kdysi v mých experimentálních začátcích jsem to zkoušel. Výsledek byl takový že se mi to velmi špatně rolovalo.

obok - Profil | So 2.3.2013 6:35:51

Rexxar - >> já do boilie přidávám namočené ovesné vločky a ještě přidám do nich pár kapek esenci ve vůni finalového boilie..jako pojivo je super a jak píše Rostid není to potom takový beton...

Rostid - Profil | So 2.3.2013 0:22:57

je to pojivo a nebetonují tolik jako třeba gluten nebo krupice, bez problémů se dají používat.