Revír 451334 Labe 31A

Chtěl bych si zajet na víkend do Předměřic nad Labem na Správčický písák. potřeboval bych vědět jak to tam je sestanováním a jaké ryby se tam chytají a na co?
Autor diskuse: Filous - , 25.7.2004 všeobecné - revíry, cestování

Mirek V - Profil | St 28.7.2004 15:39:35

Nejlépe bude asi postavit stan jen na noc a na straně od letiště. Místo je dostupné jen pěšky - cca 15 minut od silnice - nebo letecky :o) .
RS chodí jen ve dne (aspoň doposud jsem měl tu čest) a pro policii apod. je to příliš vzdálené od služebního vozu.
Hlavně nestanuj na poloostrově - tam bývám přes den já :o)
Jsou zde mraky plotic a perlínů - velikost 20 - 35 cm, navečer u břehů uvidíš tahy smeček malých okounů, trofejní ryby tu sice jsou, ale protože tento revír byl v minulosti pod velkým rybářským tlakem, tak jsou výborně vyškoleny.
Jako nástraha a návnada - klasika - napařovaný rohlík oživený bílým červem na háček, kolínka, chlebové kůrky, šrot, strouhanka, ... .
Jnak pozor - pokud najednou uvidíš ve vodě mohutný vír - nebývá to lovící sumec, ale zpravidla potápěč - v poslední době se zde nějak přemnožili, mají pod vodou neuvěřitelný akční radius a navíc teď vypouštějí jen minimum bublin, takže se špatně stopují.
Mnoho štěstí.

Salám - Profil | Po 26.7.2004 13:10:16

Stanování a táboření a bivykování, zakázáno, ale nemusíš mít strach kdo to neporušuje okrádá rodinu, prostě každej tam stanuje jak kdyby se nechumelilo, RS tam asi nechodí, nebo jim snad dokonce ty stany staví, já nevim, ale hlavu si z toho nikdo nedělá

IMAN | Ne 25.7.2004 10:34:39

NEVIM JAK TO PRESNE JE SE STANOVANIM,ALE STANY TU KAZDY ROK STOJI.KAPRI,CEJNI,AMURI,BOLENI,OKOUNI,UHORI,SUMCI,MEGAPLOTICE,STIKU JSEM NIKDY NECHYTL,ALE SNAD TU JSOU.JA CHYTAM PONEJVICE NA ROUSNICE,KUKU,MASNAKY,HOUSKU ALE KLIDNE ZKUS COKOLIV. TED TO JDE SPISE NA LABI , KTERE SOUSEDI S PISAKEM.CEJNI,KAPRI,PODOUSTVE A MALI SUMCI.PREJU TI USPESNY LOV.