DVD Chytáme v Norsku přívlačí s mistry světa v přívlači

Nedávno jsem zakoupil zmíněné DVD od firmy Chytej za 299,-Kč. Jezdím do Norska už léta, čekal jsem nějaké vychytávky, metodiku lovu, rozbor úspěšnosti návnad, způsobů lovu, vyhledávání ryb, zkrátka víceméně instruktážní film, který by pomohl začátečníkům a oslovil i zkušené. Bohužel, oproti slibům na obalu, je tohle DVD záznamem dovolené (jakých i já mám za ta léta spousty) - tzv soustředění mistrů světa a nic víc. Zkrátka parta chlapů si užívala v Norsku jako všichni ostatní a zpeněžili to zmíněným DVD, pro mě naprosté zklamání za 299,-Kč. Jaký je váš názor na toto DVD?
Autor diskuse: Goodman - Profil , 10.3.2011 dravci - revíry, cestování

Goodman - Profil | So 26.3.2011 21:13:00

Díky za odpovědi, mě jen zklamalo, že se DVD stalo přehlídkou úlovků (a to jen průměrných, kterými bych se zrovna nechlubil) a ne něčím novým - na přívlač v Norsku chytáme už dlouho a třeba na tresky polack je to nejlepší způsob lovu. Ale dál, koupil jsem další DVD - Rybaříme s echoloty od Rybolovnorsko.cz, kde v nabídce bylo propagováno předvedení ucelené řady echolotů Humminbird a největší test echolotů. Opět to samé - přehled úspěchů a úlovků "starých známých" ze zmíněné party, echolotům se z délky DVD cca 60 min věnovalo povrchně tak 5 min, na způsoby pohybů ryb, jejich značení a rozpoznání, rozdíly jednotlivých typů echolotů a rady se nějak zapomnělo - opět velké zklamání.Hlavně "nováčci" v Norsku by si zasloužili asi víc od zkušených "rybářů", kteří se tím živí. Norsko, tak jako vlastně každá voda je každý rok i den jiné a rady se hodí. Jinak, loni se na přívlač zadařilo, chytili jsme kellera 110cm a hlavně polacka 113cm.

anguilla - Profil | Čt 24.3.2011 16:38:56

Goodman - >> Ahoj, já si pár DVD pořídil s kamarádem na For Fishingu, mezi nimi i tohle tebou zmiňované. Zrovna tohle dvd se mě osobně dost líbilo, takže mám opačný názor. V Norsku jsem zatím ještě nebyl, pouze ve Švédsku.Ale nemyslím si, že by to bylo tím. Naopak celkem mě zklamala Kanada (chytáme jesetery a lososy), čekal jsem od toho víc.

spartan 2 - Profil | Čt 24.3.2011 6:30:30

Také jsem se již několikrat spálil koupí rybářského DVD,naposled Chytáme na plavanou od A do Z a jestli je tam 20 minut které za něco stojí tak je to hodně.

BuBu99 - Profil | So 12.3.2011 19:33:17

Zajda >> já tam párkrát byl a třeba tohle mi příjde jako super nápad......


když tam ještě pojedu ,tak pojedu tak abych každej den chytal jinde řeka jezero ale aspon 14 dní a dát si to jako poznávací zájezd...-)

Zajda - Profil | So 12.3.2011 18:58:37

Pokud jsi byl v Norsku víckrát, tak tě to možná zklamalo. Ale cílem kluků asi bylo ukázat, že to tam jde i jinak, než s pilkrovým prutem...Instruktážní video je spíš DVD "Do Norska s Českým rybářem" z produkce Chytej...