Kaseinát sodný a vápenatý

Rád bych se zeptal jestli někdo zaznamenal rozdíl v boilie s kaseináty a bez. Jak při výrobě tak při chytání. Díky.Autor diskuse: robin-red - Profil , 13.1.2011 kaprařina - nástrahy, návnady

2x v oblíbených a 2x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NArsi - Profil | Pá 14.1.2011 10:59:48

robin-red >> Ahoj.Taky vařím dlouho,krom syrovátek jako zahušťovadlo a laktaalbuminu na tvrzení boiles nikdy nepoužil.V 90-letech kdy to byl velký boom,skoto každý recept na boiles obsahoval tento produkt.Myslel jsem si a myslím do dnes,že kapr aneb ryba není savec a nezná-neumí štěpit enzymama mléčnou bílkovinu včetně jeho proteínu které obsahují..Prostě co se týče výživy nic z toho nemá.I bez toho jsem si OK zachytal...

Nrobin-red - Profil | Pá 14.1.2011 7:34:51

Já si dělám boilie už dlouho, ale nikdy jsem to nepoužil. Boilie mi jezdí skvěle, jen chci, aby bylo víc kousatelné i pro ty opravdu velké ryby. Díky za odpovědi.

Ndon Ferrari - Profil | Čt 13.1.2011 22:15:40

robin-red - >> jak píše agig, také si dělám své boilies a toto jsem nikdy nepoužil, boilies mi chytá i bez toho,

Nagig - Profil | Čt 13.1.2011 22:02:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj nikdy jsem to nepoužíval kvůli dosti velké ceně K.vápenatý nahrazuji sušeným mlíkem a sušenou syrovátkou K.sodný dodává protein do nástrah dnes už ty ceny nejsou tak hrozný jako dříve pokud to tam nedáš a nahradíš to něčím podobným ale levnějším nic se neděje víc ti k tomu neřeknu taky si koulím nikdy jsem to nepoužíval a boilie mi funguje dobře ;.);-)