Amino koplexi a ich cena

Prečo sú aminokomplexi také drahé??? možno pre niekoho niesú až tak drahé ale premňa je dosť vela dať 13 Eur alebo 300 Kč za 100 ml aminokomplexu.
Autor diskuse: rybar z NZ - Profil , 25.7.2010 kaprařina - nástrahy, návnady

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 13:59:51

patlal >> normálně jsi mě vyděsil, na rychlovku jsem si tedy osvěžil to málo co mi nadupali na střední z chemie do hlavy a jestli jsi narážel na toxicitu metanolu, pak ano - ale při nepatrných dávkách na nadipování a posléze při rozředění vodou po nahození - by bylo jeho použití takřka i možné, navíc je zakázán v potravinářském průmyslu a přežít se dá i půl litru, tak to neber tak tragicky... ;-) ale to už sklouzáváme od AK přes špunty do uší až k toxicitě něčeho, co tu nikdo zkoušet nebude, ale věřím že AK by si kde kdo namíchal rád... nehodíš nějaký osvědčený recept? :)

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 13:43:18

patlal >> utíkej, taky s oblibou chytám na hotovky, ikdyž zřídka kdy, ale ušetří to hromadu času... ale že ten někdo vsadí na koule z tvý dílny, tak to ho obdivuju, celkem hráč :))

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:35:55

Fishky - Je to divné ale musím jít něco dělat,budu vyrábět předražené koule pro nějaké kapraře co neví o tvých kouzelných koulích za 20cku a vráží do toho o něco víc peněz ačkoli je to zbytečné a vyjde to na stejno.

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:33:37

Fishky - Na špunt do uší se dá celkem i zachytat ale s methylalkoholem to nevím.Asi máš dost velké mezery v základech.

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 13:30:25

patlal >> jasný, ale jen v kombinaci se špuntem do uší

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:25:55

Fishky - Ty dáváš rybám metilalkoholové esence ?

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 13:23:07

patlal >> větší pravděpodobnost je na špunt do ucha politý esencí o nižší hustotě, resp. na olejové bázi, páč ta je schopná na něm ulpět a současně není tak těkavá jako metilalkoholová, která je lepší do chladnější vody. Rybí moučka není práškový cukr na buchtu, ta na štuntu do ucha nezůstane a proto ho ryba s velkou pravděpodobností vyhodnotí jako nevhodný k pozření.... easy ;-)

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:21:31

Fishky - Sranda nějak se v tom motáš ty :-) -- tedy ji nejde nahradit žádnou kombinací libovolně jiných složek, už vidíš tu nenahraditelnost? :-(


Ak lze nahradit libovolnou kombinací jiných složek to je jasné,prostě přidáš to co se přidává do AK :-)) ale nemusíš prostě tam nepřidáš nic a bude to chytat stejně.Měl by si jít přednášet někam na univerzitu kapraření a proškolit ty tisíce kaprařů od nás a ze zahraničí kteří prošli tak jako například i já fází uzporného chytání asi tak něco jako máš na tvém cédu.Nikomu to nevnucuji ale vracet se k tomu nebudu bo ten "dražší" způsob lovu se mi osvědčil prostě víc.

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:14:00

Fishky - Tekutá věcička a je to ouplně jedno jaká,je to na tebe tak složité ? Na co lapneš spíš kapra - na špunt do ucha politý esencí nebo na špunt posypaný např. rybí moučkou .

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 13:10:34

Fishky - A ještě něco pane.Naspal jsem toto -

Věnuji se tomu už hodně let a mám na 100% odzkoušeno že ten či onen komplex bude chytat v té či oné směsi o 100% lépe. Touto věto jsem naznačil že AK XY se hodí k směsi XY a v té bude makat lépe než ve směsi XC ale to je fuck,každý si to přebere jak se mu to hodí že.

A nevím vlastně co po mě chceš,nazval jsi mne rádoby kaprařem a já ti to neberu tvůj názor i když mne vlastně ani neznáš a víš tak nějak prd jaký jsem či nejsem kaprař.

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 13:09:11

patlal >> boga mi aká tekutá věcička? ntb. podtext o nenahraditelnosti? tak jinak - vem si dvě libovolné množiny, přičemž jedna je vždy větší, protože obsahuje podmnožinu AK, která zaručí tento fakt z čehož implicitně vyplývá, že AK je "cosi" co je tak megalomanský, že to ničím jiným prostě nepřebiješ - prostě pecka, kterou nenahradíš a vždy nachytáš víc - tedy ji nejde nahradit žádnou kombinací libovolně jiných složek, už vidíš tu nenahraditelnost? :-(

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 12:55:43

Fishky - Kolikrát ti mám tu odpověď ještě napsat ---- bude tam chybět ta tekutá věcička.Starej se spíš o své myšlení mému už nepomůžeš.
Psal jsem že to má jediné řešení a to přímí lov.....psal jsem ti to myslím dvakrát.Nevím házet hrách na zeť bude smysluplnější.
A pokud napíši že s AK to bude lapat lépe než bez něj tak si nemyslím že v tom je skrytý podtext o nenahraditelnosti.

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 12:46:18

patlal >> dobrá dobrá, už se vyptávat nebudu, vidím že jsi z toho celý zmatený a plácáš pátý přes devátý. Ale abys to pochopil i ty:

a) odpověď typu "nebudu to tu rozebírat" ti neberu, ikdyž samo sebou, je to odpověď...

b) snažil jsem se z tebe vytáhnout odpověď, leč tu nevíš - proto se jen kroutíš jak had

c) o nenahraditelnosti jsi psal, je to snadno vyvoditelné příspěvku, kdy jsi napsal, že boilies s AK nachytá víc jak koule bez AK, že máš nedostatky v kritickém myšlení je tvůj problém, ale pak se tu nehádej a příště raději přemýšlej než sem hodíš nějaký chytrý příspěvěk a někdo se tě zeptá "proč tomu tak je"

Odpovídat nemusíš, věřím že o5 nemáš čas a už upaluješ na noční (ale kdybys přeci jen měl touhu odpovídat, napiš mi SZ, já ji rovnou smáznu ;-)

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 12:29:15

Fishky - Zcela seriozně jsem ti už odpovídal.Nicméně jsem to napsal už v prvním zápise.Snažíš se abych tu napsal něco co mi budeš vyvracet a zcela seriozně budeš psát že to je zbytečné bo ty v koulích za 20kč to nemáš a chytáš.V tom je ten problém.Budou to dohady klidně na 1000 příspěvků.
Nepsal jsem nic o nenahraditelnosti atd. to se mi snažíš vložit do vět něco co jsem nenapsal.
Řešení jsem ti napsal jak to rozlousknout.

Fishky - Profil | Čt 29.7.2010 12:17:34

patlal >> je možné to vysvětlení co v AK je tak nenahraditelného, že boilies s AK nachytá vždy víc jak koule bez? A nebuď vzhahovačný, ptám se potřetí naprosto seriozně a přivítám odpověď ve stejném duchu, dík.

patlal - Profil | Čt 29.7.2010 12:01:40

(bedna) - To byl můj první zápis co jsem sem dal.Radím aby jsi si ho pozorně přečetl !

patlal - ® Po 26.7.2010 10:32:11
Zdarec.
Jsem sice také výrobce a tak nemohu odsuzovat či posuzovat ceny ale jedno vím jistě.Věnuji se tomu už hodně let a mám na 100% odzkoušeno že ten či onen komplex bude chytat v té či oné směsi o 100% lépe.Nejvíc se mi líbí rady tipu - tak tam dej jen to a to a je to ,také to chytá ale na druhou stranu dotyčný neví jak by to chytalo s komplexem.Určitě se teď najde nějaký šikula co řekne že to chytá stejně ale to nežeru a hádat se s ním nebudu.

Co se týče napadání tak si zač právě ty,jelikož nejsem úzkoprsí tak jsem to přešel v klidu.Napsal jsi něco o kecech výrobců čímž si vlastně řekl že i já jsem lhář a to opravdu nejsem !!! Nejsem žádný mega prodejce,je to můj koníček a pokud napíšu že jsem někam přidal své sperma tak to bude pravda.

Co se týče toho odborníka tak tím asi budeš když si si jistý že ti koule budou chytat stejně bez "amina" jako jako s ním.Neberu ti to tvá volba.

Co se týče té rady,tak už ti radit nebudu ale potom nevím co po mně chceš.Pokus se ptáš co je v aminu na víc tak to zavání faktem že chceš něco vědět co nevíš,tím pádem by to mohla vypadat jako rada i když to bude informace ale v určitých případech to vyjde na stejno.

A odpověděl jsem ti - Napsal jsem ti tuším - Bude tam chybět ta tekutá věcička - pokud tomu nerozumíš tak nevím co bych ti měl dále vyprávět.

(bedna) - Profil | St 28.7.2010 20:04:11

patlal >> Tak jinak.Pokud tady na Mrku s někým jednám,nejdřív se mu podívám na profil,jestli to není nějaký anonym ,a v tom duchu jsem napsal to ,že víš kdo jsem a kde mě můžeš najít,protože to vše mám v kartě a očekával jsem,že přesně to děláš i ty.
A za další, tu větu o odborníkovi jsi psal, když né z důvodu urážky, tak určitě z důvodu zesměšnění.
A pokud se ze mě ještě někdo snaží udělat blbce tím,že pořád tvrdí,že mi odpověděl a při tom né,tak i to považuji za druh urážky.
Já totiž komunismus a dokonce i persekuci zažil a tudíž umím číst mezi řádky.Pokud si však neuvědomuješ co píšeš tak je to smutný.
viz.:
Za 2. pamatuj že dobrá rada je nad zlato a má rada byla s ohledem na tvůj postoj myslím výborná.

a o hodinku později:

Za 9. - Pokud bereš mé doporučení jako a radu a nestojíš o něj,tak pardon.

Z mé strany tuto konverzaci považuji za skončenou,protože k tématu už nic říct nemůže a pokračovala by stejně jen v osobních urážkách a napadání.
Až se vrátíš z noční, tak se k tomuto ještě vyjádři a skončeme to,každý si už udělá obrázek svůj.

(bedna) - Profil | St 28.7.2010 18:12:25

rices >> To ti velmi rád zodpovím.Ty fotky jsou z doby kdy jsem začal chytat ryby a o chycení ryb jsem absolutně nevěděl nic,dokonce nejsou chycené ani na boilís nebo aspoň ten lysec,kterýho máš na mysli,určitě né u těch druhých už nevím.
Prostě začátky no,každej nějak začínal.
Než ti to někdo řekne tak nevíš,že děláš něco špatně,pak už je náprava snadná.
Já se už moc často nefotím s rybami,ale půjčím si Uncovu fotku,aby jsi poznal,že mírné zlepšení tu už je.

patlal - Profil | St 28.7.2010 17:17:17

Fishky - Bohužel odcházím na noční směnu a jak jsem už psal.Nebudu nikomu vyvracet něco v co skálopevně věří.

Fishky - Profil | St 28.7.2010 16:32:07

patlal >> můžeš mi tedy již vklidu odpovědět bez urážek a ironie? Vidím že máš čas, tak se klidně rozepiš k věci, věřím že by to bylo bylo zajímavé, dík
rybar z NZ >> no v Zámkoch ti na Nitre toho roka beru kapre čokolvek, takže AK riešit nemusiš a zbytok vod je viac či menej vzhladom k spodnej vode nechytatelnych, takže volba je lahká ;-)

patlal - Profil | St 28.7.2010 16:28:54

zaky - Blbé kecy ok např které ? Odpověděl jsem mu i přes to že jsem už na začátku napsal že to nikomu vyvracet nebudu,mám svůj názor jiní svůj.Pokud ani ty jsi mou odpověď nenašel tak to potom nevím co by jste ještě ode mne chtěly.

patlal - Profil | St 28.7.2010 16:25:28

(bedna) -
Za 1. - Také rád bavím lidi.
Za 2. - Kdo jsi nevím.
Za 3. - Hledat tě nebudu,nevím co bych z toho měl
Za 4. - Až tě někdy uvidím tak určitě nebudu vědět o koho jde nemyslím že by jsi byl nějaká celebrita nebo tak něco.
Za 5. - O ničem tě nehodlám přesvědčovat,jdi si svou cestou.
Za 6. - Nevšiml že bych tě někde urážel...jedině tím že jsem tě nazval odborníkem....možná tě to urazilo tak pardon.
Za 7 . - Jaké ramena máš na mysli ? Pokud jsem si všiml tak ty se tu rameníš a hlásíš poškození mého mozku atd.
Za 8. - Bohužel asi to bude tou pubertou....jsi lichotník.
Za 9. - Pokud bereš mé doporučení jako a radu a nestojíš o něj,tak pardon.

rices - Profil | St 28.7.2010 16:18:02

(bedna) >> prosimťa myslíš že robíš kaprom dobre ak ích chytaš v strede brucha s jednou rukau a tak ích zdvýhaš myslel som že niečo máš s rukamy ,ale si ích prestriedal tak asi níč , neber to ako provokaciu asi je to tvoja vec ako sa fotíš ,ale pre kapre to neni nič moc, tož len môj názor , zadavatel otazky tuto moju reakciu kludne zmaž len tolko som chcel aj ked mimo tematau tak pardon :-(