rybacia boilesova zmes

zlepšilo by kvalitu boiles to ze do zmesi pomixujem filety z tresky, sardinky,morske potvorky,pečen,tuniaka z konzervy,mušle a pridám do toho zmes korenia ???Autor diskuse: simonsen - Profil , 21.8.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

0x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NKarásek-Siget - Profil | Pá 21.8.2009 23:11:39

Já bežne pridávam do boiliesu čerstvú mletú pečeň tak 300g na kilo a som spokojný. Jazdí to na to dobre, nič s tím nepokazíš a ešte to má zvláštnu vôňu. Jednoducho uvar a buď usuš na kosť, alebo daj do mrazáku a potom pred rybačkou vytiahni.

NKyselinár - Profil | Pá 21.8.2009 20:37:26

simonsen >> To či to zlepší kvalitu netuším,ale dať to tam môžeš,ak to dobre uvaríš a následne usušíš,alabo zamrazíš kaziť sa to nebude...všetko by som tam ale nedával,niečo si z toto vyber :))

NRashid / burakovej pisingr:0))) - Profil | Pá 21.8.2009 20:36:48

Delam to zcela bezne. Zrovna dneska jsem si vyndal z mrazaku kulicky ve kterych mam pomlete musle. Vim, ze do nedele, kdy vyrazim na dalsi kolo, se jim nic nestane a pekne na cerstvem vzduchu v sitce na boile s nekolika dennim protrepani se jim nic nestane. Jen budou pekne prosichat. Samozrejme ne vzdy je idealni pocasi a jiste potize v destivem pocasi s vysokou vlhkosti vzduchu nastat mohou. V takovych pripadech volim radsi to koreni. Dneska jsem se vratil z vypravicky kdy jsem mel ve smesi namixovane slavky + ak a jezdilo to pekne; od vcerejsich osmi rano do dnesnich sesti rano peknych 12ryb od 6 do 8kg, plus dve ktere jsem vubec ani nezahlidl. Neboj se toho a pust se do dila.......

Nrices - Profil | Pá 21.8.2009 20:20:59

mne poradil jeden nemenovaný kolega údenačov ,korenie som použival gulášove ,naposledy som kúpil v kauflande do klobas -s aromov frangfurtska klobasa môže byť

Nfoxxx - Profil | Pá 21.8.2009 19:55:52

simonsen >> Mohlo by to zlepšit kvalitu,ale já osobně bych měl strach,že po přidání těchto"živočišných"komponentů by došlo k rychlému kazení,plesnivění a následnému znehodnocení boilie,pokud bys ho ihned nezkrmil a chtěl sis ho déle uchovat.Myslím si,že při dnešní nabídce kvalitních boilie mixů na rybí bázi toto experimentování snad ani není nutné...

NSampus - Profil | Pá 21.8.2009 19:48:44

kvalitu to samozrejme zlepsi ale po pridani takychto komponentov boili sa skor pokazi.zmes korenin no neviem pozor na ecka ked uz tak radsej cerstvo namlete a po jednom.