bobule ze sardinek

Zdar chlapi,zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s bobulema ze sardinek,které sardinky používáte a taky jestli ještě dipujete třeba v losos oilu.
Autor diskuse: Sumec - Profil , 20.5.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Sumec - Profil | Čt 21.5.2009 15:57:13

Petr.J >> No právě že dneska už každý používá moučky a různé oleje tak jsem si myslel že vrátit se trošku na zpět a udělat nějakou klasiku odlišnou od ostatních.Hlavně na přetěžované vodě kde se bobule sypou neustále v jednom kuse a kapři už jsou pořádně rozmlsaní by to mohlo rychle fungovat.Ten díp ale zkusím,taky tam vrazím losos oil a sardinky zase tak moc nestojí tak to trošku ovoním.No vyzkouším a uvidím.Snad se to povede.Děkuji ti za rady.

Petr.J - Profil | Čt 21.5.2009 15:11:03

M4r3k >> čti níž a dovíš se to.

Hermis_s - Profil | Čt 21.5.2009 15:07:20

Sumec >> ze by koule

soutokář - Profil | Čt 21.5.2009 15:06:13

Sumec - daval jsem tam 8 kousků z krabičky ,upozornuji že jsem je rozmixoval mixem

M4r3k - Profil | Čt 21.5.2009 15:02:39

to normalne len gulicku namocite do oleja zo sardiniek??

Petr.J - Profil | Čt 21.5.2009 14:55:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ještě pro upřesněni, toto boiles jsem používal hodně dávno, kdy ještě nebyl takový výběr mouček a směsí, dával jsem 1 plechovku olejovek na 10 vajec, dneska to už nedělám, je snadnější a asi i levnější použít lososový nebo sardinkový olej a do směsi přidat sardinkovou moučku. Ale ten dip, ten používám.

kranex - Profil | Čt 21.5.2009 14:47:49

sidneyv >> ani si presne nepamatujem,tak primerene,ale jak spominal Petr.J,kamos to dal a jemu to nefungovalo,zato furt pouziva udenu makrelu,takze neviem,jedna lastovicka leto nerobi...

sidneyv - Profil | Čt 21.5.2009 13:40:45

kranex >> koľko si práskol tých údených šprotov na kilo zmesi?

Sumec - Profil | Čt 21.5.2009 12:08:23

soutokář >> Kolik jsi dával sardinek na kilo směsi?

maras - Profil | Čt 21.5.2009 11:00:55

jsem sice feederar ale pouzival jsem to co zbylo po sardinkach v plechovce namocil jsem do toho zizalu a brali mi to vecinou kapri

soutokář - Profil | Čt 21.5.2009 10:56:12

Ano zkoušel jsem sardinky dávat do koulí a nejen ty a fugovaloto a olej používám ze sardinek standartně .Mě třeba známí ho odlívají když něco dělají z rybyček takže celkem mám dobrý přísun olejů at je to sardinka ,šproty atd

Petr.J - Profil | Čt 21.5.2009 7:58:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zkoušel jsem dříve sardinky i uzené šproty, na sardinky to šlo dobře a stejná směs se šproty ani ho..o. Na dipování jsem sardinky taky použil, prostě se konzerva rozmixuje s trochou vody, vysušené koule se dají do kbelíku a trochu této omáčky se k nim naleje, koule to krásně nasajou, potom se nechají ještě tak den doschnout a mohou se použít. Ještě doplním, je to spíš na rychlé chytání, hodně záběrů, ale všechny velikosti.

Sumec - Profil | Čt 21.5.2009 7:54:26

Hermis_s >> Cos ale dipoval když jsi sardinky sežral?-)

Sumec - Profil | Čt 21.5.2009 7:51:39

SAHIB >> Zdarec,a ty už jsi ho dělal ze šprotu,nebo je to jen tvuj tip jak bys ho udělal?Představu mám,chtěl bych vědět jak se vám osvědčila sardinka.

kranex - Profil | St 20.5.2009 22:36:11

skus udene sproty...smoked salmon moze ist do p... odporucam...

SAHIB - Profil | St 20.5.2009 21:35:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nazdar,
olejíček z rybiček se dá normálně použít,proč by nemohl..bude pěkně mastný,vůně po rybině taky,nějaká ta snítka rybího masíčka též,..takže v klídku bych ho použil..ale pak bych to pouze napařil,ne vařit..aby ti tam zůstalo více složek a dal zamrazit,a druhou část bych si usušil..-)

Hermis_s - Profil | St 20.5.2009 19:22:51

sardinky sem sezral a dipoval ve zbylem oleji,jinne zkusenosti nemam