Plzeňská nádrž České údolí

Prč se na nádrži omezuje rybářům příjezd kvodě,kdežto chataři se mohou ke svým chatám prominentně dostávat?Jedná se o příjezd od LItic.
Autor diskuse: Mačař - Profil , 31.1.2009 všeobecné - revíry, cestování

rocce - Profil | Pá 17.4.2009 17:26:42

Mačař >> tak jak co tomu říkáš?Tolik lidí sem tam nikdy neviděl:-(.Vypadá to tam jako kdyby Špilar otevřel novou prodejnu.

rocce - Profil | Po 2.2.2009 19:04:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mačař >> já bych to nechválil,tady je vidět pouze nejednotnost lidí v názorech,proto to vypadá u nás tak jak to vypadá.Každý si vlastně může dát ceduli,kterou ukradne někde na stavbě kam chce.Když o něco půjde tak on ji tam nedal a zrovna tady na té lokalitě něco řešit?Jsou u kempu velké tabule,které ukazují rekreační oblast,kde jsou namalovány všechny cesty a příjezdy a chování v rekreační oblasti.Dříve byli po okolí vodní nádrže,ale nevydžely náporu.:-))))

rocce - Profil | Po 2.2.2009 18:42:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mačař >> Je mi jasné o jaký úsek se jedná tobě,ale loni tam býval dodatek na zákazu vjezdu.Nevím jestli tam je nebo ne,ale rozhodně si myslímže tato cedule je umístěna bez dodatku nezákoně.Kdyby byla zákonně,tak by tam nesmělo vjet auto žádné,a ty tam jsou vždy:-))) Normálně tam jezdím sice sem tam byl naposledy loni na jaře.A cedule už tam byla,taky vím,že tam proběhla ta policejní akce,kdy několik Slovenských občanů,rušilo ze spánku někoho z radnice,bylo to právě v těchto místech.Ale objeli to důkladně celé:-)))

rocce - Profil | Po 2.2.2009 18:34:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

belacka >> Myslím,že tam cesta je ,slouží k údržbě kanalizace,je tam normálně pro tento účel vybudovaná.Co se týká toho,že lidi objížděj tuto cestu je,že tam není majitel soukromá osoba,ale obhospodařuje toto pole statek Radobyčice a ten to většinou nechá být.Pouze loni koncem léta,těsně po zorání,tam bylo provedeno několik kontrol,které končily stálým tlakem.

Mačař - Profil | Po 2.2.2009 18:23:00

Jde mně hlavně o tu silnici která vede ke břehu naproti nádraží a bývalímu bordelu,teď je to nějakej penzion .Odbočuje se tam s hlavní silnice do prava u takovýho občerstvení a sjíždí se po asfaltce až mezi baráčky a potom pokračuje prašná cesta k chatám.Po pravé straně je pole.Než se najelo na tu prašnou cestu mezi ty chaty,bývala tam rezavá cedule zákaz vězdu vyrobená zřejmně nějakýn chatařským kutilem z víka od sudu.Tu ale nikdo nebral vážně a leta se jezdilo až k poslednim chatám ještě takových 250m kde bylo místo na zaparování.I tak to bylo k vodě ještě pěknej kousek s plnou výbavou.Najednou však rezatice zmizela a byla tam cedule nová homologovaná s dodatkem-dopravní obsluze vjezd povolen,což se samozřejmě na chudáka rybáře nevztahuje.A tak si chatař pěkně vozí dál p...l až před chatičku a ty rybáři šlapej pěkně po svejch a auto nech někde pěkně co nejdál ať ho ňákej blbec vočeše. Proč jeden může a druhej ne?Bylo to jedno z nejlepších míst na nádrži.

belacka - Profil | Ne 1.2.2009 17:51:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Odpověď je zcela jednoduchá. Protože tam není žádná cesta. Cesta vede pouze do oploceného areálu, kde jsou chaty. Cestu, která se každoročně vyjíždí po poli občas přeorá majitel polí. Píši o cestě od Litic směrem na Valchu a za mostem vpravo.