morské potvorky z Tesca

čo takto pomixovať morské živočichy ako krevety, sepie ,chobotnice,kalamare a nejake morske ryby do boiles zmesi domacej vyroby???
Autor diskuse: simonsen - Profil , 23.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Lauri - Profil | Ne 25.1.2009 17:16:47

Jovánek >> ó ty jeden poeto :))

Jovánek - Profil | Ne 25.1.2009 17:06:24

Lauri >> No,když chutná šťáva vyteče,pak to chutná,jako filéče.

Lauri - Profil | Ne 25.1.2009 16:53:48

Jovánek >> to je blbost ty jazýčku.
Glazura na chuť nemá vliv,ale máš pravdu není treska jako treska.

Jovánek - Profil | Ne 25.1.2009 16:31:40

Lauri >> A právě ta glazura,to je ten důvod.Ale to asi znáš,jen máme jinak nastavený jazýček.Ryba(vlastně jakási hmota) bez chuti a vlastních šťáv mi nejede.

Lauri - Profil | Ne 25.1.2009 12:15:37

Jovánek >> mražené ryby by měly být v pohodě,to si nikdo neriskne zamrazit rybu která nevyhovuje všem veterinárním požadavkům. Jen dávat pozor na množství glazury(zmrzlé vody),na výrobku to výrobce udává v % ale ne vždy je to pravda. U mražených ryb platí dvojnásob - za málo peněz málo muziky

Ryba11 - Profil | So 24.1.2009 21:58:01

:D

TGH - Profil | So 24.1.2009 20:49:22

Rashid 28.93 >> Rashid >> Šak máš pravdu.

strejka - Profil | So 24.1.2009 20:43:11

barbaři...

Programátor - Profil | So 24.1.2009 20:36:31

colek >> no máš pravdu, daleko k tomu neni... :-)

Rashid - Profil | So 24.1.2009 20:24:10

TGH: nic neni stoprocentni. Ja dost valcim s prectenim vody na stojacich. Zjistuju jake ma kouzlo vlastnictvi echolotu a jak se s nim lehceji na jezerech vyhledavaji ryby :-))

Rashid - Profil | So 24.1.2009 20:16:44

Jovanek: proto mam rad prirodni vecicky z potravinarskeho oddeleni supermarketu, nez ty koncentraty. Tema prirodnima namkama malokdy prepalim becka.

TGH - Profil | So 24.1.2009 19:12:44

jurda >> ano máš pravdu

Jovánek - Profil | So 24.1.2009 19:10:21

Lauri >> To poznáš u chlazený.Ale co mražená...?

Lauri - Profil | So 24.1.2009 19:08:10

Jovánek >> já jo. Když bych věděl že jsou čerstvé a většinou to poznáš pouhým okem. Ikdyž ty to zkouíš přítlakem prstu, a stopuješ kdy se promáčknutá kůže vrátí do původní polohy:))
no jo jseš prostě profík

Jovánek - Profil | So 24.1.2009 19:02:32

Lauri >> Jo.Ale asi bych to nežral. Myslím ty ryby.

Lauri - Profil | So 24.1.2009 18:58:52

Jovánek >> já si myslím,že by bylo lepší je sníst než je mixovat do boilie

Jovánek - Profil | So 24.1.2009 18:55:37

Myslím,že když to tam přidáš,nic nepokazíš,ale jen se obávám síly.Nějaký olejíčky a různé přísady jsou koncentrované a silnější. Asi to tím moc nevylepšíš.

jurda - Profil | So 24.1.2009 16:15:26

Kyselinár -Tak nějak :))

Kyselinár - Profil | So 24.1.2009 16:09:37

Jurda>> a čuduješ sa?je jedno či si kúpiš hotovú zmes,rybaciu múku,mrazenky alebo čokoľvek.Stále to bude stáť teba rovnako ak nie viac a to sa s tým musíš ešte jebkať...Tí čo nám to predavajú vedia veru dobre rátať.A keď to podmienia heslom"koľko penaženka znesie"no a mi si myslíme že ak tam toho GLM-ka natrepeme aspon 200g ked iný dávajú 100g pôjde to lepšie-no ale veľa krát je opak pravdou...

jurda - Profil | So 24.1.2009 14:44:08

TGH -má pravdu,taky jsem si šoulel bobule pár let a investoval jsem do vychytávek nemalej peníz.A když jsem to tak nějak počítal tak to vyšlo dráž neš kdybych to koupil od MIKa,nebo jinýho výrobce.
Myslím kvalitní suroviny,doprava atd.Ale je pravda,že to člověka jinak hřeje ,když ta ryba přijde na vlastní koule.Je to asi na každym z nás jak mu to vyhovuje. Dnes si už boilí kupuji a přestal jsem bečet nad cenama.Dnešní kvalita boili od našich výrobců je na tolik vysoká,že už není třeba se tolik bát jako v 90letech.Když si vzpomenu na ty strašný nasamraděný sojovokrupičný koule.

TGH - Profil | So 24.1.2009 11:48:30

Rashid 28.93 >> Rashid >> Ja nevravím že ne, ale ja keď som si robil vlastné boilies, tak ma to vyšlo asi dvojnásobne viac ako kupované kilo guličiek. A to sa mi prvých asi 5 pokusov nevydarilo, takže zbytočne som vyhodil kopu peňazí, chce to proste skúsenosť. Tie nevydarky boli aj na niečo dobré, samozrejme, no pri pohlade na to všetko som si povedal, že už nikdy. A keď už, tak jedine na istotu, že to bude bomba a nemá sa čo pokaziť. Ja si v poslednom čase to hranie užívam až, až, ale už nie pri výrobe boilies. A keď ty to zvládaš na jednotku, tak ti len ticho závidím. Viem, je to super pocit, keď vytiahneš niečo z vody na vlastné dielo, vlastnej výroby.

Kyselinár - Profil | So 24.1.2009 6:51:20

simonsen Tuším ako si to myslel a preto keď už chceš takto experimentovať poradím ti ináč.Čo takto nekupovať to v Tescu ale v Metre?Možno si myslíš že si robím srandu,ale nie!V Tescu nemajú tieto veci čerstvé.No ale v Metre kúpiš trebárs mušle čo ešte pred týždňom ležali na dne oceánu...

Márty - Profil | So 24.1.2009 0:18:42

Játo už používám dlouhou dobu. Myslím si, že to ani neni tak drahá záležitost, když se nepoužívají čestvé a jakostní prodkty. velice rád používám chobotnice v oleji nebo mix mořských plodů. dobře se mi v létě osvětěil i tuňák (konzerva), nebo namletá makrela na 1/2 michaná s uzenou. Jenom doporučuju takové boilies vařit delší dobu, při kradším vaření rychleji zaplísní.
Boilies s takovou úpravou raději používám čerstvé nebo z mrazáku, právě kvůli plísni. Takže na delší výpravu není moc vhodné. Řešení je konzervace, ale já to nedělám.

Rashid - Profil | Pá 23.1.2009 23:28:37

TGH: ty si nerad hrajes? Ja jo. Vsechno kolem kaprariny vnimam jako hru. A prave to se mi na kaprarine libi. Ten vyber mezi dodrzenim doporucene receptury a nebo si zkusit pohrat se slozenim. A proc ne?

simonsen - Profil | Pá 23.1.2009 23:10:56

Kyselinár nemyslel som zmes zo 100%morských produktov ale v zmesi mať aj morské produkty!

Kyselinár - Profil | Pá 23.1.2009 22:52:42

simonsen >> no a preto že aj oni sú ludia tak ím daj zarobiť...PS:a načo ti je mať 100% morskej ryby v zmesi?

simonsen - Profil | Pá 23.1.2009 22:25:10

TGH no dobre hotovky su kvalitne ale boh vie čo je v nich a takto mam v nich aspoň 100% morskú rybynu. Ved nemôžme byt zavislý len od výrobcov hotových zmesí ale musime sa o niečo pokúšať aj samy.Ved aj oni su len ludia a musely tie zmesy vymyslieť vlastnimy hlavamy

kapriiiik - Profil | Pá 23.1.2009 22:06:10

jednou sem skusil koupit musle a cele sem je do toho namlel i s lasturou a celkem uspech!

TGH - Profil | Pá 23.1.2009 22:02:05

Ja by som si radšej kúpil hotovku, lebo v konečnom dôsledku ťa to výjde buď rovnako, ale skorej si myslím, že drahšie ako keby si si kúpil kilo hotových guličiek. Lebo nestačia iba tie potvori na zhotovenie kvalitného boiliesu. A keď si pripočítaš aj tie ostatné ingrediencie, tak zistíš, že si si radšej mal kúpiť hotové s podobným ladením arómi a chuti a ostalo by ti aj na háčiky. :-D

Rashid - Profil | Pá 23.1.2009 21:49:25

Kyselinar: u nas v Cechach je prodavaji v Tesku bud mrazeny, nebo fresh na ledu, takto je prodavaji i v jinych supermarketech.

Kyselinár - Profil | Pá 23.1.2009 21:41:47

simonsen kde v Tescu si to videl?nie sú tie potvory v nálevoch?

Rashid - Profil | Pá 23.1.2009 21:40:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Simonsen: Ahoj kapl jsi na to, tohle je moc prima napad, ja takhle tunim levnejsi smesi od J.T. Myslim, ze to az tak do penez neleze, jsou lepsi nez susene od rybarskych vyrobcu, jsou uspesne, davkovani dle dalsich namletych komponentu, cca hrsticka na 2 kg suche smesi. Mam to odvozene od mnozstvi kurecich jater. Mixuju s tekutou potravou do vajec. Mam rad prirodni veci.

Martin... - Profil | Pá 23.1.2009 21:35:38

colek >> co ty víš...třeba nějaký snob :o))

colek - Profil | Pá 23.1.2009 21:34:14

sem zvědavej kdy někdo přijde s tím že si koupí uhoří monté za 30000 kilo a bude to mlet do bojlízu

scorpi - Profil | Pá 23.1.2009 21:23:08

Když do toho rozemeleš humra tak to bude asi drahá směs!!!!

ddoktor - Profil | Pá 23.1.2009 21:17:43

dle mÉho nÁzoru drahÁ investice

Martin... - Profil | Pá 23.1.2009 21:15:39

ještě jsem to nezkoušel ale taky jsem o tom uvažoval