Rybaci recept boiliesov

Chcel by som sa opytat, ci mozem do zmesy boilies na rybacom zaklade pridat aj mlete arasidy?Neviem ci to nebude posobit odpudivo a ak nie co by som mal namiesto nich pridat? Tu je moj recept :300g rybej mucky, 200g kukuricnej krupice, 200g arasidov, 150g vtacieho zobu, 100g suseneho mlieka, 20ml rybieho oleja a aromu kreveta. Co poviete na tuto zostavu?
Autor diskuse: meďo1 - Profil , 7.1.2009 kaprařina - nástrahy, návnady

Martin... - Profil | Čt 8.1.2009 18:46:31

meďo1 >> jj třeba tak ale tam si musíš dát pozor na dávkování páč při vyšším plavou

Petr Koch - Profil | Čt 8.1.2009 13:31:07

meďo1 >> já bych dal k těm burákům třeba jen mix ptačáků, nějaký sušený mléko, trochu albuminu a klíčky. Olej bych vypustil a nacpal do vajec třeba jen čokoládovou esenci, ale fantazii se meze nekladou :o))

Ján Pečo - Profil | Čt 8.1.2009 13:27:01

granule su dobra volba a robin red tiez mozes pridat.

meďo1 - Profil | Čt 8.1.2009 13:20:35

A keby som namiesto arasidov pouzil mlete pstruzie granule? Co poviete?

meďo1 - Profil | Čt 8.1.2009 13:19:16

Ján Pečo >> A co by som namiesto toho mal podla teba dat, ak mi smies poradit.

Ján Pečo - Profil | Čt 8.1.2009 10:29:36

neruzumiem preco tam tie arasidy chces dat./do rybaciny/ Je kopec fajn receptov kam arasidy pasuju.

m.kindl - Profil | Čt 8.1.2009 9:21:55

Stáhni krupici a arašídy na 100gr a dej místo toho mletou vařenou rýži.

meďo1 - Profil | Čt 8.1.2009 9:03:21

Martin... >> No jasne bude to pomlete, POdla teba by som mal ako upravit zmes, vyhodit tie arasidy a dat namiesto nich krevetovu musku? Co povies?

meďo1 - Profil | Čt 8.1.2009 9:01:06

Diky za odpoved

Tulo - Profil | St 7.1.2009 16:52:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bude to mastné jak svině..........

Martin... - Profil | St 7.1.2009 13:25:19

Souhlasím s Petrem. Přidal bych i nějaký extrakt či nějakou moučku z mořských živočichů (Krill apod)...a ty arašídy budou doufám mletý nebo drcený :o))

Petr Koch - Profil | St 7.1.2009 13:21:49

Bude ti to blbě držet pohromadě. Přidej něco na spojení. Klíčky, gluten,....