Ryba suchá směs

Prosím poradil by mne někdo čeho a kolik mám dát a jaké ještě suroviny dyž si chci udělat suchou směs na boilie. Hlavní surovina by mněla být lososí moučka-sardinková moučka-rybí moučka a i možná robin red. A potřeboval bych poradit poměr +čeho ještě tam mám přidat.Na 1kg směsiAutor diskuse: radpet - Profil , 19.8.2008 kaprařina - nástrahy, návnady

1x v oblíbených a 0x v ignorovaných.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

NPokki - Profil | Út 19.8.2008 11:58:13

A není to jen o penězích když najdeš ryby nachytáš i na boilie které nemusí stát 500kč/kg přečti si nějakou knížku to je docela fajn, já jsem si letos půjčil knihu o boilie od K.Townley a je to fajn knížka já sem si jí přečetl sice trošku pozdě a hodně věcí jsem věděl, ale nadarmo jsem jí určitě nečetl.

NDAVISS - Profil | Út 19.8.2008 11:49:28

Je to tak, pokud nechceš šoulet z hotovek, myslím hotové směsi se systémem přidej vejce, je jenom na tvé fantazii a hlavně na obsahu šrajtofle. Osobně nepoužívám gluten, raději pomelu vařenou kukuřici, funguje na 100%. Místo koupené hotové směsi používám např. psí granule pro kojící feny, ty jsou obsahově nejhodnotnější nebo granule pro pstruhy. Pak třeba mletou řepku, někdy hrubou krupici (jako pojivo a objemovou složku). Nic z toho co jsem tady uvedl v podstatě nemůžeš předávkovat. Jak říkám, je to jenom o tom, kolik do toho chceš investovat

NPokki - Profil | Út 19.8.2008 11:33:15

Zkoušej, z těch rybích mouček můžeš udělat poměr jaký chceš, je to jen a jen na tobě. Robin Redem se nikdy nic nezkazí. Recepty na boilie jsou čistě o fantazii. Jedinné co tam musíš dát na 100% jsou moučky, které ti z toho udělají pevné těsto. Třeba gluten, Semolina, Syrovátka, ... popř. Sojová moučka atd... Je to jen a jen o fantazii. Já jsem třebas letos nachytal na svoji směs která byla z rybího-sladko-kořeněného základu, zní to jako magorovina, ale ryby na to říkali něco úplně jiného. Experimentuj a výsledky přijdou časem... Hodně štěstí

Nsoulfly - Profil | Út 19.8.2008 10:06:26

Jen zkoušej. :-)