Kupujete velká nebo malá balení vlasců

Doposud jsem kupoval jen potřebné množství vlasců(šnůrek), které jsem nezbytně potřeboval. Ale stávalo se mi, že dobrý vlasec jsem již podruhé nesehnal. Jaké máte zkušenosti s uchovaváním vlasců -šnůr po delší čas?
Autor diskuse: krajíc - Profil , 25.3.2008 všeobecné - náčiní, doplňky

Blacky - Profil | Út 25.3.2008 17:32:03

já si vlasce kupuji jen takove mnozstvi, co namotam na navijak. zadne zasoby si nedelam. v dnesni velke nabidce vlascu si vzdy vyberu nejakou nahradu nebo objevim nejaky novy, ktery neznam. letos budu zkouset napriklad Awa-shima ion power Reflector Line.

terč - Profil | Út 25.3.2008 17:16:20

Vlasce určené na návazce, mám vloženy ve futrálku společně s plnou náhradní cívkou, které nosím s sebou. Takže jsou stále ve tmě. Vlasce si jinak do předu nikdy nekupuji. V dnešní době není problém sehnat dobrý vlasec, ale levný. Vlasce měním podle opotřebení a úbytku na cívce, však vždy po 2 letech. Jinak šňůrky vystavuji jakým koliv teplotám i slunečnímu záření. Myslím, že šňůrky vlastnosti nemění jako vlasce.

natas - Profil | Út 25.3.2008 13:45:37

Pokud mi nějaká šňůrka či vlas zůstane, tak ho dám do sucha,chladna a hlavně tmy. Kupuji maximálně na 1 sezonu dopředu a to jen někdy.