Štiky v okolí Plzně

Chytám na přívlač po všech plzeňských řekách a štika nikde.Někdo doporučoval jez v Hradišti nebo litickou přehradu,ale nic.Kdo by věděl kde jsou štičky (nemusejí to být žádné matrovky) prosím o radu. Dík
Autor diskuse: Arab - , 17.7.2003 dravci - techniky lovu

george - Profil | Po 21.7.2003 13:02:54

tak jsem objevil stiky a candaty v Plzni.... se ozvi.... super chytani

george - Profil | Čt 17.7.2003 17:18:28

Ahoj, kdyby ses dozvedel neco, tak rad vyrazim s tebou, pokud vlacis. Mam zmapovanou Radbuzu 6 a 7. Jinak jsem zahlidl par stik do 70cm primo v Plzni, kdyz se treli.

Filip - Profil | Čt 17.7.2003 8:49:23

U Plzně chytám štiky na Mži od Malesic po Výstaviště. Letos jsem tam byl na štikách pouze jednou, chyt jsem jich asi pět do 55cm. Jinak když jdou nachytáš jich opravdu hodně. Dobré místo je pod jezem v Radčicích, viděl jsem zde chytit i štiky okolo metru. Občas se pověsí pstruh, a i pěkný. Další místo kam chodím (mám to nejblíž) je Radbuza pod přehradou. Letos jsem byl několikrát a snad pokaždý jsem aspoň jednu štičku chytil, vše však taky do 60cm. Zde se dá chytnout i candát a je spousta okounů, ale malých (dokonce jsem letos chytl i sumečka). Na Litické přehradě jsem vláčením ztrávil spoustu času a vůbec nic - nevím jestli jsou dál od břehu, tam nenahodim. Jediný slušný místo je pod jezem v Liticích, zde se stahujou i candáti, ale musíš vědět kde. Letos jsem na twistery a rippery nechytl skoro nic, vše pouze wobler zelený. Ale nevím teď jak momentálně, když teče zelená voda. Myslím, že VladaS (nebo někdo takový) chytal dopbže na Úslavě, koukni do archivu. Jestli chytáš přívlačí, tak si štiky dřív nebo později dokážeš najít a chytnout, i když to většinou opravdu nebidou ty metrové.