trava

Ahoj kluci pořebuju poradit chitam na jesenice(odrava1) chitam na 7m a mam tam samou trávu jenom mistama je malo a jak to hodim to trave tak nemam zaber když to hodym to volnyho mista tak mam záběr to 1h,vady kabrum ta trava se to nemuše najt?Plovouci boilies us jsem skousel a nic.
Autor diskuse: ANDREAS - Profil , 1.8.2007 kaprařina - ostatní

patlal - Profil | St 1.8.2007 22:04:20

ANDREAS // PVA je jasňačka ale dá se to i s Methot mixem naplácanym na háček a na kouli.Nebo zkus peletu s dírkou, nebo provrtat nějakou peletu a prostě jí navlékni na háček, Vyber nějakou z rychlím rozpadem a nemusíš kupovat ani PVA hrudky a ještě máš okolo trochu" přikrmeno"

Petr Koch - Profil | St 1.8.2007 19:50:20

a vyzkoušej PVA pěnu na háček, není to bůh ví co, ale taky to líp propadne :o)

Bery. - Profil | St 1.8.2007 19:44:33

Já s trávou taky problém nemám.U nás na jedný vodě má tak 30-50 čísel a kapři berou:-)
Kobrik: Tak zkus návazec přivázat PVA nití k hadičce( tyčce,olověnce nebo co ti vede od olova:-D ).Vyjde to nastejno ale hlavně je to lepší pro pěněženku;-)

Mário - Profil | St 1.8.2007 19:00:02

Fredym > ide hlavne o to ze ten chuchvalec si spravis pri tahani montaze z vody von. Ale tiez by ma zaujimalo pri zábere či je možnosť cez tie chuchvalce neako realne zdolat rybu. Ak nad tým uvažujem viac menej sa potom pretahuješ s tou trávou ako s tou rybou. Tento problem sme sa snazili s kamaratom riesit pri poslednej rybacke ked sme sa snazili montaz vyviesť ponad travove porasty a opatrne spustit montaz na vhodne miesto.

m.kindl - Profil | St 1.8.2007 18:16:01

Kaprům tráva nevadí...ostatně lidem taky ne...zeptej se Marsipa :-))
Jinak taky dobrá metoda je nad trávou projíždět se splávkem...

jepice - Profil | St 1.8.2007 18:11:21

ANDREAS- tak zkus dát na to plovoucí boilies větší mezeru mezi boiliesem a olovem. zkus schválně nechat to boilies půlmetr pod hladinou

Fredyn - Profil | St 1.8.2007 17:50:21

ANDREAS...mysliz ze v takovem chuchvalci kapr tu montaz najde?????

Kobrik - Profil | St 1.8.2007 6:02:14

ANDREAS - Před nedávnem jsem řešil podobný problém. Chytám na štěskovišti, kde je cca 7-8m hloubka. Nachází se tam spousta lavic, kde se pohybuje hloubka okoko 1m. Na nic jsou místa které jsou posety slávičkama, nebo zarostlé hustou trávou. Řekl bych, že kaprům tráva nevadí, ba naopak. Problém byl v tom, že jak jsem to do ní hodil, tak než sestava dopadla, háček se zachytil nědke do trávy a na záběr jsem pak čekal marně. Když jsem použil bobkařskou sestavu, a zapíchnul háček s kuku do krmítka, tak do dopadlo celé pěkně na dno a vše bylo OK. Záběry přicházely pravidelně, jenže to byl samí kapřík okolo 30 cm. S boilie to fungovalo tak, ale krmení přitahovalo pořád ty malé ryby okolo 40cm. Vyřešilo to jediné. PVA sáček. Celé to s olovem naskládám do něj i s pár kuličkama pro prokrmení místa. Takto mi to v pohodě funguje. Je to sice trochu nákladnější řešení, ale jde to. Nevím, ale jak daleko chceš házet. Já házím do 50m, tak mi nevadí, že s tím moc daleko nehodím. Tak asi tak