Kanály jižní Francie

Zdar mrkaři potřeboval bych poradit, teď 26.7 odjíždím na hauseboat do jižní francije na kanaly chtěl bych se vás zeptat zda je tam možné chytat bez povolenky a pokud tam někdo z vas už byl tak na jakou umělou nástrahu to je nejlepší. Předem dekuji za rady.
Autor diskuse: kiwSi - Profil , 18.7.2007 dravci - nástrahy, návnady

kiwSi - Profil | Ne 19.8.2007 23:48:57

Neboj te se to sem se hned informoval kde se prodávají povolenky je to v každem tabáku tedy trafice v jakékoliv vesnici či městečku a stojí 30 euro a je platná na 14dní.

Modrý šílenec - Profil | So 18.8.2007 21:01:08

Až budeš na místě, tak si zajdi do rybářských potřeb a tam si kup povolenku.Pokud krám nenajdeš , tak sa zeptaj správce hausboutů , kde sa dá koupit povolenka . Moc bych nedoporučoval provozovat rybolov bez patřičných dokladů . Taková noc na místní prefektuře a být vyšetřován místní policii je dobrá zkušenost :-((
Na moři povolenku nepotřebuješ , teda pokud lovíš pro svoju vlastní potřebu a dodržuješ zákonné míry !!

kiwSi - Profil | So 18.8.2007 20:35:17

Tak pánové kdyby někdo hledal o tomto rybaření něco at se se mnou klidně poradí rad mu předám své poznatky a zkušenosti. Za cely pobyt se mi povedlo chytit jenom jedinnou rybu a to byl překvapipý sumec 60cm na rotač. třpytku. Jinak bída... ale pobyt na hausbotu byl pěkný!

strejka - Profil | Pá 20.7.2007 9:27:54

pred dvema tydny se odtud vratil sef, je to nerybar, ale hlasil, ze podle odlivu a prilivu (nevim, ve ktere fazi) do kanalu z more najizdela velka hejna makrel a mistni je tam mydlili jak na bezicim pasu, co jsem slysel o bojovnosti makrel, tak by to mohla byt docala zajimava rybacka, nicmene voda v tech kanalech je pry hodne kalna, takze chytat asi na neco reflexniho nebo odkoukat od mistnaku, ti ale podle me budou lovit na neco zivocisneho...

mirmen - Profil | Čt 19.7.2007 18:07:43

doporučil bych zadat na www.gooogle.cz do vyhledavače slova

Francie rybaření kanály

a prokousat se tím, co vypadne.

Na MRKu se o Francii a kanálech zmínil Michal Kučera v jednom ze článků.