Sraz MRKu 2006 - Skalička

- MRK

      Tak jako každý rok i letos chystáme velký sraz MRKu. Tentokrát jsme zvolili soukromý revír Skalička u Hranic na Moravě (mapa). Revír je vhodný pro všechny styly lovu od kaprařiny po muškaření - detailní popis a popis cesty najdete v sekci Soukromé revíry - revír Skalička - věnujte prosím pozornost hlavně pravidlům rybolovu.

sraz mrku 2004

Kdy: 1. až 3. září 2006, v pátek do 15 hodin zde mohou chytat i ostatní rybáři, potom už jen MRK.

Kde: Soukromý revír Skalička, 6 hektarů, hloubka do 6 metrů.

Počet účastníků: Cca 80.

Cena: 750 Kč - zahrnuje povolenku v režimu chyť a pusť (běžně 200 Kč/den), jídlo (pátek večeře klobásy a pečivo, sobota snídaně buchty a kakao, oběd guláš s pečivem, večeře uzená žebra a pečivo, neděle snídaně párky a pečivo a čaj) a 10 piv (Pilsner Urquell 12°). Pokud pivo dojde, složíme se na místě na další. Přesnídávky, druhé večeře a obsah placatek mějte nachystány z vlastních zásob.

Ubytování: K dispozici je 6 chatek za 900 Kč na 2 noci. V chatkách jsou 4 lůžka, WC, elektřina, přitápění, je nutný vlastní spacák. Rezervace chatek hlaste s přihláškou na sraz, nutno zaplatit předem. Dále je možno stanovat kolem celé nádrže. Sprcha a WC jsou k dispozici za buňkou, kde se prodávají povolenky.

Parkování: Auta nechávejte na parkovišti před halou, jinde není povoleno.

Posezení: Před halou budou lavice a stoly. Zde si také budeme sami čepovat pivo do svých půllitrů. V případě nepříznivého počasí se přesuneme s lavicemi do haly (v hale bude provizorní zástěna, za kterou je přísný zákaz vstupu).

Zarybnění: Lze počítat s úlovky kaprů všech velikostí, dále s amury, bílou rybou, candáty a pstruhy. Revír je oblíben jak mezi kapraři, tak u muškařů. Můžete si také přečíst článek o letošním lovu Martina Maťáka na tomto revíru v nové rubrice Průvodce.

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody jako obvykle - bude hodnocena nejdelší ryba, nejvíce kaprů, nejvíce pstruhů, nejdelší pstruh, nejzajímavější ryba (doufejme že candát), největší počet ryb. Chytat se bude podle rybářského řádu, místa se nelosují. Začátek bude po snídani, zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme do začátku akce.

sraz mrku 2004

      Prosím, pokud nebudete muškařit, udělejte vše proto, abyste nelovili duháky. Pokud nějakého ulovíte, snažte se jej co nejšetrněji vrátit zpět do vody a zkuste změnit svůj lov tak, abyste jej příště neulovili. To platí především pro nedělní závody - duhák nebude započítáván nemuškařům do úlovku. I pro ostatní úlovky platí maximální šetrnost při zacházení s rybou.
      Připomínáme, že sraz MRKu je kulturní událost členů MRKu. Neberte s sebou, prosím, sousedy rybáře z paneláku, co se chtějí levně opít a najíst a MRK jim nic neříká. Taktéž žádáme ty, co si přijedou zachytat, aby neproseděli celý sraz u prutů ale snažili se být společenští - přinejmenším alespoň v době podávání jídla se ukažte a pokecejme chvíli. I z tohoto důvodu letos není možné zaplatit si účast bez jídla.
      Poplatek za sraz a případně za ubytování je nutno uhradit předem, číslo účtu a variabilní symbol vám budou zaslány, jakmile se přihlásite na sraz emailem - adresa je roman@mrk.cz.
      Po příjezdu k revíru se nahlaste u organizátorů (Martin Maťák, Roman Čejka), dostanete lístky, za které vám budou vydávána jídla.

      Přijměte, prosím, naše pozvání. Určitě nejen my se rádi potkáme se svými přáteli, které často zatím známe jen přes obrazovku monitoru.

Aktuální seznam přihlášných:
Stav k 24.8.06 - 67 osob: švec+1, Macin, Kocháč, Pete, sosed, Marek Dmejchal+1, MrKos, medvěd, ZN, Aleš T., Jouza, HrubecT, brach, Bulk, bosanac, lachtan, váša, carpdu, Pavel Z., hunol, kojal, Mirek Saferna, silvan, Libor Hakl, Matrix, Benny, Hrkalka, Šlehy, Jaroslav Šedina, Jiří Nevický,VíťaK, Petr Zahradník+1, Čudlař, Kolči, Petr k., Matis, dáreček, karelc, kristus, Piškot, amurek, osprey, Rici, Michal Konrád+1, Prášek Jan+1, miki, Jindřich Škeřík+1, Bachy, Vladimír Sloup, Sumík, Pvl, Bob, Roman Rychlik, Alois Kunovsky, Emroy, Mr.Stick, VKOUT, Radynek+1, mucoň, red.foot, Filip, Onny, Koďa, Maty.

Seznam lidí v chatkách (již plno) - k dispozici 5 chatek po 4 lůžkách: č.1 - švec+1, Macin, Kocháč. č.2 Marek Dmejchal+1 (plno). č.3 medvěd, ZN, Aleš T., dáreček č.4 Šlehy, bosanac, Libor Hakl, Rici. č.5. hunol, kojal, jindra+1.

PS: Sledujte také ONLINE PŘENOS z této akce.

Autor: MRK

Diskuse k článku (880 reakcí)

Přečteno: 13 688x
Průměrná známka: 1.42

NSraz MRKu 2008

Letos padla volba opět na něco nového, kde jsme ještě nebyli.

NSraz MRKu 2007 - Štocký rybník

Po kolikáte už? Počítá to někdo? Myslím že posedmé, plus mínus nějaká ta menší akce.

NDen a noc s feederem

Podělím se s vámi se svými pocity z letošního srazu MRKu ve Skaličce.

NOhlédnutí za srazem MRKu 2005

Především se poznali a pobavili lidé, kteří se doposud většinou znali jen podle svých přezdívek. Atmosféra byla opravdu dobrá a to nám dělá největší radost.

NSraz MRKu 2004, jaký byl?

Na vodu vyjeli muškaři v belyboatech, plavačkáři i feedraři začali prokrmovat svoje lovná místa, kapraři si bójkama označili ty nejlepší fleky a vláčkaři si prošli velkou část revíru, aby zjistili chutě místní dravců.

NSraz MRKu 2003 - finíto!

Celkově byla noc z pátku na sobotu celkem bohatá na kapří záběry a o slušné jízdy a kvílející pípáky nebyla rozhodně nouze.