Nový e-shop na trhu se zajímavými akcemi

- www.OKfish.cz

Rybářský e-shop www.OKfish.cz

Rybářský e-shop www.OKfish.cz přichází i na český trh. S rybolovem máme bohaté, téměř 22leté zkušenosti, a tak dokážeme našim klientům poradit v mnoha otázkách. Na Slovensku vydáváme jediný tištěný časopis SLOVENSKÝ RYBÁR a 12 let provozujeme oblíbený rybářský e-shop www.OKfish.cz. Spolupracujeme s renomovanými firmami a pravidelně zařazujeme jejich novinky tak, abychom je mohli našim klientům nabídnout co nejdříve za dostupné ceny.


Extra benefity při startu

Trvalá uvítací sleva 6 % - slevový systém "Zlatá rybka“

Nedílnou součástí naší firemní politiky je slevový systém "Zlatá rybka", který se těší velké oblibě. Slevy ve výši 3 % až 20 % realizované jako odměna za věrnost se vypočítávají s ohledem na celkový obrat ze všech vyřízených objednávek. Stačí se zaregistrovat a okamžitě dostanete slevu 3 %. Pozor, u příležitosti otevření e-shopu nabízíme hned trvalou startovací slevu 6 %. Tato akce platí pouze do 30. listopadu. Stačí se jen registrovat, bez nutnosti první objednávky.

Sleva na první nákup –15 %

Pokud se nechcete registrovat a chcete nás jednoduše jen vyzkoušet, využijte jinou akci. To je kupón na slevu 15 % na první nákup v e-shopu www.OKfish.cz. Stačí zadat Váš email, na který Vám přijde slevový kód.

Naše nabídka - kvalita a profesionální služby

U nás si vybere každý rybář, v nabídce máme 350 rybářských značek a 30 000 výrobků pro všechny způsoby lovu. Součástí nabídky jsou také naše služby. Nabízíme odborné poradenství i nabídku alternativních produktů, pokud není skladem to, co si zákazník vybral. Snažíme se vyjít vstříc každému, komu například nesedne velikost oblečení, nebo kdo své zboží chce jednoduše vyměnit. Všechny naše objednávky zasíláme prioritně kurýrní službou do 48 hodin, nebo formou uložení do "zásilkovny", kde si zákazník může objednané zboží do 7 dnů vyzvednout ve vybraném odběrném místě. Platbu za objednané zboží je možné provést formou dobírky, nebo online platbou předem. K samozřejmým službám patří záruční a pozáruční servis a řešení reklamací. Každoročně se účastníme eventů, které organizují prestižní rybářské firmy s cílem informovat nás, obchodníky, o nejnovějších produktech. I na základě těchto cenných informací je potom můžeme předávat dál zákazníkům.

Ocenění zákazníky

V letech 2018 a 2019 jsme v soutěži „E-shop roku“, kterou pořádá Heuréka.sk, získali pěkné 2. místo v kategorii Rybaření, což považujeme za velký úspěch a ocenění našimi zákazníky. Několikrát v roce se účastníme různých rybářských výstav a veletrhů – například v Praze, Trenčíně i Nitře. I tyto chvíle velmi rádi využíváme na osobní setkání s Vámi, našimi spokojenými zákazníky, s nimiž nás spojuje společná vášeň – rybolov.

Vyzkoušejte nás !

Jsme tu pro Vaše nejoblíbenější hobby. Váš e-shop www.Okfish.cz

Autor: www.OKfish.cz