Království rybářů s.r.o.

- Království rybářů s.r.o.

Království rybářů sídlí na tradiční adrese Brno, Koliště 276/59, která slouží rybářům z Brna i širokého okolí jako prodejna rybářských potřeb od roku 2003.



Prodejna se hned po svém vzniku stala velmi oblíbenou, protože nabízí ve dvou podlažích na čtyřech stech metrech čtverečních vše, co rybář potřebuje. A pokud požadovaná věc není právě k dispozici, vždy se najde nějaká alternativ, případně je možné zboží v nejbližším možném termínu objednat. Obsluha prodejny se od začátku prakticky nezměnila, a tak zde stále najdete známé tváře ochotné, vstřícné a vždy připravené poradit, pokud si v něčem nejste jistí. Všichni zaměstnanci jsou také rybáři, takže jejich informace nejsou zprostředkované, ale jsou podložené jejich vlastní praxí. Velkou výhodou je bezproblémové parkování přímo před prodejnou, což ve větších městech není běžné.





Prodejna nese zcela nový název a je Královstvím rybářů doslova a do písmene. K už tak široké nabídce přidáváme stále nové značky, takže si zde vybere opravdu každý. Pro naše věrné zákazníky máme připravený slevový program plný výhod, stačí se zaregistrovat. Slevový program platí jak v kamenné prodejně, tak na e-shopu Království rybářů. Těšit se můžete na různé soutěže, dále na akční ceny některých výrobků a přímo v prodejně se můžete setkat při různých příležitostech i se známými osobnostmi naší rybařiny.





Přízemní část prodejny je specializovaná na přívlač, lov sumců a muškařinu a nemá v celé republice, co se vázacích materiálů týká, konkurenci. Naleznete zde také veškeré vybavení pro mořský rybolov, a to do studených i teplých moří. Určitě není třeba zmiňovat všechny zde zastoupené výrobce, ostatně nejlépe uděláte, když se přijdete podívat sami, ale uvedeme alespoň některé. V přívlači je zastoupena například Rapala, Salmo, ABU Garcia, JSA Ice Fish, WFT, Mepps, Berkley, Savage Gear, RedBass, Gunki, Fox Rage. V muškařině pak Hanák Competition, Greys, Hardy, Sims, Hodgman, Airflo, Rio, Tvrdek, materiály od Hends, Knápek, Tommy - Fly, Klíma, doplňky Stofo, Salix Alba. V sumcovém programu najdete například značky Black Cat, MAD CAT, Bubeník. Samozřejmostí jsou navijáky Shimano, Daiwa, Mivardi, Okuma, Fox, DAM, Tica a další.





V horním patře nakoupíte vše potřebné pro kaprařinu, feeder a plavanou, pak také echoloty Humminbird, Deeper, Lowrance, elektromotory MinnKota, Haswing, Haibo, potřeby na kempování, dále oblečení, nafukovací čluny, bellyboaty a tak dále.

Naše regály jsou plné nepostradatelných drobností k výrobě koncových montáží, v nabídce jsou vlasce a šňůry renomovaných firem, háčky, zátěže, splávky, krmítka, prostě vše, nač si jen rybářské srdce vzpomene, včetně rybářských nástrah, návnad, a to i živých. Dále vedeme boilie, pelety a vnadicí směsi, atraktanty a další moderní nástrahy našich i světově známých firem. Zastoupeny jsou tu firmy Jet Fish, Mikbaits, Nikl, Dynamite Baits, Nash, Mivardi, LK Baits, Star Baits, Sensas, Lorpio, Timár a mnohé další. Jako jedni z mála nabízíme produkty firmy MIDDY, kvalitní výrobky od Carp Spirit, Korda, Fox, Garda, Ridge Monkey, Giants Fishing, Delphin, Zfishing, Geoff Anderson a tak bychom mohli pokračovat po hodně dlouhou dobu.





Proto vás srdečně zveme do Království rybářů, kde si můžete sami vybrat přesně to, co vám vyhovuje, svou registrací můžete získat zajímavé výhody a k tomu fundované rady zcela zdarma.

Za tým Království rybářů se na vaši návštěvu těší Petr Moc



Kontakty:
Království rybářů s.r.o.
Koliště 276/59, 60200 Brno
tel.: +420 732 529 900 (kapr, feeder, plavaná, oděvy, outdoor)
tel.: +420 732 568 399 (dravci, sumec, muškařina, moře)
e-mail: info@kralovstvi-rybaru.cz
www.kralovstvi-rybaru.cz

Autor: Království rybářů s.r.o.