BVV 2016 - Rybaření

- BVV Rybaření

Komerční sdělení


Vše pro úspěšnou rybářskou sezonu zakoupíte na výstavě Rybaření

Od 17. do 20. března se na brněnském výstavišti v pavilonu G2 uskuteční další ročník prodejní výstavy rybářských potřeb RYBAŘENÍ, na které přední dodavatelé a dovozci rybářských potřeb na český trh představí novinky pro další sezonu, ale i svůj tradiční sortiment. Součástí veletržní nabídky bude také atraktivní doprovodný program se zajímavými přednáškami a praktickými ukázkami.

Rybářská aréna se zajímavými osobnostmi

V doprovodném programu výstavy s názvem Rybářská aréna se návštěvníci dozvědí o nových technikách lovení, například o chytání sumců s revoluční vábničkou na umělé nymfy. Vyslechnou si také příběhy zkušených rybářů z oblasti kaprařiny, muškaření, přívlače, lovu v Česku i ve světě. Na koho se můžete těšit v tomto roce? Karel Nikl poradí, jak správně lovit na plovoucí boilie, lov kaprů z dalekého odhozu přiblíží Jirka Scopex Majer. Tomáš Blažek nám přiblíží svět kaprů ve své přednášce Žij svůj sen na českých svazových vodách. Mistr světa v muškaření Luboš Roza zavede prostřednictvím svých zážitků na mistrovství světa v muškaření Big River Race na Slovensku.



Praktické ukázky a představení novinek

Neméně zajímavou součástí doprovodného programu bude i představení a praktické ukázky novinek jednotlivých vystavovatelů, ať už se jedná o představení nových typů krmiv, nebo dalšího rybářského vybavení. Můžeme také zmínit i nácvik nahazování při muškaření. Opět bude v provozu profesionální rolovací stroj na výrobu boilií. Vyrobené vzorky budou zdarma pro návštěvníky. Před pavilonem G2 se můžete těšit na pravou rybářskou pohodu, nebude chybět ani občerstvení a posezení u vody!

Odborné poradenství pro všechny rybářské techniky

Nejenom začínající kapraři jistě přivítají odborné rady od předních českých rybářských kapacit, jako jsou třeba Tomáš Blažek, Ivan Juřička, Lukáš Krása, Michal Kučera, Roman Kuršner, Karel Nikl, Radek Řehák, Jaroslav Těšínský a další. S mořským rybolovem zase poradí Pavel Petr z firmy Adler, s rybařením v Norsku Vladimír Zelenka z firmy Zerp.



TOP exponát výstavy Rybaření

I v letošním roce pokračujeme v návštěvnicky atraktivní soutěži TOP exponát výstavy Rybaření. Vítěz se vybírá z přihlášených exponátů formou anonymního internetového hlasování. A že je z čeho vybírat! Přehled přihlášených exponátů naleznete na webových stránkách výstavy od 15. března 2016. Výsledky soutěže budou vyhlášeny v rámci nedělního doprovodného programu výstavy Rybaření na pódiu v pavilonu G2.

Vstupenka na Rybaření jenza 80 Kč!

Chcete navštívit výstavu Rybaření výhodněji? Zakupte si vstupenku online za 80 Kč! Zvýhodněné vstupenky získáte na www.bvv.cz/rybareni – odkaz VSTUPENKY & REGISTRACE. Vyberte výstavu Rybaření, zaplaťte online a navštivte výstavu za pouhých 80 Kč. Sleva platí pouze pro úspěšnou online platbu.

Více informací naleznete na www.bvv.cz/rybareni

Autor: BVV Rybaření

Diskuse k článku (54 reakcí)