Nový český alarm pro rybáře

- Flajzar

Komerční sdělení

aneb nedejme zlodějům šanci

Zabezpečovací technika je již neoddělitelnou součástí vybavení nemovitostí nebo automobilů, ale u rybářů použití zabezpečovacího zařízení pro hlídání výbavy, lovného místa nebo člunu je stále spíše výjimečností.

Je to také možná tím, že na trhu nabídka těchto zařízení není nijak široká a obvyklá. Vyrobit skutečně kvalitní alarm detekující pohyb nežádoucích osob ve venkovním prostředí, není zase tak úplně jednoduché. Prudké rozdíly teplot, změny tlaku, přímé slunce, zvěř … to všechno negativně ovlivňuje spolehlivost detekce a zvyšuje riziko falešných poplachů.



Proti některým věcem se lze jen těžko bránit - infračervené senzory reagují např. na větší zvěř stejně jako na člověka. Ale šikovným digitálním filtrováním a mechanickou konstrukcí lze riziko falešných poplachů minimalizovat.



Český výrobce elektroniky pro rybáře FLAJZAR připravil pro tento rok právě unikátní novinku z oblasti zabezpečení: Miniaturní alarmové čidlo ALF s integrovaným vysílačem. Nejen, že hlídá cokoli (podle verze z jedné nebo i ze dvou stran) do vzdálenosti až osmi metrů, ale v případě detekce nevítaného návštěvníka odvysílá tuto informaci na vzdálenost až několik set metrů na kapesní přijímač, který má rybář u sebe.

Výrobek vyniká skvělým designem, opravdu miniaturními rozměry, velkým dosahem vysílače a v neposlední řadě dlouhou výdrží baterie. Detekční optické senzory jsou chráněny proti mechanickému poškození a veškerou činnost zařízení řídí moderní mikroprocesor.

Alarm ALF stačí jen našroubovat prostřednictvím standardního šroubu buď na tripod nebo samostatnou vidličku, umístit jej na střežené místo a vypínačem umístěným zespodu přístroje prostě zapnout. Tím je alarm okamžitě připraven k použití.

Díky malým rozměrům, nápaditému designu a barevnému sladění na sebe nijak neupozorňuje. Jen tiše hlídá váš majetek.

Využití nenajde jen u vody, kde může hlídat lovné místo, vaše pruty, nebo loď. Ale lze jej použít i pro střežení zaparkovaného automobilu nebo dalšího libovolného majetku.



Jednoduše komunikuje s přijímači FLAJZAR Q-RX2, který již rybář vlastní spolu se sadou signalizátorů záběru. Přidá se do paměti přijímače jako další - alarmové čidlo. A nebo může alarm využívat samostatně, bez signalizátorů záběru, jen ve spojení alarm a přijímač Q-RX2.

Výrobek ALF je vyvinut a vyráběn firmou FLAJZAR v tuzemsku a firma FLAJZAR na něj poskytuje kompletní záruku a servis.



Premiéru má na rybářských veletrzích For Fishing 2014 v Praze a Rybaření 2014 v Brně. Jste tedy srdečně zváni na první seznámení s tímto celosvětově unikátním produktem.

Více informací: www.flajzar.cz

Autor: Flajzar