Sraz MRKu 2013

- Redakce

Po necelém roce si vás dovolujeme opět pozvat na další ročník setkání členů klubu MRKu. Po několika letech se vracíme na „místo činu“, na revír kde už jednou sraz byl a to v roce 2003.



Kde: soukromý revír Jestřabice (kousek od Kyjova). Jedná se o 6 ha vodní plochu. Hloubka 2-7 metrů.

www.jestrabice.cz/

Kdy: pátek 14. června 2013 od cca 12:00 až neděle 16. června 2013 do cca 13:00

Cena: 1300 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 3 pruty, 3x jídlo, 10x pivo, srazové tričko, dáreček).

Limit: 70 účastníků.

Cesta: Revír se nachází v těsné blízkosti obce Jestřabice, navíc pár kilometrů od dálnice D1. Popis cesty: Dálnice D1, sjíždí se na 210 km směr Uherské Hradiště. Po silnici E50 se jede až do Nesovic, kde se odbočí směr Koryčany. Kousek před Koryčany se dáme odbočkou směr Kyjov a po 3-4 km dojedeme do Jestřabic. Po vjezdu do Jestřabic odbočíme první do leva a cesta nás dovede až k parkovišti u přehrady.

GPS: 49°4'59.587"N, 17°7'56.934"E



Pití: V ceně bude 10 piv na hlavu (Gambrinus, Kozel, nebo Plzeň), jako na předešlých srazech, pokud se pivo vypije, budeme se skládat na další bečky. Jak se už také stává tradicí, na srazu bude i degustace zajímavých vín, takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: V ceně budou zajištěná 3 jídla (v pátek večeře, v sobotu oběd a večeře) dodaná přímo správcem revíru. V pátek bude grilovaný pstruh, v sobotu na oběd guláš večer se opeče prasátko. V průběhu celého srazu bude samozřejmě možnost do sytosti grilovat vlastní pochutiny u vzájemného rybářského pokecu.

Parkování: nad přehradou

Stanování: v chatkách u revíru (zarezervujte si sami u správce) a ve vlastních stanech či bivacích

Posezení: posezení nad přehradou

Ryby: V současnosti je revír využíván především k lovu trofejních kaprů, ale jeho obsádka je velmi bohatá a pestrá. Najdete zde pstruha duhového, štiku, okouna, candáta, jesetera a nechybí ani lín.

Pravidla revíru: Kdo loví ryby udicí smí k tomu používat nejvýše dvou prutů (při koupi povolenky chyť a pusť nejvýše tří prutů), každý nejvýše o dvou návazcích s jednoduchými háčky. Chytá-li na dvojháček, trojháček při lovu dravců, na živou či mrtvou rybku (velikost nástražní rybky musí být více jak 15 cm) smí mít pouze jeden návazec.

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejzajímavější ryba a největší počet ryb. Chytat se bude na jeden prut, místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. Oficiální konec srazu bude v neděli okolo 13-15 hodiny.



Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, zaregistrujte se, prosím, do formuláře pod článkem, následně obdržíte instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem na roman@mrk.cz

Na každého účastníka srazu čeká překvapení v podobě MRKáckého dárečku.

Přihlášení ZDE

autor fotografii: Rendy

Autor: Redakce

Diskuse k článku (272 reakcí)

Přečteno: 12 965x
Průměrná známka: 1.35