VELETRH FOR FISHING 2013

- For Fishing

Komerční sdělení

Už příští týden zamíří všichni příznivci rybaření do PVA EXPO PRAHA v Letňanech, kde se koná již 4. ročník tradičního rybářského veletrhu FOR FISHING. Patronem veletrhu, který patří k jedničce ve svém oboru, je světoznámá rybářská star Jakub Vágner. FOR FISHING proběhne ve dnech 24. – 27. ledna a oproti loňskému roku nabídne o 30% více vystavovatelů na celkové výstavní ploše 8 200m2.



Návštěvníci se mohou těšit na téměř stovku vystavovatelů, kteří na svých expozicích představí více než 300 značek. Novinky z oboru zde nabídnou renomované firmy, mezi které patří například SPRO BV, NORMARK s.r.o., MICHAL KUČERA - MIKBAITS, ADLER, FISH-PRO s.r.o., RYBOLOV s.r.o., LUKÁŠ KRÁSA – LK BAITS, KAREL NIKL. Letos budou na veletrhu FOR FISHING zastoupeni také nováčci, kteří se předešlých ročníků nezúčastnili. Jedná se o společnosti jako Saenger.cz, RR baits, Kenart, Vláčej.cz, Dorada Atlantic, s.r.o., Hotspot design, CA Halibut fishing, 4 thirds, Mišel Zadravec, Daemons cz a další.

Na své si na veletrhu přijde opravdu každý, poloprofesionálové, stejně jako lidé, pro které je rybaření koníčkem. Veletržní dění oživí i bohatý doprovodný program s mezinárodním přesahem. Nespornou výhodou připravovaných přednášek je jejich atraktivní forma, a to z toho důvodu, že téměř všichni přednášející volí pro svou prezentaci formu diskuze a posluchačských dotazů. Typickým příkladem je například vystoupení mistra v plavené Josefa Konopáska, díky jehož přednášce si začínající rybáři mohou ušetřit mnoho let pokusů a omylů. Pokud se totiž správně zeptají, mohou si odnést neocenitelné rady do rybářského života. Mezi přednášejícími nebudou chybět ani “celebrity“ zabývající se různými rybářskými tématy. Za všechny lze jmenovat třeba Milana Tychlera, Michala Tichého, Aleše Moce, Romana Vlčka, Petra Novotného, Pavla Straku či Sebastiana Piekarkiho nebo Johna Llewelyna.



Rybářské kino i online přenos

Návštěvníci se mohou těšit rovněž na rybářské kino, které v roce 2012 sklidilo velký ohlas. Letos se v jeho rámci budou promítat filmy, jako například Rybolov v Brit-ské Kolumbii, Jak ulovit 100kg sumce, Lov mečounů – Kapverdy, Rybolov s feederem a další. Každý den se bude na výstavišti konat i tradiční tombola o hodnotné ceny. Letos přichází FOR FISHING i s naprostou novinkou, kterou je online přenos z výstaviště. Ten ocení zejména ti, kterým časové možnosti nedovolí se veletrhu osobně zúčastnit. „Průběh veletrhu budou moci zájemci sledovat buď přímo na stránkách veletrhu www.forfishing.cz nebo na webu našeho mediálního partnera www.vydry.cz. V živém vysílání na ně čekají aktuální informace přímo z výstaviště stejně jako rozhovory s vystavovateli a návštěvníky,“ říká manažer veletrhu FOR FISHING Michal Sedláček.

Patron veletrhu Jakub Vágner

Pomyslnou štafetu záštity nad veletrhem přebral v letošním roce po Richardu Tesaříkovi „hvězdný“ rybář Jakub Vágner. Ten si pro návštěvníky připravil celou řadu přednášek, včetně rybářských videí, spojené s křtem knihy a soutěžemi. „Na veletrhu budu mít celkem čtyři přednášky. Posluchače zavedu za těmi největšími sladkovodními rybami po celém světě, ale nebude to jen o rybách, ale také o cestování do velmi vzdálených koutů naší planety. Na své si přijdou jak rybáři, tak cestovatelé,“ prozrazuje zkušený rybář a patron FOR FISHING Jakub Vágner. Návštěvníci budou mít možnost přímo na místě vyhrát v jedné ze soutěží jeden den rybaření právě s tímto mladým a sympatickým rybářem.



Veletrh FOR FISHING proběhne v nových prostorách PVA EXPO PRAHA

Na návštěvníky čekají zbrusu nové výstavní haly. V hale č.3 budou převládat kaprařské firmy, v hale č.4 se budou prezentovat firmy zabývající se přívlačí, sumcařinou, plavanou a muškařinou.

Jak a za kolik na veletrh

Souběžně s veletrhem FOR FISHING se bude v PVA EXPO PRAHA v Letňanech, které vyniká výbornou dopravní dostupností, konat i 2. myslivecký veletrh FOR HUNTING. Na jednu vstupenku tak mohou zájemci projít obě akce. Základní vstupné je na veletrhy 150 Kč pro jednu osobu, parkovné je 100 Kč na celý den. Děti do dvanácti let a ZTP mají vstup zdarma. Více informací o veletrhu najdete na stránkách www.forfishing.cz.

Autor: For Fishing

Přečteno: 10 698x
Průměrná známka: 2.4