Sraz MRKu 2012

- Redakce

Po roce si vás dovolujeme opět pozvat na další ročník setkání členů klubu MRKu. Po několika letech se vracíme „místo činu“, na revír kde už jednou sraz byl a to v roce 2004.



Kde: soukromý revír Ostrov nad Oslavou (kousek od Ždáru nad Sázavou, prakticky uprostřed republiky). Jedná se o 16 ha vodní plochu. Hloubka max. 7 metrů.

www.rybarsky-revir.cz

Kdy: pátek 14. září 2012 od cca 12:00 až neděle 16. září 2012 do cca 13:00

Cena: 1300 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 3 pruty, 3x jídlo, 10x pivo, srazové tričko, dáreček).

Limit: 60-70 účastníků.

Cesta: Revír se nachází v těsné blízkosti města Ždár nad Sázavou, navíc pár kilometrů od dálnice D1. Popis cesty: Dalnice D1, sjíždí se u Velkého Meziříčí (ve směru od Brna je na ceduli odbočka na Žďár nad Sázavou, ve druhém od Prahy je dokonce Ostrov n. O., je to tuším Exit 141). Poté se odbočí směr Jihlava a po nějakých cca 1-2km je odbočka na Radostín n. Oslavou, kterým projedete. Za Radostínem se jede směr Žďár, nebo přímo Ostrov. Po vjezdu do Ostrova na první označené odbočce odbočíte doleva na Březí n. Oslavou. Nejprve projedete mezi rodinými domky a vyjedete z Ostrova ven. Potom pojedete cca 1-1,5km (možná ani ne) a po pravé straně v poli uvidíte závoru a zákaz vjezdu. Sem odbočíte (a už budete vidět konečně i vodu) a po panelové cestě sjedete až k vodě a zaparkujete někde na trávníku - už tam jistě nejaké auta budou stát. Možných cest je více, ale prakticky se snad nedá zabloudit.

GPS: 49°29'38.544"N, 15°58'15.524"E



Pití: V ceně bude 10 piv na hlavu, jako na předešlých srazech, pokud se pivo vypije, budeme se skládat na další bečky. Jak se už také stává tradicí, na srazu bude i degustace zajimavých vín, takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: V ceně budou zajištěná 3 jídla (v pátek večeře, v sobotu oběd a večeře) dodaná přímo správcem revíru. V pátek by měla proběhnout pořádná grilovačka opravdu velkého špízu na novém velkém grilu, který je nově na revíru k dispozici. V průběhu celého srazu bude samozřejmě možnost do sytosti grilovat vlastní pochutiny u vzájemného rybářského pokecu.

Parkování: Přímo u hráze revíru

Stanování: ve vlastních stanech či bivacích

Posezení: posezení u chaty na hrázi

Ryby: V současnosti je revír využíván především k lovu trofejních kaprů, ale jeho obsádka je velmi bohatá a pestrá. Najdete zde pstruha duhového, štiku, okouna, candáta, jesetera a nechybí ani lín.

Pravidla revíru: Lovit lze nonstop až na tři pruty (mimo přívlače a mušky, kde je povolen jen jeden prut), ale jen s jedním návazcem a jednoháčkem na udici. Pletená šňůra se nesmí používat v celém návinu a přísně se zakazují srkačky a podobné systémy. Při lovu se smí používat pouze únikové montáže a co asi nepotěší feedraře, je zákaz lovu na živočišné nástrahy (červy, žížaly, rybičky). Na revíru se loví pouze systémem chyť a pusť.

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejzajímavější ryba a největší počet ryb. Chytat se bude na 2 pruty atd., místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. Oficiální konec srazu bude v neděli okolo 13-15 hodiny.



Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, zaregistrujte se, prosím, do formuláře pod článkem, následně obdržíte instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem na roman@mrk.cz

Na každého účastníka srazu čeká překvapení v podobě MRKáckého dárečku.

Přihlášení ZDE

Autor: Redakce

Diskuse k článku (1925 reakcí)

Přečteno: 13 795x
Průměrná známka: 1.17