Sraz MRKu 2011

- Mr.Stick

A je to tady! Ani letos vás nepřipravíme o možnost přátelského setkání členů klubu MRKu. Tentokrát padla volba opět na nový revír, který jistě uspokojí rybářské i veškeré jiné touhy návštěvníků srazu.

Kde: soukromý revír Oborský rybník u Černé Hory

stika

Webové stránky revíru

Kdy: pátek 9. září 2011 od cca 12:00 až neděle 11. září 2011 do cca 15:00

Cena: 1050 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 2 pruty, 3x jídlo, 10x pivo). V případě, že mezi přihlášenými rybáři zvítězí možnost vlastního nakupování piva, se cena srazu sníží na 900 Kč/rybář.

Limit: 60 účastníků.

stika

Cesta: Revír se nachází v těsné blízkosti městečka Černá Hora ve směru na Brno, silnice č. 43. Přesné souřadnice označují jedno z míst hlavního parkování.

Parkoviště u revíru

GPS: 49°24'56.555"N, 16°34'26.451"E

Pití: Při přihlášení na sraz budete rovnou hlasovat, jestli opět objednáme 10 piv pro každého, které budou zaplaceny v ceně srazu, nebo si každý bude kupovat pivo sám a cena srazu bude o tuto částku snížena. Jak se už také stává tradicí, na srazu bude i degustace skvělých vín od hunola (a možná i od jiných), takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: V ceně budou zajištěná 3 jídla (v pátek večeře, v sobotu oběd a večeře) dodaná blízkou restaurací, respektive přímo správcem revíru.

V průběhu celého srazu bude samozřejmě možnost do sytosti grilovat vlastní pochutiny u vzájemného rybářského pokecu. Důležité však je, aby nedocházelo k vypalování porostu okolo revíru.

stika

Parkování: V areálu revíru, konkrétněji v jeho těsné blízkosti. Přímo k vodě není dovoleno vjíždět.

Stanování: ve vlastních stanech či bivacích

Posezení: Bude zajištěno zastřešené posezení. stika

Ryby: Oborský rybník nabídne účastníkům srazu nadstandardní rybolovné možnosti. V revíru se ukrývají klasické velikosti snad všech rybích druhů, které vás napadnou. Pro milovníky trofejních exemplářů pak vzniká výzva k ulovení jedné z místních trofejí, zejména tu je možnost narazit na velké kapry, líny, jesetery a štiky.

stika stika

Pravidla revíru: Oborský rybník má svůj vlastní rybářský řád, od klasického svazového se liší zejména ve dvou hlavních bodech. Na jakýkoliv způsob lovu musí být použit pouze jednoháček bez protihrotu (včetně přívlače) a každá skupinka rybářů lovící spolu, by měla mít alespoň jednu podložku, pokud není možné jakoukoliv rybu vyháčkovat, či vyfotit přímo ve vodě. Na revíru není povolen lov nonstop. V září je doba lovu stanovena od 5 do 23 hodin. Kdo bude mít zájem na srazu chytat i přes noc, bude možnost zakoupit u správce speciální povolení. stika

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejzajímavější ryba a největší počet ryb. Chytat se bude stejně jako celý víkend - tedy na 2 pruty atd., místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. Oficiální konec srazu bude v neděli okolo 14-15 hodiny.

stika

Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, zaregistrujte se, prosím, do formuláře pod článkem, následně obdržíte instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem na roman@mrk.cz

Na každého účastníka srazu čeká překvapení v podobě MRKáckého dárečku.

Přihlášení ZDE

Autor: Mr.Stick - ®

Diskuse k článku (219 reakcí)

Přečteno: 13 619x
Průměrná známka: 1.4