Kalousek prozradil, kam půjdou povodňové miliardy

Kategorie: Všeobecné

Ministerstvo financí ve středu zveřejnilo podrobnosti plánu, jak hodlá naložit se čtyřmi miliardami korun, které letos vybere od lidí jako daň zvanou "povodňová stovka". A zároveň odmítlo, že by peníze neprůhledně rozpustilo do státního rozpočtu.

www.enviweb.cz/clanek/voda/87524/kalousek-prozradil-kam-pujdou-povodnove-miliardy

Martin M., 30.7.2011

Diskuse k bleskovce

Pvl - Profil | Ne 31.7.2011 9:07:06

Škoda slov .......... Vy to zaplaťte a my se " o to " postaráme ...... Takhle to je takřka se vším... viz plánované zpoplatnění za používání silnic první třídy... na blití !

Buko - Profil | Ne 31.7.2011 4:16:15

http://pavelstanek.net/public/Image/sekce-clanky-54​/zadluzeni_m.pdf
Martine, já se zamýšlím nad tím,proč ten Kalousek zdražuje,protože je kasa prázdná, Proč je prázdná, protože se vytunelovala.Když byla vytunelována, tak se tunelovala v Lihovem domě.Aby bylo na rozhazování, tak se pujčovalo.To odbory nestávkovaly.Taky by mne zajímalo, kolik vytvořil pracovních míst Zavadil.
http://www.paulczynski.cz/tweetovani-o-komancich-v-​ct.html
Kéž by se to vrátilo

TondasDas - Profil | So 30.7.2011 13:59:22

Jo tak to by nebylo od veci ale kdyz tece krev tak uz je neco spatne. Me treba naprosto udivuje fakt ze s kazdou zvolenou vladou od roku 89 bylo po dvou letech nespokojeno velike procento lidi a stejne ti hlupaci jdou k volba a ten listek tam pristi volby hodi pro opacnou stranu ale stejne pr*se ! Smutny fakt je ten ze kdyz se najde nejaky odvazlivec ktery chce neco udelat pro lidi tak je umlcen/zastrasen/zatknut/zdiskreditovan. Chamtivost je nejhorsi vlastnost, proc clovek ktery si nahrabe xx milionu potrebuje porad vic? Zabezpecit rodinu se da s prijmemi milion rocne.

Vena 1 - Profil | So 30.7.2011 13:30:01

Až bude příští revoluce a doufám, že to bude brzo........ tak je potřeba necinkat klíčema, ale rachotit kulometama, házet ty svině z oken a napichovat je na kůl. Za naše peníze si vytvářejí dokonalé korupční prostředí, ve kterém se jestli to takhle půjde dál, staneme menšinou, která už s tím pak nikdy a nic nezmůže...

TondasDas - Profil | So 30.7.2011 10:55:39

Dobrý den, žiji už neco málo přes čtvrt století a musím říci, že politické sliby nemají žádnou váhu. Ať je tam červenej zelenej modrej či oranžovej. Každému jde jen o prachy a nic jiného.... Už jen rozdělovaní misterských křesel je k smíchu. Lidé bez praxe a porozumnění oboru vedou a rozdělují miliardy nesmyslným někdy až stupidním způsobem a je jedno kolik mají za sebou náměstků. Ještě jsem za svůj život nezažil politika který děla něco pro lid. Vždy je to jen o tom jak sobě a svým příbuzným/kamarádům zajistit tučné příjmy. Věřit řečem politiků je to samé jako jit s operací mozku k veterinaři.

mirmen - Profil | So 30.7.2011 10:42:39

No jo, to se korupční lobby na ministerstvech zase zahojí, v rámci údajných protipovodňových opatření se bude projektovat a napřimovat + urychlovat odtok vody z krajiny ( šikovně se to zamaskuje názvem REKULTIVACE a po cca 100 či 200 metrech lichoběžníkovitého koryta se udělá malé esíčko a rovný splávek, kde bude hloubka namísto 10 cm vody asi 20 cm vody - na ploše asi tak 5 - 8 m2).
Možná se zaplatí i nějaký suchý polder.

Ve skutečnosti devastace krajiny pokročí ( a některá pprotipovod|ňová opatření by se spíše měla nazývat propovodňovými ) , protože k zásadním, významným, přínosným protipovodňovým opatřením není vůle a ani dostatek zdrojů, o zákonech už ani nemluvě.

matty18 - Profil | So 30.7.2011 10:13:34

Líbí se mi, a to nejen tady ale na všech diskuzích o politice, už si s toho skoro každý dělá legraci, ale pak stejně pujde a tyto strany korupce zvolí...

Metallica - Profil | So 30.7.2011 10:08:17

je mi 17let ale dokážu si udělat úsudek- když vidím úroveň našeho školství (v praxi) je mi na blití, když vidím úroveň naší vlády tak jsem na pokraji kolapsu, když slyším jak se chvástají kolik udělali práce a kolik utratili tak mě připadá že se toho od revoluce příliš nezměnilo, pouze světové strany kterým líbáme ruce se otočili, komunisti dělali věci příliš okatě proto byli svrhnuti, ti na hradě to dělají pěkně za zavřenými dveřmi, vlastně jako němci (o nás bez nás)

Grasel - Profil | So 30.7.2011 9:05:11

Nebo všech těch 200 příživníků....

bremic - Profil | So 30.7.2011 5:49:38

No já myslím, že za chvilku někdo neprůhledně rozpustí Kalouska.

Kolis - Profil | So 30.7.2011 2:05:07

Kocůrkovo, aneb vtipnější vyhrává o/