Chataři musí z Harty zmizet

Kategorie: Všeobecné

Slezská Harta - Maringotky musí pryč od Slezské Harty. Státní podnik Povodí Odry, který má přehradu na starosti, se snaží vymýtit černé stavby na březích.

http://bruntalsky.denik.cz/zpravy_region/chatari-musi-z-harty-zmizet20101217.html

foxxx, 18.12.2010

Diskuse k bleskovce

LeoC - Profil | St 22.12.2010 16:49:01

lipenak >> SQĚLÝ ZÁPIS !!! a poslední Jarochův taky.

lipenak - Profil | Út 21.12.2010 15:06:40

Jaroch >> vyjádřil jsem prostě názor na problematiku Lipenska.Vím o spoustě věci jenž nejsou košer ,ale to co zde prezentoval R ...2 bylo ve spoustě věcí smyšlené,lživé.Proto má reakce,ale tvůj názor respektuji a s vývěskama máš pravdu.Víš ono je to i tak starosta má kamaráda ten taky kamaráda no pokud vyleze nekde něco lukrativního tak se nejdřív to doví tito nejbližší no pak teprve to jde ven. A tohle bylo, ,je a bude tento system nikdo nikdy nezmění a může se to příčit slušnejm lidem jak chce.Taky se mi spoustu věcí nelíbí ,ale co jako jedinec změním nic ,proto k tomu přistupuju tak jak to je a pokud se problematika týkala mých věcí dotáhl jsem to vždy do zdárného konce a válčil jsem s úřady taky.Popsat problém tažení optického kabelu přes můj pozemek by zabralo pul dne ,jediný co napíšu kabel na pozemku nemám ,úřad musel najít jiné řešení a byl to veřejný zájem.S těma vlkama máš 100% pravdu.

LeoC - Profil | Út 21.12.2010 14:09:43

Roberto2 >> 1) Mihy_san po Tobě chtěl, aby jsi napsal konkrétní věci a ne obecné fráze, na to pak napsal, že jsi trouba a ne pitomec, a to je rozdíl.
2) Jestli si myslíš, že jsi jediný, který si dopisuje s úřady, tak vem na vědomí, že nejsi. Já jsem soudil s úřady a vyhrál jsem, takže vím, o čem mluvím.
3) Taky nejsem spokojen s tím, co se u nás děje, ale znám svá práva a když je úřady porušují, tak se bráním a ne že budu jenom plkat tam, kde se nic nevyřeší.

Jaroch - Profil | Út 21.12.2010 13:36:58

lipenak >> .Uzemní plány jsou k nahlídnutí na všech obecních úřadech .
Ano lipenaku v tomhle máš pravdu ale všiml jsi si někdy že když se objeví tyto vývěsky tak už jsou nejlukrativnější pozemky prodané ? Nebo jsou s nimi momentálně nějaké nevyjasněné problémy a tudíž ho nemůžeš koupit ( má ho zamluvený někdo kdo prostě či sprostě maže ) a zamluvení pro tebe dokud se problém nevyřeší není možné z důvodů údajné průhlednosti prodeje atd.
Takže výraz podnikatelská mafie není možná to nejsprávnější pojmenování problému ale ten problém tady je ! I když máš , tak na to prostě nemáš :-)
Není to závist ale bezmoc .
Nazval bych to - když chceš s vlky býti , musíš s vlky výti . A to se slušnému člověku příčí .
Pravděpodobně jsi osobně neprošel touto zkušeností a tak máš na tuto problematiku nějaký názor , který ovšem nekoresponduje s osobními zkušenostmi jiných .
Já po revoluci postavil jednu z pěti povolených chat v CHKO takže vím o čem mluvím . Ač se může zdát že tím pádem stojím na druhé straně tak opak je pravdou a užil jsem si s tím tolik nepříjemností a házení klád pod nohy jak ze strany zájemců tak i příslušných úřadů že už bych se podruhé s molochem nepouštěl do boje .

lipenak - Profil | Út 21.12.2010 12:58:24

Roberto2 >> jen se pousměj a přitom se dívej do zrcadla abys viděl jak vypada usmívající se lhář a člověk trpící závistí. taky se měj.

Roberto2 - Profil | Út 21.12.2010 12:25:42

hraji >> nechci se tu předvádět .. odsuzuju jen , že někdo prostě nesnese diskusi , nebo neví co to je .. Nelze přeci , když nesouhlasíš začít někomu nadávat do pitomců neschopů , chudáků a pod .. O tom to tu snad není . Nepotřebuji si masírovat ego , na úkor druhých . Vypouštím to tu . Sorry .

hraji - Profil | Út 21.12.2010 12:18:11

Roberto2 >> no snad aby sis ty příspěvky po sobě taky přečetl. Z mého úhlu pohledu jsi nic extra nepředvedl. Tedy nic, co by tvoji úroveň jakkoliv vyvyšovalo nad ty, co odsuzuješ.

Roberto2 - Profil | Út 21.12.2010 12:08:29

hraji >> Když s někým nesouhlasím nezačnu mu sprostě nadávat ... třeba .

Roberto2 - Profil | Út 21.12.2010 11:57:30

lipenak >> Tomu co jsi vyplodil se lze jen pousmát ... ,v podstatě jsi mi vše sám potvrdil ..Chodí to tam tak .. nemá cenu reagovat ...))) Měj se .

hraji - Profil | Út 21.12.2010 11:56:03

Roberto2 >> máš na svůj názor právo, ale pokud se chováš stejně, jaký je rozdíl? Edit: tím jako myslím, zda se domníváš, že ty máš úroveň?

Roberto2 - Profil | Út 21.12.2010 11:54:01

hraji >> Toho "pitomce" od něj jsi asi přehlédl .. tím je pro mě mrtvej i kdyby byl nejchytřejší na Mrku . Nemá úroveň .

hraji - Profil | Út 21.12.2010 11:40:10

Roberto2 >> i já znám Mihy_sana osobně a nechápu, proč jsi na něj útočil. Nenapsal nic, co by nebylo v souladu s obecně platnými pravidly.
Dovolil si pouze s tebou nesouhlasit, a to je asi ten kámen úrazu.

lipenak - Profil | Út 21.12.2010 11:30:47

Roberto2 >>Kde žiju narozdíl od tebe 80m od jezera, jsi hlupák ,nerozumíš vůbec ničemu jen meleš kraviny ,ty pozemky jsou vykoupený a převedeny jako stavební ,tudíž co si kdo tam postaví je jeho věc.Frymburská zátoka na ní byli zpracovány investiční zaměry v roce 2000 a do uzemního plánovaní vzaty v 2002 ted se tam staví a o co jde .Vše je mimo zátopovou oblast a je to v rámci regionalního rozšiřování obce..Ten kdo to koupil mél na to peníze ,kdybys je měl taky mohls koupit taky .Uzemní plány jsou k nahlídnutí na všech obecních úřadech ,vyhlíni si pozemek který bude v uzemním plánu jako stavební vem peníze ,kup a stav Nikdo ti nebude bránit naopak obec za tebe jeste něco dostane.Realitní kanceláře nabízejí pozemnků okolo Lipna dost ale všechny mimo zátopovou oblast..Lipenská podnikatelská mafie ,máš peníze dej se k ní a dělej to jako oni ,pokud na to nemáš tak to nekritizuj a neřeš to .Starej se sám o sebe .Jsi lempl co neumí vydělat peníze a závidí jinem co jsou šikovní.Já jsem obyčejnej člověk ,živim se těžce rukama ale nepochopim tuhle závist z která z tebe čiší na dálku.Jsi velice negativní a neschopnej človíček jenž umí jen kritizovat a závidět..Hausbotáři -byls tam ,videls co tam bylo ,já ano/kolonie bordelu/ .Tys kritizuješ RS ,píšeš jak dostavá na Lipně přes hubu ,byls u toho že to můžeš napsat ,jestli jsi u toho byl a tý RS jsi nepomohl jsi obyčejnej hajzl,pokud nebyl tak nic nepiš jsou to lži .Jelikož jsem RS tak nevím za posledních 10let o žádnem fyzickém napadnutí.Stan se taky milionářem a obcházej úřady taky ,jenže na to abys byl milionářem potřebuješ vyšší IQ a to ti očividně chybí.Stavební úzavěra víš vůbec co to je ,víš vůbec že v současné době platí pouze na druhé straně jezera. Jsi úplně mimo ,plácáš nesmysly ,výmýšlíš si abys tu ukázal jak jsi chytrej ale přitom tu ze sebe děláš hlupáka. Více na tebe nemíním reagovat ,obrázek co jsi zač mi stačí a pleskat si jatra s někým kdo je mimo je pro mne ztráta času.

Roberto2 - Profil | Út 21.12.2010 11:17:49

LeoC >> Díky za hodnocení .. Jasně že poměry u nás jsou skvělé ... jen nevím proč se občan musí neustále před státem a úřadama bránit a být v opozici aby ho neokradl a neudělal pitomce . Oni tady nejsou pro nás a nežijou z našich daní ? Co myslíš tou neznalostí a leností ty chytráku ? Zkus si někdy dopisovat s úřady ..uvidíš sám .