Kapři na ananasu

Diskuse k rybářskému videu Kapři na ananasu

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 8.7.2016

Claune - Profil | Út 12.7.2016 11:05:28

"máme vyvezeno hodně daleko od břehu" za chvíli..."chytáme na sto metrech".....:D
"ten nebude malej" .... je malej :D
"dva dny krmíme u bojky, přisel první záběr, asi se tam kaprům líbí" :D
"ty tam mas vetsiho jo?" vytahne cejna :D
"jede mi do stromu" "nechces tam zajet lodi" nechci to bych ho nedostal :D
"zase na ananas?" :D

Kdyby se alespon zasmali a nebrali to tak važně hlavně ten otylejší ten je jak kdyby ho nasral celej svět....

ja se ale nasmal dobrá komedie



Fishky - Profil | Út 12.7.2016 14:45:58

Michal... >> že u vody s prutem vypadáš, jako bys ho dostal loni k Vánocům od Ježíška?

Martin M. - Profil | So 9.7.2016 22:39:05

gunkin >> candaty na feeder s rybkou neumim a pokud bych umel, tak bych si moc rozmyslel, jestli tohle lidem ukazovat. Cejnu a kapru mame dost, ale candatu malo a nejsem uplne smiren s tim, ze bych si je mel vzit na svedomi diky vyuce lidi nejake primitivni ale ucinne metody lovu.

Jinak k tomu ze kdyz berou, tak berou vsechno, a kdyz nebedou, tak je marne cokoliv - ted bez pardonu, ale to jsou jen omluvy tech, kteri to neumi. Dobra nastraha a navnada vam temer vzdy pomohou. Misto jednoho zaberu muzete mit zabery tri nebo deset. A to ze je rohlik nebo rousnice stejne ucinny jako pelety nebo boilie, je take velke nepochopeni. To uz musi byt clovek velky znalec dane vody, aby na tyhle nastrahy dokazal chytit kapra nad 10 kg, takovych lidi moc neznam, pokud vubec nekoho, a spise to pak je o top reviru, nez ze by to byla zasluha te rousnice.

venybit - Profil | So 9.7.2016 12:22:03

Za mě nuda. Když berou tak je uplně jedno co tam člověk hodí a když neberou tak také. Nic zajímavého na tom videu není, prostě dva lidé chytají na soukromáku kapry. Asi jako tisíc dalších.

MirkoKovis - Profil | So 9.7.2016 8:40:00

Nastrahy asi moc dobre nepracuji, kdyz je potreba tam nasypat nejdriv 50kg partiklu. Nebo v krame k malemu pytliku bolie dostanu i druhy 20kg s partiklem zdarma?

Btw Cejn si nezaslouzi nastrikat do pusinky, nebo se strika jen na pekny Kapry?

RK - Profil | Út 19.7.2016 13:11:39

Já kritik všeho, musím říct,ze video bez závad.Hezky se mi na to koukalo.Ze se opakuje několikrát ananas mě nijak neurazilo.Musime si uvědomit,ze se počítá s určitou mírou osobní objektivity každého z nás. V praxi to znamená,ze neskocime na špek úplne všemu.Priklad,,Vyrobeno z přírodních produktů bez použití konzervantů". To znamená cist- vyrobeno ze všeho možného za použití konzervantů toho nejhoršího kalibru.Pro ještě pomalejsi-nedej bůh,aby to sežral tvůj ćokl.A taky to znamená,kdyz si to koupíš,tak něco možná chytis,kdyz ne,tak šance jsou vyrovnané.Tohle by se ale mělo učit už na základce,jak je vidět kolikrát v reálu u vody,nebo zde v diskuzích......😃

chendler - Profil | So 9.7.2016 10:53:26

Marczech >> proc by me melo zajimat,zakolik ma vybavu?! Ono dneska je to pomalu postavene na tomhle. Rybarina je komerce jak prase. Kde jakej rychlo rybar,ktere prijde do obchodu a bere veci pomalu podle ceny,protoze na to ma,pak prijede k vode,vetsinou soukromak,za tri hodiny nic nevytahne a je z toho hotovej,protoze si mysli,cim vic penez dam,tim lip to pujde a v zivote nebyl na rybych. Pak tam prijde dedek,vsechno v batuzku a taha...... Nic z toho,nebylo mysleno k videu,ale obecne. Rybarina za poslednich par let,strasne vystrelila a rek bych,ze prave proto. Je to trend,tak to budu taky delat,nevadi,ze on tom nic nevim,karel taky zacal.

Joeyfíbí - Profil | Pá 8.7.2016 23:57:48

zlatej Maťák a jeho cejni :-) než tohle...

Michal... - Profil | Pá 8.7.2016 21:17:00

Pánové ano je to reklama a měla to být reklama. To je záměr tohoto videa :) to, že je to ze soukromáku má své opodstatnění :) je to z jezera Borek u Brandýsa nad Labem. Přece jenom je potřeba mít nějaké zázemí na natáčení a klid atd. Tato videa vznikají stejně jako u jiných firem, aby se produkty dostali do podvědomí lidí a dělají to komplet všechny firmy tak nechápu proč pořád nadáváte.
Chytám úplně od malička a na soukromáky jezdim poslední 2 roky, mam daleko víc ryb a větší zatim ze svazovek než ze soukromáků, ale jezdim za klidem k vodě né s hádat, že někomu sedim na místě, mam tam brolícko atd. Momentálně píšu z Francouzský státní vody, kde jsem na 10 dní takźe říkat hned, že nic nenachytám na svazovce je dost ubohý.
Tak šup do mě
P.S. jsem ten tlustější na tom videu :D

Jiří Šindelář - Profil | Pá 8.7.2016 18:32:25

Ó Horste, zase ananas? To je neuvěřitelné!

molca - Profil | Pá 8.7.2016 18:05:56

kisna 14 >> S tím prvním souhlasím, s tím druhým nemáš vůbec pravdu, chodím na soukromáky s bráchou, protože nemá papíry a už se nám dvakrát stalo ze jsme neměly ani potah, pokud ryby neberou tak neberou nikde, jenom pro upresnení.

Martin M. - Profil | Čt 14.7.2016 21:12:34

deko >> tohle je nase prace a nas zdroj penez, tvoje prace je take fuj?

Piškothonza - Profil | Út 12.7.2016 9:11:52

tak jsem to zkouknul.....říct k tomu jen,že přesně tyhle videa i lovci,degradujou kaprařinu na obyčejnou šaškárnu....

Bery. - Profil | Pá 8.7.2016 20:28:30

Ukazka produktu dane firmy,proc ne,dobrej napad,lepsi nez vyskakovaci okna a podobne otravne blbiny. Soukromak nesoukromak,slo hlavne o reklamu a ukazky ze to chyta ryby. Klidne vice takovych reklam. Pro me,jako spotrebitele, video za 1!

bonhof - Profil | Pá 15.7.2016 16:14:56

český národ je tak skaženy až se mi chce zvracet, každy jen haní a pomlouvá, ale kdyby sámi něco podobného natočili to ne jen kecat blbe umí každy,

Zarel - Profil | St 13.7.2016 16:46:56

To jsou zase komentáře.
Borce chytání očividně baví a ty řeči ? Je znát, že jste nikdy nestáli za záběr pro kameru.
Kdyby jste nebyli chudáci a stáli jste za nějaký ten záznam, zjistili by jste, že to není nic snadného..
Ale to už je ta česká vlastnost .. jsem chudák a tak budu alespoň hodně hulákat, jako Fishky ... pardon říká se jako vůl ...

Video dobré = za 3 a doufám, že vás zdejší "borci" neodradí od budoucích filmečků.

splavek - Profil | Pá 8.7.2016 22:15:49

Reakce ohledně reklamy mi přijdou takové docela veselé, vzhledem k tomu, že celý MRK je na reklamě postaven a závislý. Bez ní by ve své podstatě nebyl.

Danda05 - Profil | Pá 15.7.2016 21:16:17

bonhof >> jako at si točí kdo chce co chce je mi to sumak, ale zas myslím že když sem dá někdo video a ještě k tomu takhle reklamní, tak se k tomu má právo kdokoliv kdo s tím sledováním trávil čas vyjádřit. A kvůli tomu ze se mi to video nelíbí opravdu videa točit nezacnu :-) a vadí mi to tvoje odsouzení českých lidí, zas tak špatný to není. To ze je někdo kokot, tak je kokot a je to napříč narodama.

Ewa Farna - Profil | Pá 15.7.2016 19:18:24

bonhof >> Kdyby to natočil patnáctiletej kluk, jako svoje první video, tak bude možná diskuse prázdná. Možná nějaký doporučení, že až to vychytá ať se tím presentuje. Ale tohle je reklamní video, takže nějaká ůroveň by se dala očekávat. Pokud si tedy firma, která se s ním presentuje stojí o pozitivní reklamu. A bylo by jedno, kdyby každej druhej v diskusi tvrdil, že jejich nástrahy jsou na kokot. Prostě se na to musí dát koukat a něčím to zaujmout.

Martian - Profil | Čt 14.7.2016 21:38:55

Hoši kliiiiiiid :-)))) kapra na ananasu sem ještě nemel, je to dobry??? Na česneku bude urcite lepsi!

deko - Profil | Čt 14.7.2016 20:40:00

Reklama jak svina.FUUUUUJ.

Rockwell - Profil | Út 12.7.2016 11:07:02

Claune >> Zlatej Kratěna nebo Team 0 !!!!!!!!!!!!!!

speed641 - Profil | Po 11.7.2016 22:57:19

Zdar,je přeci úplně jedno,na co,kdo chytá,jakou má výbavu.
Podstata videa,je naplněna.-Revír,záběry,nástrahy,použité montáže,zdolávačka,pěkné ryby atd...
Moje značka to není-ale,jak to bývá.Někdo rád holky,jiný-vdolky.
Pokud někdo udělá reklamu,něčemu,co je-pro něj dobré-proč ne....
Sto hlav-sto názorů.
Pravdou ale zůstává,že-opravdu trofejní ryby se ,ve většině případech,podaří ulovit na koule.
Ano,také se mi padařilo,ulovit,v noci na řece 18kg na rousnici,ale takových ,,náhod,, je jako šafránu
Jinak-za mě -dobrý..... :-)

ik - Profil | Po 11.7.2016 16:10:43

na soukromáky nekoukám tam to umí každý

martinix - Profil | Po 11.7.2016 14:28:47

Čaute,ani mňa video nejak nenadchlo...keď som zbadal pod videom že je komplet výbava od f. quantum tak som hneď vedel že ide o reklamu.Ale pozrel som si to.Y.Zombie som skúšal aj ja asi pred 3r.a ani ťukes.Od tej doby som stratil v boiles doveru.Keď chytam na boile tak jedine na popku jahodovú-nadipovanú.To sa mi najviac osvedčilo.A musím sa pochváliť.Včera sa mi podaril osobák...po hodinovom chytaní pleskáčov na kostňače,so 6m boloneskou sa zavesil 14,5kg šupík,97 cm.Síce bolo to na revíry s režimom chyť a pusť ( nie súkromák),ale mám radosť jak hovado.Nepomáhal mi nikto, ani neviem jak som ho dostal do podberáka...silon 0,20,háčik bez protihrotu č.10

mvincik - Profil | Po 11.7.2016 10:48:02

venybit >> Nezlob se na mne, ale myslet si, že na velké candáty je přívlač mnohem jednodušší metoda, než chytat na rybu, je hodně úsměvné.

Ono se stačí podívat třeba na Lipno, letos se opět snížila velikost nástražních rybek a větší céčka se mastí o sto šest. Roky před tím se jich na přívlač chytalo jako šafránu. Třeba ti, co je lapou na Labi taky něco umí a znají tu vodu. To je totiž dost důležité. Jistě že, sonar a další vychytávky jsou velkým pomocníkem. To ale mohou používat i ti rybičkáři...
Obecně ale tu přívlač trochen musíš umět, kdežto rybu nahodíš a počkáš. To dokáže každý.

Video jako takové neurazilo, ani nenadchlo. Nejsem bojlísák, takže nemám ten správný cit pro tento druh rybařiny. Kritizovat ale nebudu, to umí každý...

venybit - Profil | Ne 10.7.2016 2:11:02

Martin M. >> Chytat candáta na Feeder je stejné jako třeba kapra. Jen na háček dá člověk kousek ryby a kuličku polistirenu . Ale je to pakárna . Ve většině to veme jen malej candát , velký si dávají pozor . Záběr není zas až tak častý a ihned to pouští ,takže u toho musí člověk sedět a nespustit z prutu oči ,celkem opruz . Že by je někdo vybral toho se bát nemusíš , zaprvé jich je na většině revírů opravdu málo a tak ho to po pár hodinách přestane bavit a za druhé jsou candáti velice opatrní ,není jednoduché ho seknout ,jednou škubne a hned to pouští,pokud nemáš štěstí a nesekne se sám. Není nad to nasadit na vlasec kus polistirenu pustit to na hladinu před prutem a prostě otevřít naviják ,dávám si do toho polistirenu chemické světélko a když uhání ode mne tak sekám,dá to člověku víc času na zásek než feeder. Na řece stačí jemné číhátko a metrový průvěs ,jak to vytáhne je tam. Ale i přes to jich chytíš takto málo . Největší škodná a uplně nejvíc se jich vybere na přívlač . Tomu se žádnej feeder ani rybyčka nemůže rovnat .Znám dva maníky co jezdí skoro každý den po práci na Labe s člunem. A chytit dva candáty jim trvá hodinu pak to balej a jedou domu. Takže žádný strach s feedrem může být člověk rád když chytí jednoho pěkného za uherák. Nikdy se přívlači nevyrovná . Je to logické s feedrem čekáš až to najde a když ho zradíš už se nevrátí . Kdežto přívlač prochytá o hodně větší uzemí a když víš přibližně kde je hledat, máš ho zachvilku. Tím vším chci říct ,že obavy z decimování candátů na feeder jsou zbytečné , není to žádnej zázračnej prut neznamená to , že ihned zabere a už vůbec ne že ho pokaždé zasekneš :) Ale proti gumě na jemném přívlačáku je i candát bezmocnej :( Takže jejich stavy decimuje stále dokonalejší přívlač, echolety , čluny atd. "ne jeden profík s feedrem" A to že když berou tak berou všechno , jsem myslel jen na ryby obecně .Když ryby berou tak berou všechny a "skorovšechno". O žádném selektování nebyla řeč , jasně že pro kapra si připravím větší a pevnější sousto. Myslel jsem že takovou základní věc ani nemá cenu psát ,no spletl jsem se . Píšeš že na správnou návnadu jich chytíš víc . Jistě samozřejmě to je pravda. Ovšem kdy a kde, je jaká nástraha ta správná? O tom to video není, ani nemůže být ,protože neexistuje nějaká tabulková metoda na té vodě berou tohle vždy víc než tamto . Jednou berou na to a jindy zase na tohle. Takže sry bez pardonu ,ale evidentně jedinej kdo to nepochopil jsi ty. Shrnuto a podtrženo ,když tedy vypustím reklamu na bojlí , které jak jsem již psal je zcela individuální ,jednou funguje podruhé nemusí ,tudíž jeho značka je zcela a naprosto irelevantní .Tak je celé video jen o tom jak jsou dva chlápci na soukromáku na rybách ,a to je pro každého kdo v životě už pár ryb chytil naprostá nuda. A s tou rousnicí jsi uplně vedle, letos už jsem chytil na rousnici několik kaprů přes 10Kg ,vyndal jsem jen jednoho (na tom vozíku prostě na takovou rybu nemám sílu,nemůžu to dotáhnout a tak si najde nějakou větev atd. ) Ale chytit ho není žádný problém a není to ani top revír , je to prostě obyčejné Labe. Jistě vytáhneš mezi tím pár uhořů, sumců, cejnů, jesenů , takže prostě musíš mít těch rousnic kýbl . Ale interval ve kterém takového kapra chytíš je uplně stejný jako u bojlí a někdy (např po dešti) je na tu rousnici dokonce větší šance . Takže jedinej rozdíl je, že s peletou nebo bojlí , chytíš pravděpodobně jen toho kapra a mezi tím sedíš a čumíš . Kdežto na tu rousnici pořád něco taháš a občas přijde ten kapr. Ještě dodám ,že rousnice je také dost selektivní nástraha , však nikomu nic nebrání dát jich na ten háček 5 , dávám jich klidně i víc , a ještě 2-3 navléknu až na vlasec. Když chci sumce dám jich klidně 15. Žádnej problém :) Je sranda, že jsi to napsal vlastně uplně obráceně , znalec dané vody musíš být když chceš chytit kapry nad 10kg na bojlí nebo pelety ,kdežto když tu vodu pořádně neznáš a jsi amatér , tak máš daleko větší šanci toho kapra chytit na pořádnou rousnici .A když ne , tak si alespon mezi tím zachytáš jiné ryby a nesedíš a nekoukáš na nehybné pruty ,jako když prostě zvolíš bojlí které jim zrovna nechutná . To tam pak můžeš sedět klidně týden bez záběru. Znám usek Labe, kde kapra uděláš jedině na halibutky a nebo Gankstera od Mivardi . Občas funguje ještě Fanatika koi. Na ostatní druhy tam budeš sedět a záběr přijde jen opravdu ojediněle ,spíše vůbec.Ale rousnice nebo třeba kolínka se těmto koulím zcela vyrovnají na tomto useku. Vůbec celé to chytání na koule je jen strašně nafouklá bublina . Řekněme, že je to pro lenochy , kterým stačí jednou za pár hodin nebo dní chytit jednoho velkého kapra. Ale že by se nedal ten kapr chytit stejně často i na uplně jinou nástrahu je prostě nesmysl. Když ten kapr přijede na zakrmené místo a bude tam ležet balík z rousnic a vedle něj koule, věř že si troufám říci v 90% případů veme raději ten balík rousnic. Jistě ,rousnice ti za hodinku orvou menší ryby , ale to už jsme pak zase u té lenosti to přehodit . Ovšem když to závážím na 500m použiju raději bojlí to je jasné ,ale to už jsme někde jinde. Sry Martine ,většinou už na tebe nijak nereaguju protože to nemá smysl. Ale dnes mám čas tak výjimečně. Na feeder ty podmíráky tahat umíš v tom se ti málokdo vyrovná . Ale pokud jde o chytání větších ryb , tak ta ti přijde opravdu jen zřídka a většinou to v tvém videu končí protaženou tváří a utrženým vlascem nebo zlomeným háčkem . Asi by se to chtělo zamyslet , jestli to co ti píšu není náhodou občas i pravda. A né si pořád jet tu svou . Jistě zase odpovíš jako vždy ,že tě prostě takové ryby nezajímají a že se jim nevěnuješ. Pak ale nemáš žádné právo o lovu takových ryb poučovat , já takových ryb chytím dost ,díky svému handicapu jich mnoho nevytáhnu protože prostě na ní fizicky nemám ,ale chytím jí . A když kamarád tahá kapry na koule , tak já ho vedle něj klidně chytím na rousnici .(když berou tak prostě berou , jestli už to chápeš jak jsem to myslel) Byla to spíše ironie , jelikož jak říkám v tom videu šlo jen a pouze o nesmyslnou reklamu na bojlí , 90 procentům lidí tady je jasné, že to chlápci točili jen pro to, aby od té firmy dostali slevu na koule . Jinak to vůbec ,ale vůbec žádnou hodnotu nemá a divím se, že je to vůbec tady na hlavní stránce. To Kratěna alespon ukáže montáže ,různé své směsi a vychytávky takže to není jen reklama. Ale toto video je čistě jen reklama nic víc. Pro to, to ironické, když berou tak berou na všechno. Abych poukázal na to, že od jaké firmy berou koule nikoho nezajímá . To je jako kdybych psal kde kupuju rohlíky na ryby. Rohlík je prostě rohlík , a že jedna pekárna má s mákem a druhá se solí nehraje žádnou roli. Jednou jim bude chutnat s mákem a podruhé zase se solí. Kdy si jakej vzít? Na to neexistuje odpověd. No to asi stačí, zdá se že jsem napsal co jsem chtěl a snad dostatečně srozumitelně tak už to víc nebudu rozvádět.

Danda05 - Profil | So 9.7.2016 21:40:25

Leďáček >> promiň, takže se můžou ozvat jen ti kterým se to líbí jestli to dobře chápu. Tak ja myslím že když sem někdo pověsí video, tak jde s kůží na trh a může čekat i kritiku ne ?

Leďáček - Profil | So 9.7.2016 15:00:14

V názvu tohoto videa je Kapři na ananasu !!! Takže , jestli nemám rád kaprářská videa , tak se na ně prostě nekoukám . A teď k vám , pro které toto byla nuda - zkuste něco natočit vy , ať víme , jak se to má dělat a můžeme porovnávat ! Ještě jsme od vás nic neviděli !!! Kritizovat umí každej jouda !!!

Fishky - Profil | So 9.7.2016 13:29:53

Tohle je jak lowendový porno z minulýho režimu, masakr :))

gunkin - Profil | So 9.7.2016 11:41:58

... abych pravdu rekl, radeji budu na rybach s lidma, co chytaji na housku a kolinka, nez s touhle partickou ....

Colasrumem - Profil | So 9.7.2016 11:34:16

molca >> Jo máš pravdu, když neberou, tak neberou. Ale když žerou, tak je nesmysl chytat na soukromáku na koule nebo pelety za litr, když to samé nachytám na rousny v ceně jedné hodiny po dešti nebo rohlík za 1.30kč.

donald5 - Profil | So 9.7.2016 8:58:29

MirkoKovis >> bo cejn je salátník a není kamajád :-)

kisna 14 - Profil | Pá 8.7.2016 17:40:52

Takove videa tohoto typu nesnasim , za prve se snazi chlapci ukazat znacku radical a zadruhy chytaj na soukromaku kde chytne kazdej blb i na rohlik

chendler - Profil | Út 19.7.2016 8:42:10

Zanecek >> ono je si asi taky dobry uvedomit,kolik toho natocili oni a kolik matak. Natoc neco ty!!! At reklamou,nebo ne,uvidime jak to budou lidi hodnotit. Nepovedlo se!! A co jako???!!!

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:34:41

Zanecek >> Tobě připadá, že Maťákovo videa mají dělat reklamu? Podle čeho soudíš? Poslední video od Martina byla reklama na co? Na třešně? Myslim, že Martin dělá videa v první řadě jako instruktážní a ne reklamní, na reklamní videa jsou tu jiný lidi.

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:02:36

Zanecek >> Já neřikám, že se mi líbí, jen mě točej tyhle výkřiky do prázdna typu "reklama, reklama, reklama, fuj reklama". Kdyby to nemělo svůj přínos tak se tyhle videa netočej, ale pro mrk je nějaká ta reklama víc než důležitá, jenže to si lidi jako ty neuvědomují a pak to v některých diskuzích vypadá tak jak to vypadá.

Heršvec - Profil | Po 18.7.2016 12:13:30

Zanecek >> Až tady nebude ten "teleshoping" jak říkáš, tak by mě zajímalo z čeho se bude tenhle server financovat, nebo ty snad jako obyčejný uživatel přispíváš pravidelně nějakým finančním obnosem na provoz MRKu? Já teda ne. Než něco plácneš tak přemejšlej proč tu některý věci jsou a hlavně proč tu můžeš být ty bez toho aby jsi solil sám prachy ze svý kapsy.

donald5 - Profil | Pá 15.7.2016 20:22:15

bonhof >> nejsi jinej, teď haníš a pomlouváš zase ty národ, že je zkaženej. Takže jak je to teda s tebou?

viceroy - Profil | Čt 14.7.2016 5:39:35

Pecka video .....hlasky masakr :-) ...... pres den zavazeji clunem a v noci nam bojka sviti tak muzeme chytat na odhoz :-):-) ......... , zavazi s echosem ale na presnosti az tak nezalezi :-):-) ....... no cca 2 min mi stacily .......kapr do 60 ten je vetsi nez ten tvuj a od bojky nam chodi ryby 15 kg asi mensi no :-):-) ........ nedodival jsem se nemel jsem chut poslouchat kydy 30 roku stare ....nic noveho ....nuda

Danda05 - Profil | Út 12.7.2016 11:32:30

Mě se na tom nejvíc líbí to místečko a anglickým trávníčkem, to je flek :DDD

Fishky - Profil | Út 12.7.2016 11:17:38

tomino02 >> ber to jako komedii, je to super :)

tomino02 - Profil | Út 12.7.2016 11:13:21

Jako vážne? Toto môže niekto mať za testerov? Chlapci chytaju maximalne rok dokopy a aj to prehánam no a očividne iba na sukromákoch a nevidia rozdiel od zvezovky...

Claune - Profil | Út 12.7.2016 10:51:02

Dostal jsem darem 4 kila yellow a bohužel musím konstatovat, že ani záběr!!! Schálně jsem to testoval tam kde kapři jsou, druhej prut jsem obměňoval za mika pampelišku, nikla XL a mika pomeranč.....výsledek? Yelow 0ryb! Pampelička 6 ryb, Nikl 5 ryb, pulnocak 4 ryby. Vše na jeden prut na druhej se zombie ani potah!!! Chytáno na svazovcve na písáku. NEFUNGUJE...tak asi i proto nic nenatočili hošani na videu, kapři to prostě nežerou, ale voní to hezky :D

Lagy - Profil | Po 11.7.2016 20:57:42

Opravdu krasne natocena reklama... :-D

TonikKK - Profil | Po 11.7.2016 13:04:59

venybit >> nevím kam na to chodíš, ale máš dost zcestné informace :) já chytám v podstatě jenom přívlač a myslím, že už nějaké zkušenosti mám a to co popisuješ ty je nějaký jiný vesmír, kde je candátů víc než vody :)))))

btw: v osobce očekávám souřadnice fleku, kde se candáti rvou o nástrahu kterou spustím do vody - děkuji pěkně :))))

mahdi - Profil | Ne 10.7.2016 21:35:23

Ja to vidím tak, že keby Radical nemal na boilie toľko reklamy, tak nepredá ani kilo. Tieto gule vôbec nechytajú a to väčšinou ani na súkromákoch. Verím, že chlapci na videu čo to chytili, ale keď sú na súkromáku kapre hladné, tak okoštujú hocičo a dobrá montáž spraví zvyšok práce. Navyše ak je tam koberec partiklu, tak s kukuričkou pekný kapor s hubou ako vysávač zakázaný v EU nasaje aj ho... teda super guľu od Radicalu. Tiež som sa kedysi chytil na reklamu na Yellow Zombie a kúpil som si to a tiež som to skoro zjedol sám, keď som to otvoril. Ale to, že to vonia ľuďom neznamená, že to vonia kaprom. Video neprinieslo nič, len reklamu. Alebo niečo predsa, ale je treba čítať medzi riadkami: Chlapci tam mali super video výbavu vrátane podvodnej kamery. Ja keby som chcel robiť videoreklamu na boilie, tak tam určite dám zábery ako kapre to boilie žerú, ale tieto zábery sa do tohoto 22 minútového videa bohužiaľ nedostali. Alebo žeby tie hladné kapre tie gule nechceli? Držím palce všetkým rybárom, aby sa vyhli kúpe boilí od Radicalu, lebo NECHYTAJÚ a ak by ste chceli dôkaz a všeobecný názor rybárskej verejnosti tu je: http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=656809&kw=zombie

Prostě Standa - Profil | Ne 10.7.2016 11:25:22

Spíš dávám přednost jedné plechovce Bonduel, červům a tradičnímu chytání na splávek (nebo i na položenou), než ananasům, tutti frutti, vodní meloun a podobný nesmyslům. Ale každého věc. Jen mě vždy fascinují ty jejich výbavy potřebné k chycení ryby (pípáky, esence, dipy, tripy, boiles, loďičky, bivaky, kobry... O_o
Petrův zdar ;)

JoeChains - Profil | Ne 10.7.2016 10:24:32

Video jsem nedokoukal, nemelo to vubec stavu. Akteri bez charisma (za to ale nemohou), kameru sice pod vodu umisti, ale podvodni zaber zaberu jsem nevidel.
Zkrmit za tri dny vagon partiklu a x kilo kouli a chytit par kapru na kaprodromu... no budiz.
Trochu usmevne na me pusobilo to, kdyz si na centimetr presne zavezou, na centimetr presne nasypou z lodi navnadu a pak maji potrebu jeste na 100m "presne" dokobrovat. :-) Ale asi bylo treba ukazat, ze kaprovybava je komplet. :-)

Jak uz nekdo psal, zlatej Martin M. a jeho videa.

Rockwell - Profil | Ne 10.7.2016 6:55:48

Jako reklamní video dobrý.....ale máte ověřený původ ryb v soukromáku ??? Aby nebyl zase nějaký problém :-)))))

Ewa Farna - Profil | Ne 10.7.2016 0:37:07

Leďáček >> myslis ze filmovy kritici natocili nejakej celovecerak aby mohli kritizovat, nebo snad divaci kteri jdou z kina a film se jim nelibil? Hroznej blabol...

Dušan_hp - Profil | So 9.7.2016 21:33:34

trochu to připomíná Horsta Fuxe, je to skvělé, není to skvělé! Mám rád kapří videa a se slzou v oku vzpomínám na Míru Krátěnu nebo suprovej Team Nula!

Hunter 234 - Profil | So 9.7.2016 15:25:30

Leďáček >> špatně jsi mě pochopil,nejde o chytání kaprů ( kaprařinu ) :D to já rád,jde mi o to boilie - nechytám na něj nějak jsem v něm nenašel zalíbení :) mám na něj negativní názory takže kaprařina na boilie to pro mě nee :/ kapři na ananasu jsem to chápal jako předešlé video ( feeder a třešně ) něco na ten způsob a určitě nemám v plánu se srát do hoto jak točit videa :D

Hunter 234 - Profil | So 9.7.2016 13:54:56

Ani jsem to nedokoukal,nwm jako kapři hezcí ale já nejsem moc fanda lovu na boilie a tyhle kaprařský videa se mi nelíbí až tolik :/ jooo zlatej Maťák a Tychler :)

gunkin - Profil | So 9.7.2016 13:46:02

nejlip to rekl:

Joeyfíbí - ® Pá 8.7.2016 23:57:48
zlatej Maťák a jeho cejni :-) než tohle ...

cejni mi neberou, ale MartinM vi a umi a je i ochoten beznym Pepickum jako jsem ja neco prozradit, poradit a hlavne inspirovat.
MartineM co nejaky video o lovu candatu na rybicku u dna ????

Michal... - Profil | So 9.7.2016 10:56:19

Díky za pozitivní reakce. Před kamerou jsem byl poprvé, přeřeky se snad časem zlepší. Co se týče výbavy tam v tomto ohledu nejsem vůbec sponzorovanej a na vše jsem si musel našetřit, takže jenom v prutech co jsem měl nacstojanu je někde 35 tis, je to pro mě celoživotní vášen a prostě rád si našetřim na něco co má smysl.
Krmim hodně a vždy, takže partikl je potřeba, nerad do vody házim koule z x tisíc.
Co se týče montáží tak jsem si hodně oblíbil chytat na odhoz a i na nějaký vzdálenosti 120 -130m jsem si už celkem jistej, pro tyto příležitosti používám kombinovaný návazce jak svoje tak občas kupuju stiff linky od carp r usu, jemnou teba 15lb šňůrku 3cm, rovnátko a háček centurion vel. 8 občas 6 a samozřejme in-line olova.

martvin - Profil | So 9.7.2016 5:45:36

Zdravím, video se mi velmi líbilo. Jen mohlo obsahovat menší instruktáž o montážích, pro začínající kapraře (osobně jsem feedrař a brčkař). Ryby krásné, prostředí taktéž. Škoda že se nepovedl žádný podvodní záběr. Reklama musí být a tady to bylo ještě přijatelné, oproti videím party vláčkařů, ti mají snad logo i na trenkách.

já 2 - Profil | So 9.7.2016 0:24:40

€mo >> Kaprař, kterého mají druzí brát vážně, myslím ty "legendy," které jezdí velké závody a zastupují firmy ho používat musí, jinak ho ostatní odepíšou, patří to k věci! Před pár lety jako podložka sloužila tráva, místo vážícího saku, podběrák a tak dále. Jak by se dnes veřejnost dívala na někoho, kdo kapra položí na trávu... K celému tomu divadlu, ten klinik patří...

Jiří Šindelář - Profil | Pá 8.7.2016 22:41:16

Michal... >> Rozumím tomu, propagace značky je potřeba. Ale tohle video je čistá nuda.

Carpeater - Profil | Pá 8.7.2016 22:21:41

Dobrý video, hoši. Reklama mi nevadí. Nějak ty metraky boilies zaplatit musíte. Na oplátku byste ale mohli trochu povypravet o použitých montazich, o strategii lovu a o použitém vybavení. Carry on...

šťovíček - Profil | Pá 8.7.2016 21:47:23

Michal... >> Ono by to stačilo uvést pod video, že se jedná o reklamní video na tu a tu značku, v takovém případě bych na video ani neklikl, jelikož mě tyhle věci nezajímají. Tak ať se podaří nějaký mohykan ve Francii :)

Ladko - Profil | Pá 8.7.2016 19:02:40

Souhlasím, jde jen o reklamu.

pajdic - Profil | Pá 8.7.2016 18:15:15

kisna 14 >> Je vidět, že se soukromákama máš asi "velmi bohaté zkušenosti" :)))
Na některých opravdu není jednoduché udělat záběr..jinak s tím, že reklama je přehnaná souhlasím.

šťovíček - Profil | Pá 8.7.2016 17:04:17

Ta reklama až nepříjemně bije do očí. Jdou dělat pěkná videa i bez těch šaškáren kolem. A když vidím ten klinik tak se musím fakt smát :)