Feeder z loďky na řece

Ahojte, je tu někdo, kdo se občas věnuje fídrování z loďky na řece, buď našim vžitým stylem - krmítko s krmením a nástrahou na dně, nebo zakrmení místa a lov s menším olůvkem kousek nade dnem? Děkuji za každou zkušenost. Nejen za sebe.
hola
antony
Autor diskuse: antony - Profil , 24.1.2011 feeder - techniky lovu
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NxDanielS - Profil | Ne 7.7.2019 21:39:55

Jde to

Nkerbi - Profil | Ne 7.7.2019 20:52:24

Už je to asi mrtvé téma, ale feeder na kajaku řeším také. Jsem teprve na začátku, ale v podstatě to jde. Zatím nejvíce bojuji s větrem, driftování kajaku je velký problém. Už se mi stalo, že jsem měl obě kotvy položené po proudu a vítr mně tlačil proti nim. Po odkotvení jsem jel proti proudu i bez pádlování :o). Obecně používám skládací 2,5kg kotvu vpředu, driftovací kotvu vzadu a v případe větru jestě pomocnou kotvu na boku. Chytám špičkou kajaku proti proudu s driftovací kotvou vzadu. To se mi zatím osvědčilo jako nejstabilnějsí řešení pro feeder. Nahazuji pak do strany vedle kajaku. Výhodou je samozřejmě plynulý tok vody, ten v kombinaci s driftovaci kotvou kajak stabilizuje.

NKámen - Profil | Út 25.1.2011 0:30:30

Ahoj, z lodky chytám pravidelně a je to náramná zábava. Opčas to docela houpe ale když jsou rybky při chuti tak to moc nevadí. Zaběr od zhoupnutí je rozeznatelný.