prosím!! potřebuji radu ohledně krmeni

Ahoj,
tato otázka je tu skoro pořád vím, ale i tak bych chtěl poradit. Chystám se poprvé na ryby ale nevím čím krmit. Díval jsem se na nespočet videí jak to míchali, ale přesně ty materialy, co do toho dávají jsem nenašel. Chtěl bych poradit, ale tím způsobem, že byste mi napsali recept (z věcí co jsou v každé domácnosti k sehnani) nebo směsi už hovove. Předem moc děkuji a jestě jednou se omlouvám . AHoj a at se darí!
ps: jedna se o stojatou vodu (rybník)
Autor diskuse: Taipek - Profil , 31.3.2010 všeobecné - ostatní

lungen - Profil | St 31.3.2010 22:02:49

skus methot mix, je to dost učiné krmení i v hladné vode...jestli chceš něco lacinějšího tak kapří granule přidat strouhanku aby to dobře drželo po hromadě. popřípadě si to mužeš ohutit, ja tam někdy přimýchavám melasu, docela dobře mi to funguje. ale mužeš přidat i jiné přícutě.

Boloň - Profil | St 31.3.2010 21:04:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fishtaip >> Taipek - >> ahoj být tebou, tak bych asi volil hotovou směs například Lorpio nebo traper ( záleží kterou rybu by jsi chtěl cíleně chytat, tak podle toho si kup již hotové krmení) Pokud jde tedy o stoják, tak by se dalo předpokládat, že bude po zimě čistá voda, tak bych zvolil ňáké tmavší krmení) Pro zatraktivnění přidej do krmení již tady v diskusi zmińovanou kukuřičku a masňáky. Ještě bych Ti doporučil přidat do suchého krmení kukuřici TTX kterou buď pár hodin před použitím necháš namočenou nebo pár minut před lovem do ni přidej například trochu tekutého posilovače který přidáš do TTX kukuřice a celé to zalij vodou a nechej to pár minut odpočinout,odležet a pak to použij do krmení. Jedná se o to že TTX kukuřice Ti udělá okolo například krmítka mléčný mrak do kterého ryby radi najíždějí, pokud budeš chtít hlavně kapra, tak použij na vnadění hrubší partikl jako je třeba mini pelety 2-3mm+kukuřice+luštěniny+pšenice atd. skrátka aby ti to nežraly menší ryby jako je třeba plotice.( ještě by jsi mohl toto krmení přesát přes síto například 4x4mm dostaneš mezi krmení vice vzduchu, krmení bude takové nadýchané a líp se bude vyplavovat s krmítka. Pokud nemáš ono síto, tak přidej do krmení anglickou vločku a taky to velice dobře funguje ) Rada na závěr víňatek z jednoho rybářského článku:: Není to tak dlouho kdy i já kupoval to nejlepší na trhu s vírou, že "dnes" budou brát ryby jako o život, pokud naházím do vody pár balíčků v hodnotě několik set korun. Naštěstí jsem poměrně rychle pochopil, že i s průměrnou vnadící směsí si mohu výborně zachytat pokud dodržím pár zásad jak krmení správně namíchat. Věřte nebo ne, drahé krmení z vás neudělá toho nejlepšího rybáře. Dobře namíchaná směs je pouze jedna z řady dalších dovedností, které musí dobrý rybář ovládat.
Přeju Ti hodně zdaru u vody ahoj.

http://www.erybarstvi.cz/http-www-erybarstvi-cz-ka​​tegorie-1-1-/timar-ttx-kukurice-800-g

seredan - Profil | St 31.3.2010 17:15:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

do rozmočeneho stareho chkleba pridaj 1 alebo 2 sáčky tohoto instantného nápoja http://ke.potraviny.eu/nealkoholicke-napoje/napoje​-v-prasku/napoj-instantni-bez-cukru-jahoda-bolero-ph-tr​ade-1ks-8g.html , dobre premiešaj a pridaj kukuričny šrot alebo zmesku. možeš pridat cesnak alebo saček mletého čierneho korenia.