Rybářské kroužky pro předškolní děti...?

Zajímalo by mě, jestli nemá někdo z vás zkušenosti s rybářskými kroužky pro předškoláky (pokud vůbec někde jsou). Má pětiletýho kluka. K vodě se mnou chodí tak jednou za dva týdny. Bohužel nemám dost času, abych ho některé věci učil. U vody ho to baví a na kroužek se mě pořád ptá. A vysvětlujte pořád dokola, že tam může chodit, až se naučí číst a psát...
Autor diskuse: Don Carlos - Profil , 16.5.2006 všeobecné - ostatní

Don Carlos - Profil | St 17.5.2006 12:06:12

Honza J.: Ten nápad s maketama ryb se mi líbí. :-) Já to s Kájou zatím probírám jenom v časopisech nebo knížkách. Listujeme a "poznáváme". S jistotou pozná kapra a štiku. Občas sumce a když neví, tak je to "okounek". :-)
MrKos: Taky mám pocit, že ticho u vody v juniorově přítomnosti je jenom sladkej sen. Tak se snažím hrát "na šeptanou". Ze všeho nejhorší je, když musím vysvětlovat, proč neberou... :-)

P.S. Přidávám ještě "akční" fotku z lovu prvního Kájova kapra. Pomáhali mu snad všichni, aby o něj nepříšel (teleskop 210 cm, nejlacinější vlasec 0,18, a červík).

Honza J. - Profil | St 17.5.2006 11:13:55

Take pridam jeden obrazek z "lednoveho chytani"...

MrKos - Profil | St 17.5.2006 10:57:55

Don Carlos: obávám se již brzo začnu porušovat také... zatím je to ve fázi kdy syn pouští ulovené rybky ( a považuje to již za normální ), háže do vody krmení a provádí klukoviny... až z toho bude mít trochu rozum tak ho taky nechám i nějakou tu rybu chytit ...

Don Carlos - Profil | St 17.5.2006 10:50:01

Mimochodem, kvůli tomuhle i já budu dál porušovat zákon. Kdybyste viděli kluka, jak byl šťastnej. Vlastně to byl skoro zázrak, že na ten svůj proutek s pomocí dědečka vytáhl tuhle šedesátku. Kaprovi pak ošetřil hubu fialovou vodičkou a společně jsme ho pustili. Dokonce už se mi ho podařilo zpracovat, a tak ho konečně opustila "vánoční nálada", podle které musíme každýho kapra praštit klackem po hlavě... :-))

Frk - Profil | Út 16.5.2006 21:58:04

Hrazené roční připojištění mládeže na X činnost (podrobnosti u úředníka jednotky) je vepsáno na přihlášce je tudíš její součástí, kterou rodiče svým podpisem potvrzují, víš? Tím jako vedoucí jsi z obliga.