Lov na vyvěšenou - nové téma

Zakládám nové téma, staré je uzamčené z důvodů nevhodné a urážející komunikace. Prosím, pouze slušnou komunikaci. Diskutujme pouze slušně, je to nádherná technika rybolovu. Děkuji ♥️
Autor diskuse: lovecdravec - Profil , 27.7.2022 dravci - techniky lovu
991 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

Nceczubr - Profil | St 18.10.2023 15:40:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna na vývěsku, 92 cm

Ndrvoštěp - Profil | Pá 24.11.2023 12:33:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ráno marast. Vítr jako kráva a do toho déšť. Tak jsem zajel na mysl.odchovnu na čaj. Marně jsem doufal že mě dědek nevytáhne vyvěsit. No, odchytil mne. Tak jsem vyvěsil, postavil jsem na čaj a do toho řev. Tvl dělej je tam krokodýl.!!! Na jednoháček, plotička 17cm. Tak jsem ji dostal od združení k narozeninám.

Nlovecdravec - Profil | Ne 4.12.2022 9:52:45

Jedna zajímavá historka ze včera. Včera sem měl v té kose nahozeno a odpo, když se šeřilo, přijel Peugeot combi a v něm chlap jako hora. V mysliveckém a povídá Petrův zdar a jak to jde ? Pozdravim stejně a postěžuji si jak to nejde. On povídá, že na mém místě chytil včera za 3h celkem 9 velkých cejnů a 6 karasů 40+, na brko a feeder. Říkám si v duchu, to určitě, teď v prosinci 😀 A prý se mu toho ještě X vypnulo.

A on jestli nějaké ryby nechci. Že je včera vzal domů, že je udělá na salát a matesy a že mu není dobře, že se mu špatně dýchá a že mu za rok bude 80 let. A že je má živé v kufru, jestli mu pomůžu je pustit tam kde je včera chytil.
Nechápal sem, nelhal slovem.
V kufru měl tu velikou plastovou přepravku a v ní MEGA pytel a v tom ty krásné a živé ryby. Tak sme ji vzali každý za jedno ucho, odnesli jí k vodě a já pytel vysypal do vody. Nádherne, veliké ryby, po krátkém rozplavani všechny odplavaly. Včetně těch krásných karasů. Potom sem s dědou super pokecal, že i já chytám celý život na brko a na houpačku. Děda vyprávěl, že má rád kontaktní rybaření, kdy si ryby nakrmí a stáhne do konkrétního místa. Prostě borec 👍👍
Dále následovalo poděkování za pomoc při pouštění ryb a popřání rybářského zdaru. Já to za hodinu zabalil bez kontaktu od dravce, ale bohatší o jednu historku a setkání s PANEM rybářem ♥️

NPetr64 - Profil | So 12.11.2022 20:15:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jak.ump >> A když to posuneš o level vejš,dá se i takhle.🤣🤣🤣

NPedro1 - Profil | Po 12.9.2022 8:34:21

lovecdravec >> Cituji Tě:
"Uživatel Piskořik se choval nevhodně a neshledal sem jeho setrvání ve vlákně jako přínosné a žádoucí....."

Dobrá práce soudruhu, velmi dobrá. Ještě vylepši ty vlaječky na prvního máje, pořiď si psa (každý soudruh musí mít psa) a na jaře si přijď pro klíče od domku.
A nezapomeň, nepolevit, ten kapitalismus se sám neporazí. Se stranou na věčné časy!!!!

A jestli fakt někdo nevidí rozdíl mezi "vzít si rybu jednou za čas na zpestření jídelníčku" a "majznout po palici každýho dravce co se oběsí na 12 cm nástražku", tak by se měl na celý rybaření vysrat.
Zapíchnout za týden 10 kg dravých ryb je prostě Ultramasařství!

Ndrvoštěp - Profil | Po 10.7.2023 10:41:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak letos prvni😂👍

Nceczubr - Profil | Čt 24.11.2022 11:06:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na vyvěšenou plotici 20cm, bez půl cenťáku 90 cm.

Nlovecdravec - Profil | Pá 26.8.2022 0:18:26

Tak Predátor 0, ale ve 23.42h na položenou na živého cejna 75 cm tento rytíř 😄❤️
Potěšil.....

NLovec Petr - Profil | Ne 2.7.2023 11:18:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím. Přidávám jednu na vyvěšenou. Na perlína.

NDonrybarios - Profil | So 31.12.2022 16:23:12

Je až neuvěřitelné kolik se na Mrku pohybuje jedinců, kteří když někdo prezentuje svůj úlovek nedokáží reagovat jinak než pochybovačnými komentáři nebo píší chytré rady jak zacházet s rybou, jak fotit, jak pouštět, jak jen oni to umí bezchybně. A to není jen v tomto vlákně. Docela rád bych je viděl v reálu jak jsou vzorní , nejen co se týče ulovených ryb ale i v chování k vodě a přírodě jako takové. Napadá mě úsloví: ,,Každá bába podle své planety", takže zamést před vlastním prahem a příště vážit slova.
Samozřejmě jsou tu vyjímky co umí pochválit, těm patří čest a dík za sportovní chování!
Takže kolegové klid a přeji ať se v novém roce zadaří i těm největším pochybovavačům :)
PF 2023

Neskymak Mrakomor - Profil | St 7.12.2022 9:48:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

koralovec1 >> hoši vy jste vůbec nepochopili,.....a melete pořád dokola o koze a o voze.
Ano Brzák určitě umí chytat ryby a úlovky má pěkné! O tom žádná - přeju mu je a rozhodně mu úlovky nezávidím.

Prlbém mám s tím, že se k úlovku nechová jako lovec ale jako kokot. (a to bych mu neměl problém řict klidně i u vody) Jako ano - můžu rybu zabít a zpracovat. Nebo můžu třeba rybu i zabít a pochcat - na to mám přece právo taky ne? Citíte tam ten rozdíl lovci? :-)

Přeji všem slušným rybářům klid, pohodu u vody a krásný lov! ....a co nejméně srážek s blbama kteří si říkají lovci ale jsou to obyčejní ubožáci co nemají sebemenší respekt ke kořisti.

NMiPo - Profil | Ne 12.11.2023 17:13:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Druhá letošní vyvěšená a hned větší štika a současně při zdolávání záběr na mrtvou ze dna. Než jsem se k tomu dostal měla to menší zažraný až kamsi, tak jela domů také. Jedná se o obecňak a kdoví jak to příští rok bude s novým majitelem. Stačí že nám tam řádí prasata

Naligator - Profil | So 8.10.2022 18:37:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pánové STOP! Už je toho moc... Nechápu, proč pořád řešíte, že si někdo vezme dravce? I kdyby bral 2 denně, tak je vám po tom hovno. Fajn, svůj názor už jste mu napsali, ale už stačí!!! A co je vrchol, že se ještě budete obouvat do zadavatele diskuse, že mu nedal kartu a jako perlička, že mu štika ukousne montáž??? Teď určitě někdo napíše, že je dravců málo a že 20 let zpátky jich bylo víc a blablabla.... Každopádně 20 let zpátky ryby odnaselo mnohem víc rybářů, tak nějak mi ta vaše rovnice o tom, jak to kdysi bylo lepší nesedí... A když je vás tady tolik,, uvedomelych,, co všechno pouští, tak ať si brzak veme dravce i za vás... Možná vy by jste naopak měli přestat dravce chytat úplně, protože co kdyby to nějaký měl hluboko a museli jste ho klepnout, pak by jste s tím museli žít. A jestli by měl zadavatel někoho vykartovat, jste to právě vy, protože ta vaše přehnaná posrana korektnost už přesahuje všechny meze!!!!

Ntonouš - Profil | So 10.9.2022 13:11:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já dřív chodil hodně na vyvěšenou,ale čím míň mám času,tím spíš se věnuji jiným metodám lovu..ale každoročně se mi podaří tak třikrát vyvěsit..
Chytám na starý, modrý 6m Sona klasik. kačena, olůvko, šedesátka fluocarbon a velký jednoháček.
Tady jedna pěkná,přes metr, už je to nějaký rok zpátky.tahal jsem ji pod keřema a musel složit prut,abych ji dostal do podběráku..chycena v pardubickém revíru, vrácena zpět do vody..to jen pro pořádek 🙂

Nlovecdravec - Profil | Po 5.12.2022 21:58:07

Pánové, začínám vás mít též plné zuby 😡😡
Nulový přínos pro vlákno, nikde od vás nevidím radu, příspěvek, nebo alespoň blbou fotku od vody, ale neustále kecy na ryby od brzaka.
Naposledy vás varuji. V záloze jsou připravené letenky jako další alternativa..
Pro tohle sem vlákno rozhodně nezakládal !

Ninža - Profil | Ne 30.10.2022 18:05:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Polčis >> tak abych jen "neumravňoval", dnes ráno retro vyvěšená. Rád chytám na staré klacky a 3 kudličky se podívaly na břeh. Hned šly zpět.

NŠUKI - Profil | Čt 6.10.2022 15:26:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tož jsem byl vyvěsit a jedna "Vánoční" 😱

NPavel.B. - Profil | Pá 19.8.2022 20:36:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Loni jsem stihl vyvěsit jen jednou a bez zkušeností jsem candáta zvedl nad hladinu a samozřejmě upadl... letošní první vyvěšení začíná slibně...40cm krásy...jak v době dětství, kdy jsme takové s bráchou běžně trápili na přehradách;)

Njak.ump - Profil | Po 7.11.2022 18:25:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pak ze to nepujde:-)

N_Karel_ - Profil | Út 20.9.2022 19:13:11

brzak >> Vypusť u vody co chceš :-) Jedna diskuze tu kvůli tobě byla zavřena , ve druhé už kvůli tobě taky byly hádky. Přes smířlivý návrh neprovokovat a fotit ryby dřív, než je bacíš po palici, sem stejně musíš vrazit nesmírně podnětnou fotku nakrájeného filetu. Doteď si nikdo z rybářů na MRKu nedokázal představit, jak vypadá nakrájený filet, a filet v trojobalu už vůbec. Stejně jako si ho zřejmě nedokázali představit ve tvé vlastní diskuzi "dravci a jejich lov". Po pravdě, nevím, co by mi muselo spadnout na hlavu, abych si fotil rybí filé, dokonce před a po obalení.
Ať si mě lovecdravec klidně zablokuje, pro mě seš hlupák bez špetky sebereflexe.
Ke všem těmto větám mě vedla závist.
P.S. Roky tohle byla moje nejoblíbenější diskuze

N_Karel_ - Profil | Út 20.9.2022 17:33:05

brzak >> Ty jak teď všude vkládáš fotky svých pobitých holdegrónů, tak sis asi zase popletl diskuzi, tohle jsi určitě chtěl dát sem: https://www.mrk.cz/diskuse.php?id=617052&kw=masarske jadro
Marně přemýšlím, jestli seš takovej trotl a provokuješ tady schválně, nebo seš jen tak hloupej, že ti to nedochází.

Ale jestli jsem špatně pochopil zadání diskuze já, tak se lovcidravci omlouvám.

Nceczubr - Profil | Pá 30.12.2022 15:36:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak jsem taky vyvěsil, byla z toho 102 cm, fotky jako když dáš mobil do ruky chromymu, bez půl hlavy a pouštění bez štiky v záběru.

NPindˇa - Profil | Po 12.9.2022 20:12:52

brzak >> Ty to mrtvejma rybami a fotkami z udírny rozjedeš v každé diskuzi, jak je vidět jsi si toho i vědom,tak proč to pořád dokola děláš? Ve vlákně feedrařina na řece tě borci za fotku s amurem v náručí a dírou v palici sejmutí hned a byl klid.Možná kdyby správce vykartoval tebe spoustu karet si ušetří. Já jako laik na vyvěšenou jsem sem nedávno vlezl pro rady a taky jsem je hned dostal a takových lidí si vážím. Prut z eshopu a vidličku od výrobce z tohoto vlákna mám na cestě za což mu děkuji, ale od tebe ani jediná ráda nikomu a fotky mrtvých ryb a udírny pro nikoho aspoň teda za mě, přínosem nejsou už jen proto že je vidím dalších dvou možná třech diskuzích

Nlovecdravec - Profil | Ne 31.12.2023 7:50:04

Tak přátelé, od 6h vyvěšeno, druhý je na candata.
Sem tu kvůli vláčce o něco méně.
Ale příští rok se polepšim.
Přeji vám všem ať se daří a ať to kouše i příští rok ❤️😄

NWamp - Profil | St 8.11.2023 11:11:40

Tak už jsem doma (musím na odpolední), výsledek jeden krásný záběr a úprk do proudu přes baitrunner, zásek jakoby do prázdna a rybička pomačkaná, ocásek jako nůžkami ustřižený v polovině. Podezírám velkého tlousťe, jsou jich tu mraky... Dnes už jim dám milost, ale v sobotu poteče "krvavá voda".

NJohnny001 - Profil | So 21.10.2023 14:19:44

Dneska byly při chuti. Tři mírový ryby za dvě hodiny. Jedna 75ka pozvána na večeři, dál jsem už nechytal a raději se kochal podzimním slunečným ránem, ať tam něco zbyde i na příště..😎

Nradar35 - Profil | St 20.9.2023 7:40:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Krásné dobré ráno, konečně jsem se dočkal nejdříve přišel ze sna ten tloušť a dvacet minut nato tahle luxusní osmdesátka🤟🤗zdar a věšte

NPolčis - Profil | Po 5.12.2022 14:10:50

brzak >> Chybu udělal tvůj otec 😁

Nlovecdravec - Profil | Po 17.10.2022 9:35:09

eskymak Mrakomor >> tak zrovna tak si mohou oponenti brzaka nechat svoje moudra a fotku mlčky přejít. Ano, je to dvousečné.
Radši se podívám na fotky candátů a jeho montáže, než číst srdceryvné reakce jaká je to masařka a jak plundruje vodu.
Víš jak se jmenuje úspěšný lovec ?
masařka 😀🤣
A neúspěšný?
vegetarián 😀😀

Nlovecdravec - Profil | So 10.9.2022 10:57:11

Uživatel Piskořik se choval nevhodně a neshledal sem jeho setrvání ve vlákně jako přínosné a žádoucí.....
Vlákno k této krásná technice rybolovu chci uchovat.
Diskutujme prosím dále už jen slušně ❤️

Ndrvoštěp - Profil | Pá 19.8.2022 12:12:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnes vyvěšeno. Po 20min záběr. Štika 65. Vrácena vodě. Vybavení - predátor 7m, naviják Cormoran 6000, vlasec Gf 30, lanko 30cm a perlín 17cm. Kameraman kolega (73)😂😂

Nradar35 - Profil | Ne 31.12.2023 11:53:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar chlapi tak letos už opravdu naposledy 🤣😉tak vše nejlepší do nového roku přeji 🤟

Nradar35 - Profil | Pá 1.12.2023 14:48:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

První domů druhá zpátky, ještě šupináče tak 55 a mám splněno 🤟😜

Nceczubr - Profil | St 20.9.2023 9:21:44

Moje příprava na vyvěšenou, pak že jsou háčky z Čajny tupý. Napřed byl po oblouček vevnitř, vypíchl jsem ho ven, uštípl a nazpátek šel jak máslo. (;-)>)))

Nceczubr - Profil | So 31.12.2022 11:30:24

koralovec1 >> Tak jsem udělal výřezy z videa, tak snad bude mít dušička klid. Mě jak 85 tka tedy nepřípadne, Měřím 175cm a vážím bez obleceni103kg, jen pro přirovnání.

Nlovecdravec - Profil | Čt 8.12.2022 18:23:26

Tak přátelé, čas ankety právě vypršel, slyšte verdikt. Jelikož sme předpokládám všechni rybáři a mame společný zájem a společnou techniku rybolovu a dále chceme v diskuzi pokračovat, počínaje tímto okamžikem budu nucen se neprodleně rozloučit s tím, kdo bude urážet a nadávat ostatním členům, hlavně tedy Brzakovi. Je pouze jen a jen jeho věc, kolik ryb chytí, kolik si jich veme a kolik jich vloží do vlákna.

Dále člen Brzak bude vkládat pouze SVOJE ryby, které ulovil na vyvěsenou. POUZE na vyvěsenou. Výraz masařka a hovnochyt není urážka, je to pouze označení úspěšného a neúspěšného lovce, rybáře.
Myslím že sem byl tolerantní velmi, velmi dlouho, i když mi X lidí radilo ať vyhodím Brzaka a ještě více ať vystřelím jeho oponenty.
Petrův zdar a slunce v duši ♥️

Nbrzak - Profil | Po 5.12.2022 13:43:17

Další zubáč co udělal chybu-64 cm

Njak.ump - Profil | So 22.10.2022 12:41:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak vyvesuji a dnes jsem si vzal i stylovy vuz. :-)

Ntonouš - Profil | Po 17.10.2022 6:46:53

Doufám že to brzak nemyslí vážně,že končí.
Vždyť tu dával, na rybářský web fotky dravců, montáží a fotky od vody.
To od jeho kritiků tu vidíme většinou flašky rumu,
rozmáchaný tenisky, kapry, chilli papričky a vožralý ksichty..

NTomas Krlin - Profil | Út 4.10.2022 21:20:43

No, nejsem z toho sice nadseny, ale fakt, kdyz nekdo neporusuje RR a hodi sem kdeco, tak je to ciste jeho vec...
To je jako mi kolegove v praci doslova klepou na celo, co to jsem proboha za exota, ze nevolim SPD, uhani me a muzou se z toho posrat...
Taky s podobnym pristupem nesouhlasim, ale prijde mi opravdu "smesne" tady zasirat pomalu kazde druhe vlakno zvastama atd. a doslova lyncovat tech poslednich "nekolik" podobnych jedincu na Mrku za jejich pristup, na ktery maji ve finale plne pravo.
Smesne mi to prijde proto, protoze je vsem asi jasne, ze tech x desitek tisic masaru, co delaji skutecne zlo, tak ti tady na Mrku nejsou a tech zbylych "par", co tu je se lyncuje, jak by mohli za vsechno.
Nesouhlasim s tim pristupem, "chyt a zezer vsechno, vsak mam na to pravo", ale vazne se z tech par lidi tady neposeru, obvzlast kdyz aspon ukazou, ze v te vode neco porad je...s takovou by to tady doslo az do uplneho prazdna.
Vemte si kolik lidi tu prestalo uplne chodit prave kvuli tomuhle a plkani a fantazirovani, s takovou tu za nejaky cas budem moc popovidat jen v par lidech.

Npier - Profil | Po 3.10.2022 13:22:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mé první vyvěšení 😁
Zatím těžká amatéřina bo ještě nemám ani vidli...
Chlapi,já tam fakt musel zabrodit😁

N_Karel_ - Profil | Ne 11.9.2022 21:36:52

brzak >> Fotka jenom ve třech diskuzích? Není to málo? Já bych to dal ještě do Sumcařiny.

NStavba - Profil | St 7.12.2022 12:13:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

eskymak Mrakomor >> hoši vy jste s tím respektem ke kořisti úplně pomátlý. 99% rybářů fotí úplně běžně mrtvý ryby vyvaleny v trávě nebo v posmrtný křeči vytuhly někde na prkýnku, akorat se to sem nedostane a všichni to berou jako úplně normální věc. Navíc u úplně běžný velikosti ryb určený ke konzumaci. Ne každej potřebuje rybu fotit v pogumovaný síťce ve vodě se zrcadlovkou. A ne každý taky ten rozdíl vidí. Jsou lidi co žiji v bytě 1+1 s umakartem, ale jezdí v plechu za 2 mil. Každý má jiný úhel pohledu a jiné priority. Trochu tolerance by neuškodilo. ....

Nlovecdravec - Profil | So 3.12.2022 13:25:31

Nastává nejkrásnější období rybaření v roce. Venku 0 st. C, u vody téměř nikdo, klid, ticho, to je moje ♥️😀
Vyvěsil sem Delphina a řízka, na druhém je živá plotice ze dna na vánočního candáta 😁

N_Karel_ - Profil | Ne 20.11.2022 12:57:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna střední...

Naleš vavřina - Profil | St 16.11.2022 12:29:05

lovecdravec >> Asi to pořád nechápeš, stejně jako mnozí další - nejde o žádné rybomilství, ale s ohledem na tristní početní stavy dravých ryb v našich revírech může velmi záhy dojít k výraznému omezení možnosti jejich lovu (jen krátká sezona, násobně dražší povolenky nebo i úplné hájení) právě kvůli takovým nenažrancům jako je brzák.
Pokud si omezení možnosti lovu dravých ryb přejete, tak postavte brzákovi bystu na Vyšehradě a pořádejte tam poutě ... a pokud se při tom bezcílném putování rozsvítí jen desetině poutníků, tak by měl brzák mít povolenku zdarma, :-))) ... je to marný, je to marný, je to marný

Nbrzak - Profil | St 16.11.2022 10:05:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

88,75

NKlobasa1 - Profil | Po 31.10.2022 20:09:45

brzak >> Měl to jen na krajíčku v hubě, třicet pět plus. Na přívlač, bohužel, takže tento zápis vůbec nesouvisí s tématem zadání diskuse...Díky lidem jako jsi ty, mám mockrát chuť něco kloudného slizkého a mrzkého sejmout. Naštěstí dnes už vím, že tohle umí každej mrzák. Totiž ránu kterou vypálíš, nikdy nevrátíš zpátky. Můžeš bejt třeba rybář, myslivec, boxér nebo tankista ale fakticki, zpátky do hlavně to vrátit nejde a čas taky nevrátíš....Věřím i tomu, že čtyřicítky kudly budou u tebe beze svědků dostatečně zažraný.

NBulda 64 - Profil | Po 17.10.2022 14:40:38

Čím jsem starší, tím víc nesnáším extrémní a jednostranné názory..

Někdo třeba nežere ryby, protože mu nechutnají nebo je línej si je kulinářsky upravit. Pak to prezentuje jako přednost..- jakože je ohleduplný k přírodě, humánní přístup, záchranu lidstva a takový ty kecy...(0)
Na druhé straně je skupina rybářů, masařek chcete-li tohle pojmenování, ti neznají pustit rybu.. (((
Ani jedna z těchto skupin mi nevoní 😤🥵😡
U první skupiny jsem poznal i rybáře, kteří všechny ryby pouští z5, a je to z různých důvodů, ale nikomu svůj postoj nevnucují, nepotřebují plácat po ramenou a čechrat si peří, .. jak jsou šlechtění.. a ostatní nechají žít a spoléhají na jejich soudnost 👍😁...
2. skupině, když zakážete limitem masařit, tak to začnou házet do křoví, protože jsou už léta tak zvyklí a svoje kila si stejně odnesou :(((

První skupině bych přál, aby zkusili buddhismus, tam by se leccos dozvěděli, třeba jak nechat vodu plynout, nebýt útoční až agresivní ....
2. skupině bych přál trochu selského rozumu a brzákovi ještě navíc, aby ztratil telefon a sehnal jenom ten tlačítkový bez foťáku... :))

Ntonouš - Profil | St 5.10.2022 21:30:48

lovecdravec >> já nechápu že to tady trpíš..proč nevyházíš všechny ty prudiče, co nemají nic k tématu a jen vysírají.. minule si rozdal červený, byl klid, pak si to vzal zpátky a od tý doby je to zas celý v prdeli. vždyť je to furt do kola..zaseklej gramofon..
Někdo chytí rybu, dá sem příspěvek, kterých je tu k tématu lovu na vyvěšenou jak šafránu, čemuž se vlastně ani nedivím, protože kdo by měl chuť do tohodle přispívat..? Napíšeš že chystáš na hrouzky a hned seš špatnej,páč hrouzku je málo, napíšeš že si chytil a vzal candáta a hned seš špatnej protože candátů je málo, napíšeš že chytáš na živou rybku a hned seš špatnej, protože chytat na živou je nehumánní..
Se nedivím že předchozí zadavatel tu otázku uzamknul..

NPindˇa - Profil | St 5.10.2022 9:52:05

brzak >> Zapoměl jsi dodat a někdo rád zmasí vše co mu u té vody zabere.Vlakno je o rybolovné technice na vyvěšenou ne o rabování revíru. Rád si tady čtu ale po každém tvém přizpěvku je mi z toho na blití a abych v tom mohl dále pokračovat dám na radu někoho co psal dole a poprvé v životě si dám někoho do ignoru.Tak se měj Masno

Nradar35 - Profil | Ne 25.9.2022 11:07:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak dneska úspěch 68 cm po hodně dlouhé době 😁

Nceczubr - Profil | Po 20.11.2023 16:41:25

Ještě sedím, na 12 cm cejna se odvážil 20cm okoun a na feeder krásný 4 ostrý cca 45-48cm.

Ntonouš - Profil | Ne 22.10.2023 16:19:23

Vyvěšeno

NPiskořík - Profil | Ne 8.10.2023 20:53:39

Pedro1 >> Nemá....takový hurvajze vezme jen největší Nenažranec....to jsem myslel, že je Lubo lepší kádr...:o)

Nlovecdravec - Profil | Pá 7.7.2023 4:53:57

Hoj všem.....tak od 4h zaminováno 😀

NBulda 64 - Profil | Ne 1.1.2023 2:05:31

Rytíř >> Dyk to říkám furt.... - exhibicionismus a IQ 37 je nejrychlejší cesta, jak si odrybnit revír......((

Npier - Profil | St 28.12.2022 12:19:23

A nejen já jsem zde šťasten 😁😁

NPolčis - Profil | Pá 2.12.2022 19:46:25

brzak >> Já už se zlekl, že si zmasil i porybného a sedíš ve vazbě už 😁😁

Naleš vavřina - Profil | St 16.11.2022 22:57:10

lovecdravec >> nepostavi, protoze clenska zakladna je znacne zbrzakovatela a jen z maloktere clenske schuze vypadne neco smysluplneho. Nekdo to tu psal, kazdy by mel zacit od sebe. Nikdo po tobe nechce prestat jist dravce, ale co ten trouba brzak predvadi je ne "presdrdzku", jedna stika na okamzitou spotrebu musi stacit, mrazena stika je hnus... fakt sezrat (prodat) vse co se chyti je vrchol idiotizmu.

Nbrzak - Profil | Pá 14.10.2022 15:05:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

lovecdravec >> čau,já byl ráno a dva záběry,v 7hod a 9.30 hod,céčka 75,56.

Nlovecdravec - Profil | Ne 9.10.2022 10:03:30

_Karel_ >> Zajímá mi každý názor, i odlišný.
Za co mám trestat brzaka ? Za to že umí chytat dravce ? Za to že si bere mírové dravce jako řádný člen ryb. svazu ?
Nebo mu mám zakázat vkládat fotky ?

Zrovna tak mohu trestat ty členy, které to pohoršuje, kteří to komentují, kteří to mlčky nepřejdou.

Něco ti závěrem napíšu. Píše mi dost členu zprávy.Polovina ať ho vyhodím, že bude klid atd. A druhá polovina, ať trestám ty oponenty. Ty co držkují.
A víš co sem udělal ?!? Nic. Vůbec nic. Přijde mi to jako nejmenší zlo. Pokud mám zůstat nestranný a celou věc správně vyhodnotit. A ještě něco, vůbec nikoho osobně z tohoto sporu neznám, čili nikomu nenadržuji..... ale mám li být upřímný, více sympatií má u mne člen brzak, který skutečně ty dravce chytat umí, než ty co nemohou zkousnout že si ty ryby veme domů.
Pokud se vlákno díky této žabo-myší válce uzavře, osobně rezignuji a nic už v budoucnu zakládat nebudu. Vyvěsenou miluji a chytat budu dále, ať vlákno bude nebo ne ♥️

Nkveite - Profil | St 14.9.2022 13:36:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pier >> Nechal jsem si vidle udělat. Jako kloub jsem použil upínací mechanismus-zámek sedla pro kolo. Vidle je stabilní s možností pevného nastavení sklonu prutu.

Nhydrolog - Profil | Út 13.9.2022 9:11:12

Berta >> to máš těžký,, dravci jsou čím dál tím víc prémiové zboží, dravce nemohou chytat všichni jednoduše jich tolik není, zas taková věda to taky není ale někdo jejich lov nepochopí za celou svou rybářskou kariéru, někdo nepotřebuje zase třikrát víc času než jiní, je to hodně individuální.
Já osobně tento způsob lovu taky považuji za velice efektivní kord ve správném predvedeni, ale uz ho nějakou dobu nepraktikuji ale rád sleduji. Urcite by bylo strašně moc fajn když by všichni dělali vše na 110% + dnešní vybavení + sociální sítě = voda bez ryb.
Moc nechápu proč dnes chce mít téměř každý 100% návod na úspěch, přitom přichází o tu radost z objevování a radosti z úspěchu z vlastní seberealizace.

NCalex - Profil | Út 2.8.2022 20:47:13

PepanD >> Silnější boloňky nemám a šestka Ultegra to dala...😂

NPetr64 - Profil | Pá 10.11.2023 11:55:09

pier >> Strojem je to za 15 minut,rýčem celej víkend od rána do večera.😁
Já už sbírám hlavně tyhle potvory, protože celej rok je tu sucho. Sběrná sezona mi začíná až v půlce října.🤔
Ještě jeden víkend pracovní na zahradě a pak už se dostanu zase k vodě na vývěsku. Už se těším.😁😁

NWamp - Profil | St 8.11.2023 8:04:32

Tak přátelé, premiéra... Je to tam, asi na nejkrásnějším místě v Děčíně, držte mi palce, mám horečku...😉

NJohnny001 - Profil | Ne 17.9.2023 22:30:40

Už to vypuklo... ten nejmenší měl 30 🙂 Dvě štičky 50 a 62 šly z5 😉

NPetr64 - Profil | Út 20.12.2022 15:06:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rekapitulace: Lov 8:00-12:30, 7 nástražek,11 záběrů,chyceno 1x tloušť,1x okoun,2x candát a 1x štika (dodejte si přípony ík,ek a čka 😁).
Pro letošek mám padla,takže těch zbylých 11 dní dochytejte i za mou maličkost. Já už budu jen monitórovat.

Nradar35 - Profil | Ne 23.10.2022 12:49:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Druhé místo dalo slušnou 65 cm nejdříve mi servala hrouzka pak velkou plotici při záseku a na potřetí vzala zase velkého hrouzka a všechno mi to vyblila do podběráku😆

N_Karel_ - Profil | Ne 9.10.2022 9:23:10

lovecdravec >> Ne, že bych si myslel, že tě zajímá můj názor, ale hodně jsi mě zklamal.
Na jedné straně docela dost rybářů, kterým vadí brzákovo řádění, na druhé straně jedinej nenažranec, díky kterýmu se po letech klidnýho fungování zavřela jedna diskuze a druhá už taky stojí za hovno. A ty ho tu poplácáváš po rameni, jakej je skvělej lovec, a že nevadí, co dělá, protože mu to hloupý zákony dovolují.
Připomíná mi to starej vtip o řidiči na dálnici v protisměru, jen podle tebe jedou v protisměru všichni ostatní a jedinej brzák jede správně.

NPedro1 - Profil | Út 4.10.2022 16:18:29

brzak >> Já Ti nevím, ale fakt musíš sežrat všechno? Není to škoda? Až bude za pár let ve vodě hovno, nebude Ti to líto? Mě to teda přijde při aktuálním hospodaření velmi krátkozraké, navíc se nebojím říct, velice nenažrané. Jako dát si rybu když na ní mám chuť, co by ne. Ale čeho je moc, ........

Nbrzak - Profil | Út 4.10.2022 15:16:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak vývěs dnes bodoval,4 záběry,dva jsem proměnil-63,77.

Nlovecdravec - Profil | Po 12.9.2022 16:12:18

Pedro1 >> Považuj to za jakousi žlutou kartu. Opravdu nechci o vlákno přijít, tak jako bylo zavřeno prvotní vlákno.
Nerad, ale budu muset přitvrdit, pokud chceme vlákno zachovat.
Čili od teď, jakýkoliv náznak urážení, vyčítání přisvojení ryby, narážek na velikosti ryby, háčku, lanka, nastražky atd .... bude se muset řešit letenkou.
Chcete zase někdo zakládat new vlákno?
Když se nám současné době tak hezky rozjelo.
Naposledy vás žádám, příznivci Petrova cechu, bavme se slušně ❤️
Děkuji.

NJohnny001 - Profil | Po 12.9.2022 15:54:03

To je zase paráda tady.. chytrolínové s mikromrdkama na přívlač plácají o lovu na 15cm rybky, neználkové nás poučí o tom jak přínosné budou kusové limity na povolenku (jen nás ještě poučte o tom, kdo to kdy zkontroluje) a korunu tomu nasazuje závistivej pražskej Pepík alias Zoro mstitel Pedro1. Chlapci vezměte se za ruce a běžte už do prdele! Když se tahle diskuze nové otevřela, doufal jsem, že to bude o pokecu lidí, které baví stejná technika lovu, ale je to pořád to stejný...

Neskymak Mrakomor - Profil | Po 12.9.2022 12:06:28

Vývěška je nádherná, jednoduchá rybolovná technika a bezkonkurenčně velmi účinná. O to větší neštěstí je, když se tato "zbraň" dostane do rukou vola. (záměrně nepíšu lovce, protože lovec loví a vybírá si kořist....a chová se tak, aby měl lovit co i v budoucnu... a nezprzní vše o co zakopne. (až na výjimku, kdy už nemá prostě co žřát :-)

Nejde vůbec o ponechanou rybu a nejde ani o soulad či nesoulad s pravidly rybolovu......jde jen čistě o lidskou nenažranost a blbost, za kterou zaplatí všichni do budoucna (úbytek dravců nebo třeba i tím, že se zakáže živá apod.). A to je velká škoda!

Méně chápaví ať si to přeberou, že třeba jen závidím :-))

NPedro1 - Profil | Po 12.9.2022 10:09:10

stefan_pista >> Jinak abych byl teda ve své kritice masařství přesný, zaříznout za 6 dní 6 ryb o celkové váze cca 20 kg, z toho 5 dravců (3 štici a dva sumcí) není nic jiného než ultramasařství a nenažranost. Dyk se to nedá sežrat za měsíc.
Takže když vezmu v potaz pseudohospodaření svazu, rybožravé predátory, znečištění a k tomu partičku podobných nenažranců, divím se že v těch vodách ještě vůbec něco plave.

Nbrzak - Profil | Ne 11.9.2022 20:40:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vyvěšeno po tmě.

Npier - Profil | Ne 31.12.2023 12:28:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já Teda též se svou troškou do mlýna..
Pánové vše nej a ať nám to pevné visí 😉

Nlovecdravec - Profil | Út 26.12.2023 8:44:38

Tak konečně též vyvěšeno od 5h.
Dneska zima a mega fouká. Opravdu hodně.

Nbrzak - Profil | Ne 24.12.2023 6:25:43

Hezké svátky všem.

Ninža - Profil | St 20.12.2023 16:04:03

Včerejší retro vyvěšená. Sice bez záběru, ale sluníčko přálo.

NWamp - Profil | Čt 16.11.2023 9:24:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak třeba už to dnes zlomím... Jak se to říká, změna místa...

NJohnny001 - Profil | Po 23.10.2023 19:45:10

ceczubr >> To, že to dá sem, by mi na té fotce vadilo asi nejméně... Nechápu a nikdy nepochopím focení podměrečných dravců a ještě válení takové ryby po břehu. Z toho by i prase blelo... A je úplně jedno, jestli ho uvláčíš, nebo chytíš na rybku, pokud se takhle chováš k rybě, jsi dobytek nic víc nic míň..

Nradar35 - Profil | So 21.10.2023 11:34:59

Zdar dneska pozdě ale přeci 🤟

Nradar35 - Profil | Út 10.10.2023 10:01:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar borci manželka šla na nehty tak jsem po noční zdrhnul k velké řece 😆😆😆

Nradar35 - Profil | St 20.9.2023 9:04:45

Dvacet minut na jiném místě a dva takový jsou puštění. Ty hrouzci jsou super nástraha ☝️

Nradar35 - Profil | Pá 15.9.2023 11:23:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar borci koně nachytaný a zejtra jdou do akce 🤟 doufám že už to aspoň trošku půjde 🤔

Ndrvoštěp - Profil | Ne 6.8.2023 12:36:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já marně čekám😆😆😆😆

Nlovecdravec - Profil | Út 25.7.2023 16:13:42

Hoj všem..... zaminováno v dešti, 2 x cejn 😁

N1Mara - Profil | So 17.6.2023 13:53:50

rybobuch >> Nechovej se pořád jak malý harant, kterému někdo rozdupal bábovičky ! Jestli tady do někoho zaryjeme či jen poškádlíme, tak rozhodně to pořád je k tématu o vyvěšený, protože i té se to týká a zároveň i pro ochranu a dobro ryb ! Nemusíš s tím souhlasit, ale jsou i lidé, kteří mají odlišný názor než ty ..... .-)

Ntonouš - Profil | Čt 17.11.2022 17:32:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

brzak >> brzáku,ty seš dobrej rybářskej barometr..jedu domů z práce a říkám si kurňa sice je venku marast,ale brzák nachytal,tak by to mohlo jit..
No stačila půl hodina, 3zabery..jedna šedesátka už je vyfiletovaná...

Nstandas - Profil | Ne 23.10.2022 16:49:41

lovecdravec >> Tam kde ty s SUV končíš já začínám:-)))))))))))

NPiskořík - Profil | Pá 21.10.2022 16:26:41

brzak >> To je ohromná věda, vyvěsit to ráno za padlej strom na Brzáka, zapálit si Spartu a čekat….ty budeš mít nejmíň dva doktoráty, ne?….:o))

Nlovecdravec - Profil | St 12.10.2022 18:00:20

Nevíte kde sehnat ? 😀😀
V mém věku skoro aktuální.
Starý ale nejsem, jen hodně pamatuji 😁

Nbrzak - Profil | St 12.10.2022 12:51:49

Jeden ranní záběr-60 cm

Nkubah - Profil | Pá 7.10.2022 21:16:00

On jde o to... jaký je zakladatel a moderátor diskuse za člověka... a jací tam jsou ostatní ...

BRZAK ...
Zkusil to v otázce "Feederařina na řece" s fotkami mrtvých ryb... dostal od moderátora jasně řečeno, že takto ne... i od ostatních tam... ( amuři foceni s ranou v hlavě atd atd )

Tady pár normálních řeklo, že takto ne...

Jenže zakladatel diskuse a pár dalších jsou tu slaboši.. takže tak ...

Že má dle řádu možnost vzít xx dravců je super - ale .............. nejde jen o řád.

Nbrzak - Profil | Út 4.10.2022 18:15:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ještě mě cvakla manželka po příjezdu.

NPedro1 - Profil | Út 4.10.2022 17:49:03

stefan_pista >> Já to vidím ještě výrazně hůř. Tahle rovnice je neprůstřelná.

Hospodaření svazu + moderní technologie a vybavení + moderní trendi,fcb,ins,interferneti,.... + více času na ryby + predační tlak na ryby + aktuální politická/finanční situace + ceny ryb v obchodě + obnova výměnného obchodu + absence mozku u některých lovců = prázdná voda (teda kromě kaprů).

Nbrzak - Profil | Út 4.10.2022 9:55:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Je to tam,první záběr jsem prosral a teď ten vánoční 63!