Feeder z loďky na řece

Ahojte, je tu někdo, kdo se občas věnuje fídrování z loďky na řece, buď našim vžitým stylem - krmítko s krmením a nástrahou na dně, nebo zakrmení místa a lov s menším olůvkem kousek nade dnem? Děkuji za každou zkušenost. Nejen za sebe.
hola
antony
Autor diskuse: antony - Profil , 24.1.2011 feeder - techniky lovu
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nrover - Profil | Po 24.1.2011 22:50:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednou jsem tento způsob rybolovu zkusil na Pádu, a málem jsem přišel o život. Nějak jsem zapomněl, že jde o evropský veletok, s obrovským tahem proudu, odlivem a přílivem, a navíc s poměrně velkou hloubkou. Tam to opravdu nefunguje. Zkušenost k nezaplacení !!!

Namateur - Profil | Po 24.1.2011 21:53:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

antony >> ahoj, tak přesně stejnou otázku jsem tady chtěl položit asi před 14 dny, ale nakonec jsem si to rozmyslel s tím, že mě lidi budou mít za blázna - obrátil jsem se pouze na poradnu. V tom sloupci to jde, mám to vyzkoušený, chytal sem na to pod jezem v proudu z gumáku, tak si umíš představit, jak ten gumák vyváděl. Měl sem políčeno na okouny, ale žádnej se do hnojáka nezakousnul, vytáhnul jsem akorát pár hrouzků a pěknýho tlouště. Záběry jsou od ohýbání způsobeného pohybem lodi rozpoznatelné. Momentálně taky řeším jak to udělat, aby nástraha zůstala na dně (cejni, kapříci) a špička jako indikátor záběru stále plnila svou funkci i na lodi, která se v proudu nebo při vlnách pohupuje - gumák jsem vyměnil za rybářský kajak - tak jsem zvědavej, jestli se někdo podělí o zkušenosti...

Npechy - Profil | Po 24.1.2011 21:48:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

antony - >> bílou rybu sem takhle chytat nezkoušel,ale když sem jednou při malém stavu vody viděl prudkej zlom a u něj potopenejch asi 6 loděk,tak sem to tam pak zkoušel s feedrem s rybičkou ..cca 50 cm nad nima a nachytal sem tam hafo candátů...i pěknejch bolenů....nejlepší bylo ,když se dělali vlny a klimbali s lodkou... :-)