Nový zápis reviru po ulovené rybě?

Ahoj, v případě, že chytím rybu, kterou si nechám a zapíšu ji, musím znovu zapsat na nový řádek datum a číslo revíru? Děkuji
Autor diskuse: bures2 - Profil , 2.4.2010 všeobecné - ostatní

kakr - Profil | So 3.4.2010 18:18:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

RockDJ >>
tady je názor ČRS

Datum: 10.02.2010
Kategorie: Rybářský řád a legislativa
Dotaz: Osoba provádějící lov na mimopstruhovém revíru je povinna zapsat do docházky před zahájením lovu ryb datum lovu, číslo revíru a když chytí a přisvojí si jednu z ryb jako je kapr, štika, amur, candát, sumec nebo lososovitá ryba, tak je zapisuje ihned po jejich ulovení. Musí znovu napsat na nový řádek datum a číslo revíru, když pokračuje v lovu ryb a nebo až když např. chytí druhého kapra a ponechá si ho, tak má vypsat celý řádek.
Odpověď: Datum lovu a číslo revíru má osoba provádějící lov povinnost zapsat před zahájením lovu ryb. V případě, že v průběhu lovu ryb uloví např. kapra, tak bezprostředně po jeho ulovení zapíše tento úlovek k příslušnému datu a číslu revíru, kde uvede druh, počet ks, váhu a délku. Pokud pokračuje v tento den lovu ryb na stejném revíru, tak nemusí vypisovat na nový řádek stejný datum lovu a číslo revíru. Datum lovu a číslo revíru zapíše až v případě ulovení a přisvojení si další ryby spolu s údaji o druhu, ks, váze a délce ryby. Ryby mimo kapra, štiky, candáta, bolena, sumce a lososovitých ryb zapisuje po skončení nebo přerušení lovu před odchodem od vody. Nový datum lovu a číslo revíru musí zapsat v případe, že se rozhodne po ulovení a přisvojení ryby lovit v stejný den lovu na jiném revíru nebo v další den lovu.
Odpovídal: Ing. Branislav Ličko