Je MRK bulvár?

Je MRK rybářský bulvár kde napadání a urážky jsou běžné, nebo solidní rybářská stránka pro normální rybáře?
Autor diskuse: jarda 2004 - Profil , 25.7.2008 všeobecné - ostatní
12 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NFery - Profil | Pá 6.3.2009 8:45:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jarda 2004 >> ty si vyloženě libuješ v provokativních otázkách:-))..Mrk je samozřejmě bulvár,ale chodim sem rád a kdo potřebuje jakoukoliv radu,tak ji tady určitě najde..

NCarpkiller - Profil | Po 28.7.2008 0:13:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

milý jardo 2004: má odpověď na tvou otázku zní ano,snad i zde nedostanu za svůj názor kartičku....
čajo: sem rád za tvé příspěvky,píšeš to tam za mě,když já nemohu...děkuji...
all: pokud nedostanu děkovnou sz,asi se rozbrečím....
ahma: ve své vlastní otázce si ze sebe udělal opravdu originálního frajera...takhle v noci sem nikdy tolik lidí nepsalo,a teď jich je tu víc jak ve dne-a většina de po tobě-takže ti nepomůže ani mazání,fšem si ukázal že umíš......

Nkomik - Profil | Pá 25.7.2008 16:39:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chodím na MRK už několik let, ze začátku jsem si jen četl a seznamoval se s rybařinou protože chytám dost krátce, přehrabal jsem snad všechny články, otázky a montáže. Pak jsem se zaregistroval a začal i psát. MRK je místo, kde se setkávají lidé. Lidé dobří i špatní. Několikrát se mi stalo, že jsem (jenom proto že jsem měl špatnou náladu) na někoho vystartoval neoprávněně, ale nakonec jsme se vždycky domluvili. To co dnes vím o rybařině jsem se dozvěděl z 95% z MRKu a tímto bych mu za to chtěl poděkovat. MRK je takový, jací lidé jsou na něm a neřekl bych, že je to bulvár. MRK je fajn místo s fajn lidma a jestli se tu někdo předvádí, vytahuje a je sprostý, tak ať mi vleze na záda. Já si tohle místo zkazit nenechám. :-)))

Ali: Slovem bulvár dnes označujeme nejčastěji tzv. bulvární média, zejména pak bulvární tisk (noviny, časopisy), to jest takový tisk, jenž se zaměřuje na rychlé šíření senzačních zpráv, pochybných, laciných, často ne dost dobře ověřených, či přímo smyšlených informací - tzv. bulvární zprávy. Dříve se takový tisk prodával na ulicích prostřednictvím pouličních prodavačů tisku (tzv. kamelotů), odtud pak jeho název. Tohle jsi měl na mysli. :-)))

NMinnow67 - Profil | Pá 25.7.2008 12:52:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

B je správně. Napadání a urážky jsou tu spíše výjimkou, tedy pokud to vztáhnu k množství příspěvků. Častěji se jedná o vášnivou diskusi :-) Chodí sem spousty lidí s diametrálně odlišným přístupem k rybařině a na některých věcech se prostě shodnout nemůžou.

NJKL - Profil | Pá 25.7.2008 12:04:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MRK je obrázkem stavu společnosti jako takové. Procento slušných lidí, nesmělých, ambiciózních, hulvátů, tlachalů, sprosťáků, hlupáků, tupců , dobráků, poctivců, dříčů, osobností s přehledem a nadhledem - a vůbec všech typů lidí je přibližně stejné jako kdekoli na planetě. Možná je dokonce úroveň MRKu mírně nad průměrem. A je to podle mne lepší stav než kdyby zavládla nelítostná cenzura. Je to jen o nás - není nic jednoduššího než obzvlášť křiklavé případy nevychovanosti ignorovat.

Ntomm - Profil | Pá 25.7.2008 11:52:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jarda 2004>Já si myslím, že kdo chce, tak si tu to co hledá vždycky najde. Pokud se chci něco dovědět a nebo někomu něco sdělit, je tu vždy dostatek otázek, ve kterých je to možné. Na druhou stranu se tu vždy dá najít i par diskuzí ve kterých je spíš sranda, než že by se tam člověk něco dověděl. Myslím, že různé šťouchanice k tomu tady prostě patří. Sám za sebe můžu říct, že se tu poslední dobou s některými haštěřím celkem dost, ale nikdy v tom nebylo a není nic osobního. Snad vždy je tohle pošťuchování jen reakcí na předešlé příspěvky toho dotyčného. Už dávno jsem zjistil, že posuzovat charakter člověka podle jeho zápisů na MRKu je absolutně špatně. Proto si vážím i těch se kterými se tu často hádám. Beru to jako legraci. Nebo dokonce jako sport. Rybám taky propíchávám tlamy háčkem a přitom si jich vážím, je to možná podobný princip.

NTarn - Profil | Pá 25.7.2008 11:21:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Napadání a masírování vlastního ega je nešvar každé diskuse na kterémkoliv diskusním foru. To se nezmění. Doporučoval bych důsledněji uplatňovat administrátorská práva a mazat či banovat příspěvky které jsou tohoto charakteru. Máte možnost se obracet na adminy formou SZ, pokud si sám svou diskusi nehlídá, nebo poslat vzkaz přímo na administraci MRKu. Ono jen stěžování bez vlastní aktivity nevyřešilo nikdy nic.

NPřemet:-) - Profil | Pá 25.7.2008 11:14:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já osobně mrk nechci úplně odsuzovat. I když poslední dobou se tu pár diskuzí zvrtlo v napadání a hanobení. Našel jsem si tady docela dost kamarádů, se kterými můžu kdykoliv vyrazit k vodě a vím, že pokud potřebuji, tak mi poradí, nebo i občas poradím já. Takže u mě spíše převládají ta pozitiva. Doufám, že nebudu muset někdy svůj názor změnit. A co se týče rad v diskuzích, někdy se pozorný čtenář opravdu dost přiučí :-)

Npaia - Profil | Pá 25.7.2008 11:01:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nekdy jo, nekdy ne, na nektery bych si tu nejradsi udelal filtr, aby se mi jejich prispevky ani nezobrazovaly...

NZdenall - Profil | Pá 25.7.2008 10:55:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mě mrk docela pomáhá,několikrát jsem si chtěl něco koupit a vždy jsem dostal nějaké rady.
Pokud se slušně zeptáš,dostaneš solidní odpověď.Pokud vím ňěco i já,taky rád poradím.
Toť zatím moje zkušenost.

NPepaČadek - Profil | Pá 25.7.2008 10:53:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

solidní rybářská stránka pro normální rybáře, kterou občas navštíví nesolidní nenormální rybář a potom se někdy, příjemné věcné a vtipné diskuze mohou "zvrtnout".

Nsoulfly - Profil | Pá 25.7.2008 10:51:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

solidní rybářská stránka pro normální rybáře