Jakou digi kameru?

Chci si koupit digi kameru pro vycházky k vodě a na internetu se v té záplavě vůbec neorientuji. Nemáte někdo nějaký tip na stránky s recenzemi či ještě lépe osobní zkušenosti? (Chtěl bych kameru s pevným diskem a možností focení alespoň 3 mega, nejlépe do 15 tisíc). Díky.
Autor diskuse: Okoun Michal - Profil , 15.7.2008 všeobecné - ostatní
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMartin M. - Profil | So 16.8.2008 23:07:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Az nedavno jsem byl upozornen na jeden fakt, ktery malokdo vi - pozor na megapixely u kamer, je zde trochu jine znaceni nez u fotaku. U fotaku je jeden obrazovy bod (pixel) tvoren 3mi barvami (RGB), ale u kamer se kazda barva pixelu pocita zvlast jako samostatny pixel, takze 3Mpixelova kamera ma stejne rozliseni jako 1Mpixelovy fotak.

NPetasss - Profil | Čt 24.7.2008 14:27:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

MichalM(štikař): zadavatel otázky jasně napsal "Nemáte někdo nějaký tip na stránky s recenzemi či ještě lépe osobní zkušenosti? " tak jsem mu napsal svou zkušenost.........!!! Jestli máš problém s tím, jakou jsem měl kameru Sony, tak to ti nepomůžu, protože si to nepamatuju a ani mě to nezajímá........Pokud chceš aby Okoun získal něco co mu pomůže tak mu poraď, když tomu tak hodně rozumíš a potom budou mít tvoje příspěvky nějakou hodnotu (možná)............