Soutěžíme s Kometou

12.7.2010 - 31.7.2010
Vyhraj podepsaný dres, nebo permanentku na hokej. extraligu!
Hlavní výhra
Dres s podpisem Petra HubáčkaDres s podpisem Petra Hubáčka
Sponzor soutěže
Soutěž s Kometou Brno a Rybářskou speciálkou
A je tu další soutěž pro registrované členy MRKu. Kometa Brno a Rybářská speciálka pro vás připravili zajímavé ceny!

Soutěžní otázky:

Ty jsou tentokrát dvě a odpovídat můžete buď na jednu, nebo na druhou, případně na obě otázky. Každopadně jsou zde dvě tipovaní, takže budou 2 výsledkové listiny, ze kterých se bude losovat (vždy 1 výherce z jedné listiny).

Kdo má zájem o dres s podpisem (obrázek je orientační, půjde o extraligový dres s číslem a jménem), ten by měl odpovědět na tuto otázku:

Kolik váží lehátko Expert?
Nápověda: Pokud navštívíte stránky sponzora této soutěže (http://rybarska-specialka.vltava2000.cz/store/), tak se určitě ke správné odpovědi dostanete.

Kdo má zájem o permanentku Komety na hokejovou extraligu ten by měl odpovědět na následující otázku:

Jak se jmenuje speciální montáž na odpádavací olovo od legendární anglické firmy ATOMIC ? Nápověda: Pokud navštívíte prodejnu Rybářská speciálka v Brně na Kolišti, určitě se ke správně odpovědi dostanete.

Losování

Předpokládáme, že správných odpovědí bude určitě plno, takže výherce vylosujeme v týdnu po skončení soutěže v Plkárně tadičním způsobem: Bude zveřejněn zaheslovaný excelový soubor se seznamem soutěžících, každý na jednom řádku v náhodném pořadí. Soubor si stáhnete, ale zatím ho nemůžete otevřít - nemáte heslo. Potom vyzveme všechny registrované diskutující online uživatele MRKu, aby v Plkárně tipovali každý jedno číslo. Dvě tipovaná čísla s předem zvoleným pořadím (např. třetí a pátý tip) sečteme a výsledek určí řádek v souboru, na kterém je jméno výherce. Poté bude zveřejněno heslo, abyste si mohli přečíst, kdo na tom řádku je zapsán.

Pravidla

O co se soutěží

1. cenaDres s podpisem Petra HubáčkaDres Komety Brno podepsaný reprezentantem národního týmu P.Hubáčkem (může být osobně předán v Rybářské speciálce)
2. cenaPermanentka Komety Brno na základ.část hokej.extraligy 2010/11permanentka na stání (osobně předána Pavlem Zubíčkem v Rybářské speciálce)


Výsledky nejlepších

1.Jojda - dres s podpisem
2.Bidan - permanentka

Diskuse k soutěži

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]