MO Čistá u Rakovníka

Adresa: p. Blacký, č.p. 67, 270 34 Čistá, okres Rakovník
Svaz: Český rybářský svaz (ČRS) - Středočeský územní svaz Praha

Seznam revírů:
Mimopstruhové: JAVORNICE 2**, ZÁVLAHA 3**

Počet členů této MO na MRKu (odhad): 3

 

Diskuse k místní organizace

Doktor17 - Profil | Ne 31.10.2021 10:18:13

Motter >> Pokud ti byla zima tak nejezdi na ryby. Koukej se na televizi, tam budeš prudit maximálně sám sebe.

Káceč - Profil | So 30.10.2021 23:08:30

Rybář36 >> a tady jasně vidíš, k čemu vede hájení jateční ryby, kapra.

Rybář36 - Profil | So 30.10.2021 19:11:56

Když vidím příspěvek od pána co si tady stěžuje, že jsme mu u nás ublížili tak se nestačím divit protože pán má asi velmi špatnou paměť. Byl jsem osobně svědkem celé události jak v pátek tak v neděli. V pátek v podvečer vytáhl kapra 68 cm a uložil ho do vezírku. Už TŘI ROKY je u nás pravidlo, že kapr od 65 cm je hájený. Ty zdůrazněné tři roky jsou důležité si pamatovat vy co to čtěte. Po uložení kapra 68 cm do vezírku ho místní rybář slušně upozornil, že takový kapr je hájený. Odpověděl mu, že ho vyndá z vezírku a ještě jednou ho změří, po druhém změření měl 65,5 cm. Místní rybář mu odpověděl, že tato míra je také hájena. Výsledek byl takový, že pán kapra vztekle mrsknul zpátky do vody. Po pár minutách volal někomu z předsednictva aby se ujistil, že místní rybář který ho upozornil mluvil pravdu. Podle jeho tvrzení mu bylo sděleno, že horní míra kapra je 90 cm. Okamžitě místního rybáře zasypal urážkami a výhrůžkami, že ho zabije, že si pro něho dojde, že je mrtvý. Místní rybář zavolal předsedu aby vše přijel ujasnit a potvrdit, že mluví pravdu. Po příjezdu předsedy poškozený předložil papír s pravidly který byl z roku 2016 a napadal předsedu, že mu při koupi povolenky dali pět let staré pravidla kde ještě horní míra kapra není protože toto plavidlo platí TŘI ROKY. Předseda chybu uznal a omluvil se. Ale jak se za dva dny ukázalo tak poškozený dostal při koupi povolenky správná pravidla z roku 2021, ale doma si je vyměnil za stará pravidla z roku 2016 protože u nás byl už před pěti lety. Aby mohl případně uložení většího kapra nad 65 cm do vezírku argumentovat, že dostal stará pravidla a že je to naše chyba. Nyní k tématu na které si tu poškozený stěžuje a odebrání povolenky pro nezapsaneho kapra. Poškozený tady uvádí, že pršelo a byla zima. No jestli je polojasná obloha a 20 stupňů zima tak to bych byl moc rád, protože zimu nemám rád. Poškozený chytil kapra a uložil ho do vezírku. Poté si v klidu nahodil a za cca třicet minut jel náš kolega krmit chovný rybník a viděl jak poškozený tahá dalšího kapra a jednoho má ve vezírku. Tak ho požádal aby mu ukázal papíry jestli má kapra zapsaného. Odpovědel mu co ho má co nějaký zkurvený krmič kontrolovat. Tak náš "krmič" zavolal předsedu a rybářskou stráž aby ho oni zkontrolovali. Po příjezdu jim poškozený dal co proto a zasypal je opět urážkami a vyhrožováním. Navíc vyhrožoval rybářské stráži s odznakem, že ho zabije. Nakonec se poškozený sbalil a chystal se odjet. Ještě než odjel tak všem třem důrazně řekl, že o nás napíše všude a všem recenze jací jsme svině, zmrdi atd. Následující den a noc poškozený posílal našemu předsedovi SMS s urážkami. Tak to je asi tak vše co jsem chtěl k tomu říct. Aby taky lidé viděli druhou stranu mince.

nofish - Profil | Ne 1.8.2021 20:17:40

Motter >> zapsat rybu po ulovení je povinnost. Hned, ne za pár minut. Tohle je jednoduché, jeden zapomene zapsat, dalších 99 nezapíše úmyslně. Tak ti měli věřit, že jsi ten jeden? Zamysli se nad tím sám.
Naopak, nebral bych papíry někomu, kdo se nějak splete, zapomene podběrák, očividně usne a po půlnoci nevytáhne pruty z vody, ale tohle je jasné.

kakr - Profil | Ne 1.8.2021 18:42:47

Motter >>
Použiji citát doktora Štrosmajera z "Nemocnice na kraji města" - Kdyby hloupost nadnášela, vznášel by ses jako holubička.....

Lada66 - Profil | Ne 1.8.2021 18:31:26

Motter >> Dokonalej nejsem. Byl jsi přistižen s nezapsaným kaprem. Tak přestaň to svádět na buzeraci.

Motter - Profil | Ne 1.8.2021 18:10:20

Chybu priznavam, za par minut bych ho jiste zapsal. Bylo to 5 minut co jsem ho zdolal a kdyz prijizdel Donasec tak sem tahal jineho. Toto je desna buzerace.

Motter - Profil | Ne 1.8.2021 18:07:18

Chytal sem naposledy pred 7 roky. Ale joo, ty budes pan dokonalej.

Lada66 - Profil | Ne 1.8.2021 16:56:38

Motter >> No nezapsal jsi kapra, tak co se divíš. Předpisy platí pro všechny, počasí nepočasí. Zapisování kapra ihned po ponechaní je snad tak automatické, že na to nejde zapomenout.😨😨😨

Motter - Profil | Ne 1.8.2021 13:44:14

Banda zavistivcu na ktery nemaj ani revizori v MHD. Strasne prselo a byla mi zima, vypadlo ze se musi Kapr hned zapisovat. Nezapsal jsem uloveneho kapra a clovek co se ani neoredstavil jako rybarska straz mi vzal povolenku a volal straz! To se snad muze stat kde komu ne? Zadny zavazny cin to nebyl. Ja si neuvedomil ze mu nemusim nic ukazovat a on me i presto ze nebyl clenem rybarske straze prolustroval. To sem jim tam za 14 dni nechal 1300. NEKUPUJTE SI HOSTOVACKU, NEPODPORUJTE TYHLE PODVRATAKY.

[ Vstoupit do diskuse - 10 reakcí ]