Kapři od srubu

Krásný víkend s klukama u vody - žádná profi kaprařina, prostě nás to baví...
Pro někoho je rybařina koníček, pro jiného sport, důležité je si uvědomit ať už se to někomu líbí nebo ne, že rybařina je především lov, lov kde není nutností zabít!
Pocitu když vám ryba vyjíždí z rukou se nic nevyrovná!
K-Fish Team.
( jedná se o naše 1. video snad se aspoň maličko bude líbit )

K-Fish Team - Profil, 30.12.2015

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

K-Fish Team - Profil | Čt 7.1.2016 16:28:05

TG007 >>
ok, nemusíš soukromáčky, biváčky, místečka, ale jeď na celej víkend na ryby ( non stop ) bylo tam kolem 40°C a 16 lahváčků na celou tu dobu je u tebe chlast? za prvé pivko bylo pro mně, to ti asi došlo že né pro kluky ( doufám že ti to došlo ) a za druhý rozhodně nejezdím k vodě chlastat!
Jestli ty piješ v takových vedrech limču je na tobě, sory ale těch 5 piv denně ( pátek - neděle ) jsem si fakt vychutnal, tak tě to snad tolik nepohoršilo, tak jakej chlast pro boha ?
Dej si sifooon, dva. a ať se ti daří Hóóšo!

turboHANZ - Profil | Út 5.1.2016 19:04:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím chlapi,
je krásné jak si otec dokáže udělat čas spolu s dětmi a vyrazit na ryby.
Velice se mi líbí vaše spolupráce s rybami :)
Cajky máte krásné, a ten bivak hmm taky plánuji, že si ho pořídím. Koukám, že tam máte nějaký to pivko, ale to vůbec nevadí, abych pravdu řekl taky si na výpravy vždy nějaké vezmu.
Mladý jsou šikovný jde vidět, že je to baví. Kéž by ti moji mladý taky takhle se mnou občas vyjeli, závidím vám to..
Takže za mě úžasné video dávám jedničku!
A teď k tomu s prominutím blbcovi co tam píše, že zacházíte s rybami špatně.. Tak frajere nejdřív si pořiď brýle a hned potom to vem rovnou do nemocnice k psychologovi.. nechápu tě, že něco takového vůbec můžeš napsat. Je to jejich první video tak to kurňa pochop, nato že to je první video tak se chovají k rybám jak se má žádnou chybu tam nevidím.. i to pouštění nádherné.. Já ti řeknu proč si to sem napsal, protože nesneseš to jak jsou kluci dobrý! Řekni mi jakej táta takhle vezme děti na ryby. Podívej se na toho úplně nejmenšího nemyslíš, že mu to bude líto až zjistí co si sem napsal?
Tak se prober a přestaň komentovat takovými blbými řečmi..
Kluci jen tak dál!!!

TG007 - Profil | Út 5.1.2016 15:04:26

Soukromáček, místečko, biváček a nakonec chlast tak to vůbec nemusím. Dál jsem se nekoukal. Ať se Vám hóšové daří.

Pr3v1t3k - Profil | Út 5.1.2016 13:08:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pavloska >> A že se člověče nepozastavíš nad tím, jestli je šetrné kapra vůbec chytat. Je to jako kdybys z principu znásilnil jenom na půl žerdi, nebo řekněme šetrně střílel jenom do nohy...jinými slovy jsi vůl...a klucí jen tak dál. Kaprařů je třeba tolik, že se s nima budou dát solit silnice!

Leorim - Profil | Út 5.1.2016 12:30:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Video hezký jen si dovolím k tomu utrženýmu kaprovi říct místo natáčení jak se protáčí cívka bylo lepší možná zaseknout a ryba nemusela vjet do vázky :-) Dávám 1.

KarlosCarp - Profil | Po 4.1.2016 19:36:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Moc pěkné video, souhlasím s dravečkem, také tam cítím srdíčko.
Je to fanj že takhle táta vyrazí s mladejma a užívaj si krásu rybaření.
Akorát jsem moc nepochopil komentář pavlosky, kluci se k rybám chovali pěkně, ryba byla co jsem viděl pěkně polévaná, na mokré podložce a to že ve videu malej přisekl není taková drasťárna, znám hodně tzv. rádoby rybářů kteří mají jízdu a zásekem by rybě utrhli hubu!!! vše se dá doladit! podstatné je to srdíčko a to vy kluci máte!
Jo a pavlosko s tím měřením také zbytečně přeháníš, to že kluci změřili a pustily je úplně v poho nikdo nikam metr nezarýval ( nepotřebuješ brýle? ) no a co se týče té kamery tak sem tam to sice zaskáče ale viděl jsem tvá videa a nechápu že zrovna ty tatkhle krytizuješ. zamysli se nad sebou a nepruď slušné rybáře.
Jinak všem zde na mrku i mimo něj přeju krásný nový rok a ať vám brzda navijáku hučí jak lokomotiva. chlapi jsme tu jen jednou tak si to užívejme!!!!!
zdraví KarlosCarp

fefen - Profil | Ne 3.1.2016 20:17:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

takova mala reklama na mivardi,alspon že maš pořadne pruty od sportexu

supinna - Profil | Ne 3.1.2016 20:14:35

pavloska >> Tak konečně mohu použít ten jedinej příspěvek,který mám povolený: :((

draveček - Profil | Ne 3.1.2016 18:56:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dobre kluci,pekne video na kterem je videt,ze se to snazite delat srdickem,za me za 1 :-)

pavloska - Profil | Ne 3.1.2016 18:37:08

Můžu se zeptat? V čem vidíte podstatu toho, že když vylovíte rybu podběrákem, položíte jí na trávu a pak jí přenášíte suchýma rukama na podložku? Nemluvě o tom, jak měříte ryby (stylem že na ní ten metr přiložim, aby jí tam zůstal vrytej až ho sundám), a tím si mimochodem nějaký ten centimetr i přidáváte. A proč při zdolávání vidím opětovné dá se říct "zasekávání" ? Ano je to u nejmladšího, musí se to brát s rezervou, ale když tu píšete o nezabíjení ryb, tak by to chtělo i trochu šetrnosti vůči té rybě. :) A tohle nemůžete svést na to, že nejste žádní profíci, to je logika pánové :) jinak až na tu již zmiňovanou rozklepanou kameru, pěkné video.

KazaTHCel - Profil | Čt 31.12.2015 8:15:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na to ze to mate 1ni video ))) celkem povedene ))) mno a s klukama ) to je parada ) tak toho se snad taky dockam az se moji zachce )(. Jestli casem poladite tu roztrepanou kameru bude to fajn si prohlidnout az bude vedoci v duchode a kukne jak kdysi s klukama byl v plne sile i s tim pupkem ja uz taky zacinam vybocovat s trickem do trosku obleho patvaru ae to k tomu patri

Kazdopadne kuci parada povedla se vam dovca ( chlapi reklo se bez bab )

K-Fish Team - Profil | St 30.12.2015 22:31:03

Ten je v ceně! :))
Ne, dělám si srandu, jasně že tam ten kýbl být nemusel, bylo to na začátku videa a měli jsme v něm pak namočený nějaký Boilies, jinak ten stojan je za ty peníze fakt dobrej, ale to není podstatné!
Každopádně děkujem za coment, taky jsme se zasmáli. ( ,,kýbl v ceně stojanu").
Jak jsem již psal, nejsme žádní profíci, chytáme, protože nás to baví a je to fakt super relax.


chesper - Profil | St 30.12.2015 21:52:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pěkné ryby dá se to skouknout hlavně že jste zachytali ale nejvíc mě rozesmál ten robusní stabilní stojan od mivardi ten kýbl s vodou k tomu dodávaj v ceně nebo se platí zvlášť :-) přeci když je něco stabilní tak k tomu nemusim přidělávat kýbl s vodou aby to stálo