NAGYKALLO_2014

Využili jsme pozvání naších slovenských přátel a strávili pár mrazivých dnů na téhle maďarské soukromé vodě. Kdyby se rozdávaly soukromkám hvězdy jako hotelům tak tahle jich bude mít opravdu hodně.Musím říct,že na takové vodě jsem ještě nechytal co se týče péče a komfortu o rybáře. Tohle je ideální místo pro zakončení sezóny nebo podzimní rodinnou dovolenou kdy si děti mohu hrát v oploceném areálu na průlezkách a jiných atrakcích.Manželka si užívat posledních slunečných dnů nebo běhat kolem jezera po krásné lesní stezce a vůdce smečky se popere s místními mohykány.

čvachta - Profil, 3.11.2014

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

kkkaprrr - Profil | So 10.2.2018 16:16:18

Pěkné video , krásná voda

Tom - Tuk - Profil | So 10.2.2018 15:28:59

Dobrý den.

Pane, v tom kotlíku se nemíchá. Ten se klacíkem - pomocí řetízku na kterém visí - roztočí a pak se točí a točí a točí....a pak se zase točí na druhou stranu... a až se za dlóoouho točit skoro přestane tak jej zase roztočíte znovu atdatdatd. až do doby, než je fišpaprikáš nebo halászlé hotové =)

Náramně šikovná věc, rybí maso ani drůbeží maso se tak nerozbije a neopadá a nerozmělní a zároveň se to ubec nepřipálí. Točí se jen kotlík, vnitřek prakticky stojí =)

Rád bych pochválil vodu a revír a vůbec, ale je tam zoufale málo řeky =( Néee, pěkné je to =)

T.