Vodní akvárium Chotěbuz
Vodní akvarium Chotěbuz
Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.
Diskuse k tomuto rybářskému videu
nofish - Profil | Po 8.8.2011 13:09:48
Dart Ness >> njn, do takové hospody už bych se nikdy nevrátil. Je to jako ve všem Někdo dělá tak aby vydělal, někdo tak aby vydělal co nejvíc.
Dart Ness - Profil | Po 8.8.2011 12:33:02
nofish >> Už jsem zažil,že mě chtěli v restauraci oblbnout.Prej pstruh po mlynářsku.Donesli mi rybu,co jako pstruh ani zdaleka nevypadala.Jelikoš jsem v té době dělal v supermarketu a přímo na úseku mraženého zboží,tak mi bylo jasné,která bije.Na talíři byla ryba,která se prodává pod názvem holandský pstruh,a na etiketě o obsahu zboží je napsáno stříbrnice.Takže za cenu pstruha mi chtěli naservírovat nějaký mořský plevel.Udělal jsem tam tehdy rachot.Je mi jasné,že chtěli ušetřit,nebo se spíš napakovat.Viděli na obalu holandský pstruh a bylo vymalováno,jedna a jedna jsou dvě a pstruh je pstruh,když je to napsáno.
Dart Ness - Profil | Po 8.8.2011 12:25:39
honzin2236 >> Jo,když jde o akci za pár tisíc,tak to se podnik přetrhne.Ale obyčejný zákazník jim bývá šumafuk...Zrovna teď máme v práci ten samý případ.Necháváme si dovézt obědy z restaurace,kam chodí "lepší" lidi a je vyhlášená.Ovšem,když mají to samé navařit dělníkům,tak je to samozřejmě v horší kvalitě-asi zbytky z druhého dne,nevím.Já si to nedávám,nejsem líný si občas uvařit.Chlapi u nás mají vychytané jídla,které nemá cenu si ani dávat.
nofish - Profil | Po 8.8.2011 9:11:36
Dart Ness >> ztoho si nic nedělej. Pár kuchařů znám. Jediný který umí, jako opravdu umí, ryby, je rybář. Ostatní umí tak trojobal, nebo pstruha na másle. Btw : právě těma jejich speciálníma úpravama, se často stávají ryby takřka nepoživatelnými.
honzin2236 - Profil | Po 8.8.2011 8:47:09
Dart Ness >> Jo, já si tam tyhle speciality nedával, protože si myslím, že by mi stejně nechutnaly a v podstatě jsem si tam nedával v restauraci nic, protože tam měl zrovna kamarád firemní akci + raut, kde bylo snad úplně všecko jídlo na co si člověk vzpomene a tam to chutnalo výborně. Ale to si mohli dát hodně záležet a normální zákazník takový kulinářský komfort nedostane..nevím:)
Dart Ness - Profil | Po 8.8.2011 8:23:46
honzin2236 >> Párkrát jsem tam byl s rodinkou.Akvárka jsou super,ale s tou "dobrou restaurací",no nevím,to je odvážné tvrzení.Chtěl jsem zkusit,jak chutná jeseter.Vybral jsem si tehdy ze dvou možností tu méně životu nebezpečnou,protože už jen názvy těch jídel ve mě nevzbuzovaly žádnou důvěru.Leč zvědavost zvítězila a dal jsem si jesetera na slanině (či co to tam bylo tehdy napsané) a k tomu zapékané brambory.No,kdyby tu rybu udělali na grilu,udělali by líp.Donesli mi toho jesetera,kterého byly na talíři dva medailonky,protože ten jeseter neměl snad ani padesát čísel když ho klepli,plaval v odporně kyselé šťávě (a byla na můj vkus kyselejší než klasický lák od okurek).K tomu mi donesli ty zapékané brambory.Ty kobzole byly v keramické misce,s cibulí a zalité hybridní omáčkou ze sýra a smetany.Výsledek? Brambory uprostřed na půl syrové a cibule totéž....Takže za ty nehorázné prachy naprosto úžasný kulinářský zážitek.Doufám,že ten kuchař už tam nepracuje,protože napodruhé jsem měl strach si tam dát i jen klasické hranolky.
honzin2236 - Profil | Ne 7.8.2011 23:29:25
Tam je hlavně supr, že mají dobrou rybí restauraci a hned vedle rybník s duhákama, kde si lidi můžou sami nachytat pstruhy. Co chytí, to si musí zaplatit a vzít. Já tam vzal dívku, mrkli jsme v akvárku na ryby, nechal jsem ji pochytat pár duháků na večeři a ideální výlet byl na světě:)
retrívr - Profil | Ne 7.8.2011 16:48:13
Kubzavinac - >> Čím víc člověk vidí, tím víc ví. Známá věc.Nic není dokonaé ani černo-bílé. Dobrý.
Fil@s - Profil | Ne 7.8.2011 16:26:32
Kubzavinac >> Náhodou snaha se cení, pěkné. Taky bych se rád podíval :-)
Kubzavinac - Profil | Ne 7.8.2011 16:14:20
Natočil jsem to a vložil jsem sem jen proto že mě to zaujalo... Bylo užasné prohlížet si ty veliké ryby ... štiky 100cm kapři dle mě až 90cm bolen tak min 80cm, líny okouny plotice... Opravdu to na mě udělalo dojem. Hlavně si je můžete prohlednou zezhora zespoda...
flekos - Profil | So 6.8.2011 22:14:29
Me okamzite primo fascinoval ten nazev--vodni akvarium je neco, jako dreveny les?
Živě na MRK.cz
Kde to žije - kaprařina
PáLithiové baterie - srovnání 1002
PáŠírava Big 6 Challange alebo "Šíravská šestka" 5
PáShimano Power Aero 10000 1646
PáKorda Developments a vše co k této značce patří 818
PáLowrance hook 9 2
PáPrut Sportex 3m, 2,7 nebo 3lb na menší vody a loď 31
PáOhře, úlovky, nástraha 818
PáOrient Rods pruty 187
PáFanclub značky Shimano 10396
PáDyje 5, 6, 7 - Mušov a Nové Mlýny - diskuse 52542
ČtLehátko Fox dutalite 6-nohé 0
ČtVíkend v MRS - revír a ubytování 4
ČtVnadící cobra je dobrá?. 102
StBMC FISHING GAME WINTER LUH Napajedla 1016
StDaiwa Basia 45 SLD QD - nefunkční brzda 33
Co je nového - kaprařina + obecné
ÚtBleskovka: Kvůli invaznímu sumečkovi se v Pasohlávkách vypouští mokřady
NeBleskovka: V lipenské přehradě přibývá sumců velkých, kteří likvidují candáty
NeBleskovka: Dynamický vývoj řeky Moravy
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
. . . Video: Měření hloubky ze břehu
Oznámení - kaprařina
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
Kalendář akcí - kaprařina
20.4.CT RETRO- OBSAZENO Brčekoly...
20.4.3 Rybářské závody v Poli u...
21.4.Carp Wars - Hlavní výhra 550...
23.4.Karp Systém Chudoba...
24.4.Jezero u Zela Dr Baits Carp Cup...
24.4.Pod hladinou Anaconda carp cup...
25.4.RCO cup Dešna Jednotlivci...
25.4.6.Ročník-Memoriál Romana Zbořila...
25.4.Skutečská 50 na 10 nej
25.4. Přesunuto na rybník Sudkov !!!...