Šoulačka na kapry 2

Pokračování lovu kaprů na plavanou na pelety a boilie.

Martin M. - Profil, 3.3.2011

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Píďa2 - Profil | Po 13.2.2012 15:19:19

Dart Ness >>
Každej patolog ti potvrdí, že červi v žaludu nejsou nic neobvyklého

Martin M. - Profil | Po 13.2.2012 14:45:31

Netipa - poslední hrdina MRKu >> sorry, ale tebe v teto diskusi fakt nechci.

Fishky - Profil | Po 13.2.2012 14:38:27

Netipa - poslední hrdina MRKu >> na reklamní letáky ze schránky nečučím ani když jsou zadarmo a už vůbec za ně nejsem rád
PS: ikdyž srovnávat se to nedá, je to špatný příklad. Reklamní leták má v sobě reklamu, tohle video se "šoulačkou" však šoulačku neukazuje, ale na udělání obrázku o předním výrobci koulí v ČR je to ideál.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Po 13.2.2012 14:32:40

Zase ale musíte být rádi, že Karel to video natočil pro vás a vy to máte zadara, tak si jděte pindat jinam.
Když to je zadarmo, tak i ty kapři budou drtit žaludy kvůli červům a šoulat se bude s multiplikátorem. Kdyby video stálo kilo, tak to by byla někde chyba, ale zadarmo?

Rybatorstr - Profil | Po 13.2.2012 14:32:38

Dart Ness >> Už to tu psalo více lidí, že červi jsou v žaludech. To jsi hodně mimo, pokud jsi je nikdy neviděl. Asi trávíš v přírodě dost času.......A slušné vyjadřování o druhých ti je asi hodně cizí.

Tavris29 - Profil | Po 13.2.2012 14:31:32

meteor >> Naprostý souhlas....

meteor - Profil | Po 13.2.2012 14:30:11

Martin M. >> Varel Pikl je zlobivé "alter ego" Karla Nikla, které se prezentovalo kupříkladu v nedávném článku v časopise "Rybářství"(?) ohledně nepovoleného lovu "přes čáru", přičemž toto zlobivé alter ego přiznalo porušování RŘ v souvislosti s moderními evropskými trendy (chacha, rozhodně pobavilo i naštvalo zároveň :-)), a ještě zřejmě očekávalo přátelské poplácání po zádech. Nejde o hanlivé označení, jméno "Varel" se vyskytuje např. v díle "Dobytí severního pólu" od Járy Cimrmana (který jak známo vulgarismy nepoužíval). V přeneseném významu pak označuje boilies (vzhledem ke spisovnému pravýznamu tohoto označení). Ale tak - že jsi to ty - zkusím se polepšit :-)

Diskusi ohledně tohoto videa jsme tu spolu již vedli (tuším i skrze SZ), já ti tento názor neberu, každopádně mně to přijde minimálně úsměvné (co člověk to názor). Vsadím se, že pokud by Varel (ehm... na videu je zřejmě Karel?) tuto metodu lovu (ehm... v jeho případě samozřejmě sportu) praktikoval častěji, zřejmě by změnil výbavu (a snad by si ani flek nechodil předem zakrmit).

PS: snažím se psát (řekněme) ve "veselém" duchu, což doufám oceníš :-) toto téma si myslím vážnost nezaslouží (nepotřebuje ji)...

PS2: pocit zesměšnění se nezažívám...

vodouš - Profil | Po 13.2.2012 14:07:59

pěkná žhavá diskuse, to se budu muset na to video podívat, jinak na Karlovi je vidět že je do ryb úplný blázen a že to prostě miluje, to že se něco někomu nelíbí je naprosto v pořádku, vždyť každý má jiný styl, nároky a možnosti. Hlavně ať už je jaro a můžeme zase nahodit. Rybám zdar.

Zajda - Profil | Po 13.2.2012 13:53:07

Dart Ness >> Tak jestli jsi neviděl červivý žalud, tak jsi toho viděl hodně málo...

yvana - Profil | Po 13.2.2012 13:51:37

Martin M. >> Martine já myslím že kdo chce tak si to najde.Tady vloni bylo plno lidí co nevěřili těm žaludům až když sem dal Jarda 2004 nick fotky jak mají kapři fialové tlamičky tak se potom zjistilo že se cpou žaludama.

nofish - Profil | Po 13.2.2012 13:50:58

Dart Ness >> červivé žaludy jsou. Respektive prožrané a pak vyhnijou. Jestli tak padají už zestromu jsem nikdy nestudoval a není to že by každý druhý byl prožraný. Takže nějaká potvora do nich leze. Ale že by je kapři běžně žrali jsem nikdy nevšim.

K videu. Nevím jak to vyzní, ale napíšu to. Kaprař objevuje dávno objevené. Jen s celkem "šíleným" (jak pro koho no) cajkem a nástrahou která zamezí chycení drobnějších ryb. Nakrmit si u břehu, potichu přijít a chytat - kdo takhle nikdy nechytal? :-)
Mě spíš zaráží jak v jednom rozhovoru tvdí jak neubližuje přírodě a pak chytá v leknínech a poškozuje je a dělá to spousta lidí (pokud to byly opravdu chráněné lekníny).

yvana - Profil | Po 13.2.2012 13:48:29

Dart Ness >> Tak myslím že se máš ještě hodně co učit.Hlavně chování.A že máš dost to je vidět jak píšeš.Přečti si knížky podívej se po netu.Možná si rozšíříš obzory.Že ty když si myslíš že to neexistuje,tak to podle tebe zkrátka není co?Proč urážíš lidi které neznáš?Já jsem z prominutím taky neviděla tvůj nástroj na čůrání,ale věřím že existuje.
Mimochodem je to pár měsíců se tady řešila otázka proč mají kapři fialové tlamičky a hádej proč?

Martin M. - Profil | Po 13.2.2012 13:45:42

Dart Ness >> tak zde mas dalsiho s podobnou zkusenosti "Tam, kde rostou na hrázi statné duby, v době dozrávání žaludů padají do vody nejen žaludy, ale i červi, kteří v žaludech vegetují. "
http://www.mrk.cz/clanek.php3?id=856

Dart Ness - Profil | Po 13.2.2012 13:41:08

Martin M. >> Nezlob se na mě,ale ohledně těch žaludů-to už opravdu považuju za sci-fi.Když se objevilo u lososvitých ryb,že žerou vajgly,tak jsem si málem ťukal na čelo dokud jsem nechytil lipana a ten měl v žaludku tři filtry z cigaret....ale s těma žaludama-asi si budu muset počkat do doby,kdy chytím kapra a v žaludku bude mít žaludy.A ano,nikdy jsem neviděl červivý žalud,a to si myslím,že jsem v přírodě v podstatě "jako doma".