pstruh 12 kg

Zaujimavy sposob lovu pstruhov z francuzskych alp. Nic pre zastancov lovu CHaP. Viac na youtube- zanellapeche

goldo - Profil, 9.12.2010

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

XXXXXL - Profil | Ne 12.12.2010 20:37:20

Koukám, že tu zase někdo ukazuje co je za de.ila.

Tom - Tuk - Profil | So 11.12.2010 9:37:47

XAXAP - 10.12.2010 18:53:35 > V SRB dostávají volné vody pěkně nafrak, to bylo ja bude, dokud se nanajdou mladší lidé, kteří to vezmou do rukou a přesvědčí např mou a starší generaci, že se VYPLATÍ mít ryby ve vodě spíš než na pekáčí. Tvrdím, že tomu pomůže mnou zmiňovaná rybářská turistika. A někde se začít musí. Když tam přestaneš jezdit, zcela jistě rybám nepomůžeš. To je nabeton! Ale je to samozřejmě každého věc. Mimoto, zkušenosti českých pstruhařů a zejména slovenských hlavatkářů by jim tam mohli být nanejvýš ku prospěchu. Odchovy jsou zvládnuté, před pár lety stála letošní hlavatečka pár šprdlíku (v líhni). I kdybych je tam měl vozit na každou výpravu 100ks pod kyslíkem v polígru a za své peníze. Můj názor - příklady táhnou.

XAXAP - Profil | Pá 10.12.2010 18:53:35

Bosanac >> Lojzo, vím o místech, kde se ještě hlavatka i pěkní lipani chytit dají. Že jich výrazně ubylo je ale fakt. I mě už kluci, co tam jezdili posledních (s menšími pauzami) dvacet let, odradili od velkookých plánů. Stavím se tam cestou do BG určitě, ale nic od toho neočekávám.
Průvodcovat tam, to bych si nelajznul, v tom s tebou souhlasím.

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 11:38:56

Bosanac >> Tentokrát Ti opravdu děkuji za psaní. Jsi dobrý člověk, bál jsem se, že budeš na mne zlý, jak je tu dost často vidět mezi lidmi MRKu. Mockrát jsem díval do Tvé karty i pěkného blogu, jsi šlechetný rybář - gentleman. Kdo ví, ako Bog da, potkáme se u vody. Nejraději v Tvé rodné Bosně. Jedna z nejkrásnějších zemí Evropy, podle mého názoru a od moře se vracím naschvál delší cestou přes vnitrozemí (a taky se stavím na skok "doma"). Měli bychom si o čem povídat. Před operací jsem se věnoval téměř výhradně vláčení a pak dlouho jen suché mouše. V HR rybaří způsobem jako Ty bratranec ze ZG.

Buď zdráv. Tomislav

Bosanac - Profil | Pá 10.12.2010 11:20:13

Tom - Tuk >> Jak sam pises :
A psát o odrbávání o peníze...., zvláště když NEMŮŽEŠ NIC VĚDĚT (nevíme to sami, protože tam teprve začneme jezdit)

Mozno vy nevite ale ja jezdim a jezdival jsem na te vody dokud jeste Buh hodival po zemi .
Znal jsem te vody a nektere i dodnes znam . Kvuli tomu pisi o odrbavani . Vy teprve zacinate jezdit a ja koncim s jezdenim na teto vody . Svuj volny cas nechci promarnit na vode ve ktere uz nic neni , nebo je jedna podmerecna ryba na 50-100 km toku a kterou chytnu jen v dobe kdy je hajena .

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 10:15:15

Bosanac >> Hm. že takováto slova občas slyším od de.ila CZ národnosti - v pořádku. Ale toto! Aby mne z druhé vlasti vyháněl cizinec (který nečte a reaguje = stěžuji si na povahu některých čechů, ne na CZ zemi), to se mi stalo opravdu poprvé.

Děkuji pěkně. Pro tvou lepší orientaci - mám oba pasy (HR i CZ), v CZ žiji velice dlouho, vychodil jsem zde školu a dvě střední, odsloužil 2 roky voj.služby, daně platím, přiživa nejsem. Dovolím si tvrdit, že znám dobře odlišnosti a speciality české povahy a mentality, Vyjma opravdu echt jednoduchých, v podstatě přebytečných lidí jsem s tím NIKDY neměl vážnější potíž. Tak ještě jednou - pěkně ti děkuji, jsi moc milý.

Knapík - Profil | Pá 10.12.2010 9:16:07

jehla >> vidíš a vy kupujete kolečka za desítky tisíc a ono to jde i jináč, inu muškař je holt člověk, co potřebuje mít se čím pochlubit .-))

Bosanac - Profil | Pá 10.12.2010 9:00:00

Tom - Tuk >> To neni hrr ale holy fakt . Tam kde byvala v Srbsku uz prakticky neni . Vybijene , upytlacene . Znam jeste par mist v Srbsku kde se daji chytit . Jsem v kontaktu s opravdovym blaznama ktery je chytaji poctive .

V Bosne je jen jedna reka kde se pravidelne chytaji a je zaplat pan Buh dobre hlidana .

Nevim o jake spolecne domovine pises , ja mam bosensky pas , jsem bosenskym obcanem a ziju v Cechach .

Jestli se ti tady nelibi - leze ti to krkem vrat se tam kde ses narodil , urcite se budes citit lepe .

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 8:33:54

Bosanac >> Proč hned tak hrr? Jestli nevíš kde chytit v Srbsku hlavatku (na to žes žil kdes žil by to však bylo dosti divné) tak se optej =)

Já když něco nevím tak se VŽDY zeptám. Pravdou je, že sice často vypadám jako blbec, ale poměrně dost se dozvím.

A psát o odrbávání o peníze...., zvláště když NEMŮŽEŠ NIC VĚDĚT (nevíme to sami, protože tam teprve začneme jezdit) - nechávám bez komentáře jen proto, že lze chápat tvé zklamání z čestnosti a poctivosti lidí v CZ ve srovnání s naší společnou domovinou. Tady holt lidi nemají tolik železa po kapsách a barácích a tak si víc beztrestně lžou. Vezmi na vědomí, že čím jsem tu déle, tím mi to také leze víc krkem. Ale jinač je s nimi sranda, nebo ne?

Nikomu nic ve zlém, lidé jsou různé.

Bosanac - Profil | Pá 10.12.2010 7:15:39

Jen nevim kde v Srbsku chytnete tu hlavatku . Jestli organizujes zajezd nadherny zpusob jak nekoho odrbat za penize .

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 5:49:43

goldo - >> Díval jsem se na videa v jeho kanále a rybaří normálně, jezdí po světě. Co vyváděl tady na té sněhovce těžko říci. Má tam pěkná videa z lovů, i podběrák umí používat. Ten "naviják" bude nějaká místňácká specialita. Víte někdo proč nepoužijí normální kolečko? Měli jsme s bráchem podobný systém na lískovkách - dva hřebíčky olepené leukoplastí, bo nebyli peníze. My byli chudí a dlužno říci že mi to vydrželo dodnes. To je aspoň vidět, jaký jsem pevný charakter a neměním styl.

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 5:25:49

lobotomie (fanik) >> Na příští rok je připravována nabídka výprav do SRB a BiH. Jestli to klapne, tak se na hlavatky podívá docela dost lidí... Kéž by. Ještě se přesně neví co a jak. Je zážitkem je i jen vidět, natožpak mít možnost lovit. Sním o tom od dětství. Byl jsem kdysi od školy v líhni v SK, měli tam 3 ks v rybníčku, u rybníčku lavičku, na lavičce pohodičku. Místo televize. Měli tam s nimi štiku, asi metrdeset, vedle těch torpéd vypadala jako kudlička na houby a neustále byla v pohybu, jak jim šla z očí =)

lobotomie (fanik) - Profil | Pá 10.12.2010 4:48:31

no chvilku jsem přemýšlel jestli je to pstruh... my jsme byli ve francii několikrát na hlavatkách (pochopitelně je vysazují), pač to vyjde o dost levněji než na slovensku a zachytáš si trošku víc než na slovensku ;)

Tom - Tuk - Profil | Pá 10.12.2010 4:29:20

jehla >> Jj, tupouni zatracení, nekulturní. Voda vypádá jak u nás řeka pod čističkou v r. 1980... Co tam šašek křepčí v té piditůni? Vždyť macek ani jinam vyjet nemohl, aniž by uvizl na suchu. Jak že to je s těmi bramborami sedlákem????

jehla - Profil | Pá 10.12.2010 3:51:18

ryba nádherná, "reel" brutální (tím ji asi pak ubije, ne?), vlasec pořádnej, na něm něco jako splávek (??? zátěž???), ty čumilové kolem, trochu jak na matějský....žížalka?

xmac - Profil | Pá 10.12.2010 0:22:59

Taky by se mi klepaly pracky :))