Rybáček liga 2009 Dešná-Den 3.

5. kolo rybářského maratonu (50 hodin non-stop) "Rybáček ligy" na vodní nádrži Dešná, konaného ve dnech 30.10.-1.11.2009. Video je ze 3. a posledního dne závodu.

MSB - Profil, 12.11.2009

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Pextr - Profil | Ne 3.1.2010 9:24:43

MSB >> Můžu se zeptat jaký používáš program ke stříhání videa?

MSB - Profil | Pá 20.11.2009 16:03:32

Hoppi >> Neboj, videa MRKu sleduji bedlivě. Jsou opravdu hodně dobrá a mně se moc líbí. Vydry mám na YouTube jako přítele, taky skvělé reportáže. Co si budeme povídat, když reportáž uvádí pěkné ženské, hned se na to líp kouká, že... :-) Tím nechci shazovat to ostatní, jsou opravdu skvělé. Kouknu ještě na Chytej. Ještě jednou dík za vše.
Napsal jsem ti v SZ, že jedu na víkend do Prahy. Tak se na to MRKni :-) M:-)

Hoppi - Profil | Pá 20.11.2009 15:11:45

MSB >> Psal jsem ti typ pro inspiraci na chytej.cz a vydry.cz. kde jsou podle mne dost slušná videa.
Ale až dnes jsem měl čas projít důkladněji mrk.cz a musím říci, že i tady jsou k vidění hodně kvalitní videa i když ne úplně nepodobná těm na chytej.cz. Ve všech případech jde o profi práci kde můžeš hledat inspiraci pro svá už tak dobrá videa.:)))))

Hoppi - Profil | Pá 20.11.2009 12:53:57

MSB >> Díky za užitečné info,to je to, co jsem potřeboval vědět. Stačí mne trochu nakopnout a je to. díky:)))

MSB - Profil | Pá 20.11.2009 12:44:19

Hoppi >> Všiml jsem si, že tu nejsi zaregistrován dlouho, Hoppi. Tady to funguje tak, že když chceš napsat nějakou zprávu pouze určitému zaregistrovanému členovi těchto stránek, tedy tak, aby se zobrazila pouze jemu, klikneš v diskuzi na SZ (žluté kolečko-soukromá zpráva) vedle jeho nicku u jeho příspěvku a otevře se ti stránka se soukromými zprávami. Tam pak diskutuješ puze s tím kterým vybraným členem. Ostatní tuto diskuzi nevidí. Když se pak přihlásíš na MRK, zobrazí se ti v záhlaví stránky počet nových soukromých zpráv a také počet nových reakcí. Pak stačí vstoupit do sekce "Soukromé zprávy" a přečteš si zprávy určené pouze pro tebe. Je to tak proto, abys zde ve veřejné diskuzi nemusel uvádět svůj mail, někdo by ho totiž mohl zneužít k zasílání nevyžádané pošty. Pokud chceš někomu mail adresu dát, slouží k tomu právě SZ. A když reaguješ na něčí příspěvěk v diskuzi, tak abys nemusel psát např. "To MSB", po přihlášení do diskuze klikni u jeho příspěvku na jeho modře zvýrazněný nick, otevře se dialog. okno na odpověď, kde je již jeho nick na začátku tvé odpovědi uveden. Napíšeš reakci a dáš "Poslat". Dotyčnému se pak po přihlášení zobrazí v záhlaví, že má novou reakci. Je to užitečné v tom, že pokud se např. někdo zúčastní více diskuzí najednou, nemusí je později všechny procházet, ale po kliknutí na "Reakce" se mu zobrazí poze diskuze s reakcemi. Doufám, že je to, co jsem napsal srozumitelné. A můžeš si to hned vyzkoušet, máš tam ode mně SZ. M:-)

Hoppi - Profil | Čt 19.11.2009 22:14:39

Ještě detail, Pokus se vyrobit nějakou tabulku s výsledkovou listinou. Tento docela pracný detail divák vždy ocení:)

MSB - Profil | St 18.11.2009 20:30:45

Děkuji všem za hodnocení i připomínky. Tato tři videa z "Rybáčka" neměla být původně reportáží z rybářského závodu. Kamarádi kamaráda mě poprosili, jestli bych jim natočil jejich "rybaření". Teprve na místě projevil zájem o video i organizátor akce. Tak jsem v so a v ne obešel rybník a natočil i ostatní týmy. Tak vlastně vznikly tyto sestřihy. Když jsem na střihu pracoval, sám jsem si říkal, že by např. k videu z 1. dne byl vhodný nějaký komentář, ale nebyl nikdo, kdo by jej namluvil. Můj hlas byste asi slyšet nechtěli:-))) Ostatně se zvukem nemám mnoho zkušeností. Občas přidám do videa nějaký zvuk. efekt nebo částečně ponechám zvuk původní nahrávky. Sám ale vidím, nebo spíš slyším, že to není ono... Jsem proto vděčný za každou připomínku i radu. Hoppi mi svými postřehy udělal radost. Číst něco takového od profesionála potěší a jeho rady si velice cením. Takže, Hoppi, tisíceré díky! Jako samouk amatér se učím stylem "pokus-omyl", a to je někdy dost zdlouhavý proces:-)
Shodou okolností jsem dnes mluvil s Matesem a domluvil se s ním, že příští ročník Rybáčka natočím a pro účastníky vyrobím DVD. Mluvili jsme i o tom, že to bude chtít trochu jiný přístup a dokonce jsme mluvili o externím mikrofonu, Hoppi:-) Doufám, že se do té doby naučím víc pracovat se zvukem, a že se "vystříhám" i střihům při pohybu kamery:-) Děkuji ještě jednou všem za přízeň a zase u příštích rybářských videí ahoj. Martin:-)

aukroshop - Profil | St 18.11.2009 1:07:09

Schází mně tam představení týmú nebo nějaký mini rozhovor s každým týmem a např. průběžné pořadí po každém dni jinak Naprosto SUUUPER si frajer a doufám že příštího rybáčka opět vezmeš na svá bedra za 111111

Hoppi - Profil | Út 17.11.2009 22:55:29

Velmi zajímavé video. Jsem prof. kameraman a jestli stojíš o můj názor, tak tady je: Především velmi dobrá práce kamery.Kupodivu video není přeefektováno,což kvituji s povděkem.Jen trochu plaveš ve střihu.Moje rada: nedávej střih v okamžiku kdy je kamera v pohybu:) Při střihu využij rytmus podkresu a dávej střih třeba na každou 4. dobu. Bude to vypadat super.(POZOR NA AUTORSKÁ PRÁVA K HUDBĚ) Celé reportáži by slušelo doprovodné slovo,rozhovory nebo postprodukční dabing.Použij citlivější směr. mic., nebo ext. mic.(slabý zvuk hovoru snižuje celk. dojem)
Jinak jsem v úžasu,jak kvalitní reportáž stvořil amatérský kameraman. Můj klobouk dolů.:)
Jestli to tvá kamera dovoluje používej raději manual.ostření transfok. kroužkem. Zvýšíš hloubku obrazu.Podle mne jsi na dobré cestě k profesionálním reportážím. To myslím vážně.Pro inspiraci se mrkni na videa na chytej.cz Davida Havlíčka, nebo vydry.cz Holky na rybách. A jistě i jinde něco objevíš.
Držím ti palce a toč a toč a toč, je to dobré ,koukatelné a zajímavé. jen tak dál a mimochodem za mne taky za 1 a palec nahoru:)))

Martimo - Profil | Pá 13.11.2009 20:35:35

kua to byly jatka tam bych chtel byt to tam ani rybarum nemohla byt zima:-) deavam 1

Pextr - Profil | Čt 12.11.2009 15:31:10

MSB >> fakt moc pěkný dal jsem 1

Pavel Z - Profil | Čt 12.11.2009 14:54:34

Moc povedené video jen škoda,že není delší jen více takovích.

Jacky10 - Profil | Čt 12.11.2009 10:51:14

MSB >> OoOo Fakt pěkné video škoda že nejde dát tich jedniček 100 toto video by se to zasloužilo moc videjí takovejdlech na mrku není 1****